Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6260
18.4.06 18:40

Jitula,

vydrž, říkej si, že aspoň budeš pod kontrolou a budeš mít jistotu, že je vše v pořádku. Drž se, určitě tam nebudeš dlouho, těšíme se až se vrátíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
18.4.06 18:46

ste moje sluníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
18.4.06 19:59

Jitula, budu čekat na zrávičku a hned ji holkám a Martinovi přepíšu. Určitě bude vše v pořádku, jen projdeš několika vyšetřeními a zas půjdeš domů.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
18.4.06 20:16

Jitula,

neboj, to bude dobrý a nebreč. Pokud by to bylo tolik špatný, tak by Tě přeci dr. nenechával doma až do rána, ne? To by Tě tam hnal hned! Takhle to vypadá, že si jenom není jistý a tak Tě do nemocnice posílá jen pro jistotu.

Držíme palečky.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
18.4.06 21:02

jitule, jak správně psala jana, tak to určitě nic vážného není, kdyby bylo tak tě pošle do nemocnice zrovna a ne až zítra ráno :wink: Takže držíme palečky a ať jseš zase brzo mezi námi :lol:

Tak jsem „přežila“ dnešní kontrolu a dopadla dobře. mimčo je podle utz starší takže už mám napsaný čtvrtý termín a to 19.10. :lol: :lol: Tak jsem zvědavá jak to dopadne :wink: Na další kontrolu jdu 9.5. - tento termín mi taky posunuli a hlavně od zítra si užívám, protože mám neschopenku. tak jsem fakt ráda.

Holky užívejte se a ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
19.4.06 07:06

dobré raníčko,
tak za chviličku vyjíždíme, snad máte pravdu a nic to nebude…

Klarko číslo mám tak se ozvu.

papapapa a buďte na sebe opatrné a pohlaďte bříška!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
19.4.06 07:21

Jitule drž se držíme ti všechny pěstičky a určitě to dobře dopadne, neboj a nebreč. Myslíme na tebe!!!!

Ditisko, gratuluji k dobré kontrole. Já jdu na kontrolu taky 9.5. A blahopřeji k vytoužené neschopence, aspoň si odpočineš. To bych taky brala tak na týden. Ale já mám v práci takový fofr, že doma prostě být nemůžu. Však pak si volníčko snad aspoň trochu užiju (před porodem samozřejmě)

Darinko, tak to já mám úplně opačný problém. Já to svoje pořád hledám. Ráno nic a večer teda trochu vykoukne. Takže zatím těhu oblečení ještě nepotřebuju. Ale to určitě přijde.

Silva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
19.4.06 09:01

Dívala jsem se do září 2006 a některé holky už cítí pohyby miminek. Už se moc na to těším. Dokonce některá už cítila pohyby v 18+0tt. To už mám za pár. Taky jsem se mrkla na duben 2006, mají tam teda požehnaně nových miminek. No až my si budeme psát, která už to mám za sebou a jak to probíhalo, co? Ani se nenadějem a máme porody tady. Holky, to bude paráda.

Silva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
19.4.06 09:27

Ahoj všem,

Jitula, Jitulina, já vím, že to manžu chytne, ale zatím je to pro něj ještě takové nepředstavitelné, na prvním UTZ se mnou nebyl, domluvili jsme se, že to nemá cenu, že tam stejně není moc vidět, byla jsem v 7tt+6, ale pak že už na každý další se mnou půjde, ten mě čeká až ve 20 tt, to si myslím, že bude hodně zlomový okamžik a určitě i jak začne vykukovat bříško a pak až bude cítit jeho kopanečky, zatím jen pozoruje, že jsem unavenější, protivnější, ubrečenější, občas nesnesitelná a bývá mi špatně, což zrovna nejsou poztivní věci. Rozhodně se mnou u porodu bude, na tom už jsme domluvení.

Mumis, tak mazanec mi moc vykynul, byl dobrý, ale byl moc veliký a tak se nějak špatně v něm hledaly rozinky, ale chuťově se mu toho moc vytknout nedalo. Já právě ty kupovaný nemusím, radši si dám tu práci a když se nepovede, tak si můžu tak akorát nadávat sobě. S tou prací to zas tolik nepřeháněj.

Martine, už jsem si říkala, kde se nám touláte, zda je vše tak, jak má být. Záleží na Pavle, zda se chce k nám vrátit nebo ne, ale myslím si, že se vrátí, jak psala Letadlo, až se začnou řešit věcičky kolem výbavičky a podobně.

Letadlo, četla jsem tvůj deníček a moc se mi líbil, čiší z něj obrovská radost a nadšení.

Darinko, tak já jsem s bříškem na tom úplně naopak, mě se stále kdesi schovává.

Jejek, je dobře, že je vše tak jak má být.

Jinak k tomu číslu, napište si ho klidně všichni, kdyby se něco dělo, abychom věděli co a jak, jako třeba teď s Jitulí, hned jakmile se ozve, tak sem dám vědět. Číslo na mě je 606 293 880.

Ditisko, tak kontrola je v pořádku, no to je skvělý. Už jsem si opravila seznámek. Neschopenku jsi nakonec taky dostala, tak to už si teď budeš užívat těhu ještě víc, co.

Tak mně se vrátily nevolnosti, už jsem měla asi 3 týdny pokoj a v sobotu to bylo jen trochu, říkala jsem si, jsem unavená, tak to bude asi tím, neděle tomu nasvědčovala, to mi bylo fajn, ale od pondělka už je mi zle zas celý den, na nic nemám chuť, jen na jahody a ananasový kompot, to si dám s chutí a pak už jím jen suchary, po kterých mi je v celku dobře. Opravdu pestrý jídelníček. Doufám, že je to jen přechodné, na víkend jedeme k pratetě, musíme jí vařit a trochu poklidit a pak se chci ještě stavit na návštěvu za kamarádkou má 3/4 roční holčičku, tak s nevolnostma bych si to asi moc neužila, k tomu manža neřídí, takže to musím odřídit já a je to v podkrkonoší, takže docela dlouhá cesta.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
19.4.06 09:56

Tak hlavně Kláro opatrně s řízením, ať se nic nestane. Jsem přemýšlela a říkala jsem si, že bych tě poprosila o recept na ten tvůj mazanec. Sice teď už ho péct určitě nebudu, ale příště bych se do toho určitě pustila. Já taky totiž raději peču než vařím. A máš velilikánskou pravdu v tom, že doma napečené či navařené je prostě stejně to nejlepší. Tak děkuji.
Klári a ty nevolnosti určitě přejdou. Uvidíš.
Silva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
19.4.06 10:00

A ještě seznámek, v pondělí jsem zapoměla a včera když jsem si na něj vzpoměla, tak jsem byla v práci.

2.10./mumis/1978/Rožnov pod Radhoštěm
5.10./darinka
5.10./Jitula/1979/Hodonín/chlapeček - Karel
6.10./Zuz/1978
8.10./Zuziky/1982/Český Těšín/ Filípek 19.1. 2003
10.10./Amynka/1981/Velké Přílepy
10.10./Sonik/1980/Mělník
10.10./ tesali/1979/Ostrov (KV)
10.10./Zuzaa/1984
11.10./letadlo/1975/dvojčátka/Karolínka
12.10./capinka/1978/Praha, Břeclav/dvojčátka
13.10./jitulina/1982/České Meziříčí/Terezka 23.9.2005
13.10./lindas/1978
17.10./stofi/1982
17.10./zu/Opava
19.10./ditiska/1979
20.10./Ajduška/1981
20.10./Bibiana/1973/Hradec Králové
20.10./leila/1982
20.10./KlaraM/1979/Praha
20.10./Sabri/1975/dvojčátka
21.10./Mimmina
23.10./JanaRed/1978/Daniel 12.11.2003 2890g, 50cm
25.10./Batcheba
26.10./gabinka/1976
28.10./Martoch/Lucinka
29.10./Jejek/Praha

Klara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
19.4.06 10:01

Mumis, recept na mazanec Ti pošlu přes SZ, jen nevím, zda to stihnu dneska, ale zítra dopoledne už určitě.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
19.4.06 10:03

Jsi moc hodná. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.4.06 10:17

Pohyby mimísků, jak jsem se na netu dočetl, by měly prvorodičky cítit cca od 20tt a zkušené maminy už dříve od cca 18tt. Je to silně individuální, a proto není důvod k panice, když to nepříjde v termínech, jak píšu.
Rozdílné je to jen proto, že ty z Vás, které již rodily ví, jak se pohyby mimča projevují a dokáží je rozeznat od trávicích pochodů v pupíku.
Kamarádka, která už má těhu za sebou říkala Pavle, že je to ze začátku cítít jako takové bublinky.

U nás doma máme už několik posledních týdnů pletací část těhotenství. Pavla už plete druhý svetřík. V místní studovně (v městské knihovně) jsme si půjčili několik časopisů o pletení na nejmenší miminka, ofotili jsme to. Je vtipný, jak jsou ty věcičky prťavý :lol:

Zatím se mějte hezky. Jaro snad konečně začíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
19.4.06 10:24

Holky já už se taky nemůžu dočkat až ucítím pohyby… kdykoliv toho našeho drobečka ucítím budu klidnější, budu vědět že žije a že si tam u mne v bříšku lebedí. Tohle jsou pro mne někdy strašný muka - občas se probudím a necítím se úplně nejlépe, často mne pobolívají záda/bedra, jako bych měla dostat menstruaci (tedy tahle můžu tu bolest specifikovat), možná je to děloha? A taky trpím na bolesti hlavně pravé strany břicha, zejména ve vyšším místech, přikládám to zácpě, protože když si obvykle odskočím zlepší se to… ale Ty záda mne trápí, jsem jediná kdo to má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí