Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4460
19.4.06 11:34

Zuz tak jediné co bolívá mě je hlava. Záda naštěstí v pohodě a to mám skoliózu. Možná až bude bříško i mimi větší a já budu mít vlastně větší váhu tak asi začnou bolet i záda. Teď je to ale v naprostém pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.4.06 11:39

Ahoj holky, tak jsem poprvé zavítala na tohle fórum. Jak se cítíte a jak prožíváte těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.4.06 11:47

Ahoooj holky:)

Tak jsem si udelal chvilku cas:) Dneska jsem byla na kontrole-jen pohmat,zadny UTZ, a podle dr vse v poradku :)
Vcera jsme sdelovali novinku budoucim babickam a dedeckum,to bylo slzicek dojeti a radosti :) Byl to pekny vecer:)

Uzijte si pekneho pocasi, my se dneska chystame na grilovani:) Pritula ma dovolenou,tak toho cely tyden hojne vyuzivame :)

Opatrujte briska, priste pisnu vic, az to tady cele doctu, jen jsem to zbezne proletela :)

pa Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
19.4.06 11:50

Krásné dopoledne!

To je tak skvělá věc být doma a pustit práci k vodě......Včera když jsem z práce odcházela tak jsem začala pochybovat jestli jsem se neunáhlila, ale už teď vím, že ne :!
Mumis, píšeš, že si to nemůžeš dovolit, ale myslím (nevím tedy co děláš), že miminko je přednější než práce. A já jsem šla na neschopenku ikdyž v práci už nemáme lidi a další kolegyně asi během 14 dní půjde taky na neschopenku, ale s klidným srdcem říkám, že mi to je úplně fuk. Moje starost to není, zato je placená vedoucí a tak ať se stará. O mě, že můžu odejít to veděla hodně dlouho a stejně náhradu nehledala, tak ať se teď z toho klidně po… (dnes pracuje za mě a musím říct, že ji to skutečně přeju, pořád nás jen buzeruje, ale sama pak tu práci nezvládá, tak ať si užije :wink: )

Kamarádka, která je teď poprvé těhotná a je v 19tt už pohyby cítí, takže doufám, že já budu za chvíli taky :lol: , tedy mi všichni.

Včera jsem se chtěla dr zeptat a nakonec jsem na to zapomněla, tak se zeptám alespoň vás. Dostala jsem ten velký míč a nevím jestli už teď můžu na něm sedět a malinko se pohupovat nebo je ještě brzo? Myslím že jsem někde četla, že až od 15tt. nevíte některá z vás?

Klarko, když koukám na ten sezunámek, tak se naše řady pěkně rozšiřují, až mě to zaskočilo, ale je to dobře.

Tak holky mějte se a užívejte si jako já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
19.4.06 13:10

Ditisko, já pracuji na hotelu jako jediná, která zpracovává sklady na počítači, tržby a prostě papírovou práci. Takže u mě by to bylo těžší. Ještě k tomu splácíme velkou hypotéku, tak se nám každá korunka navíc hodí. Naštěstí mě nebývá zle tak se to dá nějak vydržet. Ale už se mocinky těším až bude taky doma.

Zuzaa to jste fakt skvělí, že jste tu novinku tak dlouho vydrželi neříct. To muselo být radosti. Teď to babičkám a dědečkům budoucím aspoň rychleji uteče než se dočkají vnoučátka. Jinak gratulace ke kontrole.

LLucianko, zdravíme tě na říjen 2006. Ty jsi taky v očekávání a kdy? Já osobně se cítím výborně a taky těhu období zatím prožívám velice dobře. Napiš o sobě víc.

Holky nezapomeňte se opatrovat a hladit bříška!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.4.06 14:09

...

To je super, že se cítíš dobře! Mně je taky fajn. Já mám termín podle PM na 27.9. a podle UTZ na 2.10. Tak to jsme na tom skoro stejně. :)

Minulý týden jsem byla na krevních testech na vvv, tak jsem z toho dost nervózní. Výsledky budou až koncem příštího týdne.. Jinak za 3 týdny jdu na velký utz, kde už by mělo být vidět i pohlaví, tak se těším.

http://www.snugglepie.com/ezb/470171.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
19.4.06 14:33

Před chvílí mi psala Jitula: Ahojky. Tak ležím na kapačkách, malý je moc dole a tlačí se ven :-(, musím jenom ležet a nic nedělat. Záchod mám povolený 3* denně. Co je nového? Pozdravuj Jitula.

Psala jsem jí, že dneska emimčo blbne, alespoň mně nejen doma, ale i v práci, že jsme jí ráno všichni držely palečky a myslíme na ní. Jen ať hezky leží a odpočívá, že za pár dní zas bude určitě všechno v pořádku.

K těm pohybům, mě pokaždé sestřička říká, že je ucítím jako prvorodička kolem toho 20 tt, tak s tím i tak nějak počítám, vím že to holky od snažilek popisovali jako bublinky, tak už jsem moc zvědavá a už se nemůžu dočkat.

Martine, tak to já plést neumím, já zas vyšívám, tak když ukecám mamku, která vždy hodně pletla, teď tedy v poslední době už ne, aby mi taky něco upletla a já bych si tam pak něco vyšila. Jo vtipný to je, teď jsem kupovala dvě body jako dárek pro kolegu, kterému se narodila holčička a to jsem nekupovala ty nejmenší, to určitě mají, tak manža se taky podivoval, jak je to malý, když jsem mu řekla, že je to až tak na 2 až 4 měsíce, že nejdřív je potřeba ještě menší, tak mi moc nechtěl věřit.

Zuz, tak mě záda nebolí, jen občas za krkem, ale to už jsem měla před těhu a pak mě často teď pobolívá hlava, zjistila jsem, že ná na to vliv změna počasí a únava.

Zuzza, tak to je fajn, že je vše OK. Obdivuju vás, že jste to tak dlouho s tím oznamováním vydrželi. To bylo ale překvapení, hlavně když se dozvěděli, jak už dlouho se to děje, co.

Ditiska, jen si to doma užívej. Jestli máš takovou šéfovou, tak si to jedině zasloužila, abys zůstala doma. Já mám velký míč už od léta a sedím a pohupuju se na něm od začátku těhu, jen asi ty 3 týdny, kdy jsem měla klidový režim jsem ho nechala v klidu v koutě. Nevím o tom, že by se na něm nesmělo. Vím, že jedna holka od snažilek na něj chodila cvičit už před těhu a při těhu až do konce pátého měsíce, tak by to vadit nemělo, alespoň si to myslím.

Llucianka, vítej mezi námi, doma si tě zařadím do seznámku. Testy na vvv určitě dopadnou dobře, mě čeká krev na vvv 4.5. a pak taky určitě budu nervozni, aby bylo vše v pořádku.

Mumis, jakmile se mi to podaří, tak ti pošlu SZ s tím receptem, vzala jsem si ho sebou do práce.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
19.4.06 14:46

Klárko,

snad bude Jitula a mimčo v pořádku, má tu chudák náročný.

Musela jsem se smát Tvému manželovi, já když jsem žehlila oblečky pro Karolínku, než se narodila, tak se mě manža ptal jestli se nám narodí panenka nebo co? Fakt je to děsně maličký. :P

Pohyby, je to děsně individuální, já je při prvním těhu cítila až kolem 21.-22. týdne s jistotou. Něco jsem cítila už před tím, ale nedokázala jsem říct, zda je to ono nebo ne. Teď mám pocit, že je cítím už dlouho, ale to je blbost. Pravda je, že u dvojčátek je můžu začít cítit každým dnem. :D Už se taky moc těším. :P

Záda mě nebolí, je mi docela dobře, jen občas únava,bolí jen břicho a hráz a stydká kost, ale určitě bude ještě hůř......... :cry:

Ditisko, díky za SZ, je dobře, že jsi zůstala doma, uvidíš, jak Ti to bude prospívat. A jsem ráda, že pan doktor nedělal s neschopenkou problémy, budu jí taky potřebovat co nejdříve, tak mi jí snad napíše bez problému.

Llucianko, vítej a napiš něco víc o sobě.

Mějte se všichni krásně a odpočívejte.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
19.4.06 14:49

Mumis, poslala jsem SZ.

Letadlo, je to s těma chlapama sranda. Jsem zvědavá, jak se bude tvářit na ty nejmenší oblečky.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
19.4.06 15:31

Klári dík - posílám SZ.

Nevím co s tím emiminem dneska je. Pořád to nějak blbne. Zrovna když mám dnešek takový psací - zákon schválnosti.

Já se nejvíc těším, až ti chlapi jako budoucí tatínkové budou ty drobečky oblékat do těch pidi věciček. To bude teprve sranda. Ale na druhou stranu to bude určitě krásné.

Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
19.4.06 15:43

Holky,

oni se ti chlapi nezdají. :D Můj manžel původně nechtěl jít vůbec k porodu, pak vydržel. Káju dostal do náruče hned po ošetření a chodil sní skoro 2 hodiny po sále (mě zatím šili) a vůbec s tím neměl problém. A do dneška je na to děsně hrdý, že s ním malá strávila první hodiny svého života.

Pak když druhý den přivezl na návštěvu obě babičky a mojí ségru, ségra hned říkala mamce:" tak si jí vem, než přijde Pavel, ten Ti ji už nepůjčí." A měla pravdu.

Ale musí se na ně pomalučku polehoučku, aby se moc nevylekali. :P :P :P

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
19.4.06 15:44

Holky,

oni se ti chlapi nezdají. :D Můj manžel původně nechtěl jít vůbec k porodu, pak vydržel. Káju dostal do náruče hned po ošetření a chodil sní skoro 2 hodiny po sále (mě zatím šili) a vůbec s tím neměl problém. A do dneška je na to děsně hrdý, že s ním malá strávila první hodiny svého života.

Pak když druhý den přivezl na návštěvu obě babičky a mojí ségru, ségra hned říkala mamce:" tak si jí vem, než přijde Pavel, ten Ti ji už nepůjčí." A měla pravdu.

Ale musí se na ně pomalučku polehoučku, aby se moc nevylekali. :P :P :P

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
19.4.06 16:07

Já se na to co ten můj hrozně těším, včera jsme koupili roztomilý dupačky a manžel je večer vybalil prohlížel si délku a pak si je položil na ruku a zkoušel si je chovat :D :D :D
Fakt mne rozesmál a zároveň i trochu dojal, těším se hrozně moc až budeme mít toho drobečka doma. A přijde mi to tak strašně daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
19.4.06 16:17

Omlouvám se, nešlo to vložit a pak je to tu dvakrát. Holt to dnes blbne. :(

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
19.4.06 16:32

Mumis, SZ dorazila. Taky jsem dneska z toho emimča naštvaná. Každou chvíli mi prostě nejde, pak zas chvíli jo. Diskuse když emimčo maká, tak je v poho, ale mám velký problém s deníčkem, tam se mi zobrazují naposledy včerejší zprávy a to jsem ráno jednu psala, počet příspěvků se zobrazuje, takže vidím, že něco přibylo, ale nemůžu si to přečíst.

Jo, jo bude to s těma chlapama ještě sranda. Manža se bál si pochovat svého synovce asi týden po narození a to byl zabalený do zavinovačky. Kamarádka mě ujišťovala, ať jsem v klidu, že ten její byl to samé, ale jakmile se mu narodila vlastní dcerka, tak už ji choval hned na sále a neměl sebemenší problém.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital