Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6597
23.4.06 22:24

Jani, dobrý, já se nezlobím, že si to nepřečteš :lol: Teda, bříško už máš pořádný, jen co je pravda. A jsou tedy jednovaječný?

Ditisko, děkuju moc za pochvalu, jsou strašně pohodlný, protože jsou dole v pase vykrojenější. Amy má 28 kilo :D , takže v pohodě, ale ta fotka je tuším z loňska, teď jí nemůžu tahat, ale mazlí se potvora ještě víc. To je kulišák, ten Ron :D. Naši si Amy berou strašně rádi, říkají, že to je jejich první vnučka, takže jim jí kolikrát musíme dávat i když hlídání zrovna nepotřebujeme, má se tam vždycky jako prasátko v žitě, protože mamča jí a Belince ( jejich pejsek ) vyvařuje samý dobrůtky.

Zuzaa - tak to chápu :? ale i tak, na mě by to poznali, takže bych to neutajila, ač to byl náš prvotní záměr, říct to až po 3 měsíci.
A že budu mít co tahat…toho se taky docela děsím, ale třeba se mi zabrzdí. Někdy je přes den míň vykulenej, tak se mu směju a říkám, že se mi schovává, ale vidět je pořád a někdy je vykulený dost, že mě pak bolí ty záda, chjo.
Jsem hrozně ráda, že Jeník není v tomhle sám, musela jsem mu to přečíst, že tvůj manža je taky takový a on mi na to samozřejmě řekl " no vidíš" a smál se.

Jo Jani, proč tu fotku nedáš k nám do říjňátek?

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
23.4.06 22:30

Jani, já jsme ale blbá, špatně jsem si to přečetla, psala jsi, že jsi líná PSÁT romány a né ČÍST, tímto se tedy omlouvám :lol: Sem myslela, že si nepřečteš, co jsem vám napsala, víš :D

Tak papa, já si jdu dát ještě jogurt, protože mám zase hlad a pak jdu spinkat, sladký sny.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
23.4.06 22:34

Tak Amynko dobrou noc. Já teď ještě nakrmila prcka banánem v čokoládě, ale ještě něco by si dal… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
23.4.06 22:56

Amynko do dubnat taky koukam. Dirty je mi lito,prvne strasne dlouho prenasela a ted toto..doufam,ze nam se to vyhne.

dobrou noc vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
24.4.06 00:02

Amynko,

ráda si Tvoje romány přečtu :D , ale do psaní se mi moc nechce. Třeba to zítra bude zase lepší. Dnes jsme byli celý den na výletě, tak toho mám dost.

Dvojčátka vypadají na jednovaječná, ale každé má svoji plodovku.

Fotka je v deníčku, protože už tam více jak 2 roky chodím, holky o ní dost dlouho žadonily a jsem ji líná nahrávat dvakrát.

A já jdu konečně do sprchy, Kája má rýmu a budí se, tak ať jsem co nejdřív u ní.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.06 07:03

Tak vás maminy zdravím po víkendu. Ten se vydařil jak lusk. Krásně jsem si ho teda užila. V sobotu jsem byla s mojí mamkou na baráčku. Mamča umývala okna a já vytírala podlahy a umývala dveře. Už se to tam krásně rýsuje. Počítám, že tak 14 dní a budeme bydlet ve svojem. Moc se těším. Dneska v noci jsem měla divný sen. Zdálo se mi, že mému šéfovi přišla faktura, kde na prvním řádku stálo položka „e-mimino“ a částka. Hned jsem věděla, že jsem prozrazena.

Musím vám říct, že jste se teda o víkendu rozkecaly holky. Ale to je super. Aspoň vím co se děje jinde.

Leilo, hodně štěstí u kontroly a triple testů. Mě paní Dr. řekla, že výsledky budu mít až za měsíc. Ale už se to krátí a řekne mi je na příští kontrole a to je 9. 5. Tak už jenom 14 dní. To už snad vydržím. Já se taky necítím moc těhu. I když bříško už začíná vykukovat, cítím se pořád stejně jako před těhu. Já myslím, že ten správný čas přijde a to už za chvíli.

Amynko ty se taky neboj. Vše bude v pořádku. A napiš, co jste koupili. Já jsem zvědavá. Já bych totiž taky už nakupovala. Napiš.....A máš šikovného Jeníka. Můj přítel taky maže, hladí bříško a ráno dostáváme obadva hubičku, když odchází přítel do práce. A teď, když už trochu vykukuje prcek z bříška, tak se Lukáš nemůže vynadívat na kulatící se domeček pro mimi. Taky koukám do dubňat, ale hlavně se dívám do jejich galerky na miminka. MOCINKY se těším až budu mít taky takové.

Jitulino, vidíš. Jsme ti to říkaly všechny. Jsem ráda, že už je všechno v pořádku. Ale taky by mě to určitě mrzelo. Hlavně, že už je to pryč.

Bibiano, taky bych změnila doktor. Zase můžeš papat na co bude mít bobiš chuť. Hodně štěsí při výběru doktora.

Jani, náhodou krásné bříško a uvidíš, že se uneseš.

Ditisko, roste, roste, co pupíček. A jak užíváš volna??? Doufám, že do sytosti.
Moc se máte holky, co jste doma. To já jsem dneska ani nemohla spát a místo na 7 hodin jsem do práce šla už na 6. No prostě blázen. Já už asi stejně jiná nebudu.

Zuzaa, taky přeji ve středu, ať dobře dopadnete.

No a těm na které jsem zapomněla se omlouvám. Ale přes ten víkend toho bylo tolik, že jsem v těch příspěvcích ztratila trochu orientaci. Tak vám holky určitě aspoň zdravím a opatrovat se a hlídat pupíky.

Silva :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.4.06 08:41

Ahojky holčiny,

téda vy jste byly o víkendu pilné. Tolik nových příspěvků.
Tak to já jsem byla líná jako veš 8) . Poslední dobou trpím neúnosnou leností. Já to fakt nechápu, ale dělá mi obrovský problém vykonávat běžné domácí práce. Prostě vytírat se mi nechce a ne a ne a ne :D . I když nevím jestli to bude mým těhotenstvím. A výsledek: nevytřela jsem, přestože jsem o tom celý víkend mluvila. Tak snad příště :D . Obdivuju všechny, které se starají o malé ratolesti, které chtějí svou pozornost non-stop. Smekám!
U mě byl zase víkend ve znamení malby na hedvábí. Konečně jsem se naučila nejzákladnější techniku a to konturu. Tyjo to je jak omalovánky, mooc mě to bavilo. Teda opět se projevil můj netalent, ale neva. A taky jsem si koupila zase nové tričko. Holky kde nakupujete těhu oblečky, já jsem byla v C and A a v H and M a tam je to opravdu velmi omezené a barvy prostě hnus. Nevím proč by těhotné najaře měly být zelené a hnědé, brrrr (teda abych jim nekřivdila, měli i 3 trička normálně barevné a ty už mám doma 8) ).
V neděli jsem se rozhodla, že je na čase za:,–(it salát do skleníku. A musím Vám říct, že jsem s tím měla opravdu co dělat. V tom teple být ohnutá přes Matýska delší dobu… tak to byl fičák. Vůbec bych takovouhle reakci nečekala. Strašně se mi motala hlava a celkově jsem to nemohla nějak rozdejchat. Hmmm, a to je jaro, začátek sezony. Jsem zvědavá jak tuhle zeleninovovu sezonu zvládnu.

K fotkám, holky Vám to všem taaak moc sluší. Fakt jste všechny kočky!!! To bude letos krásných těhulek. Až z Vás překonám ostych tak taky vložím nějakou fotku 8).

K Podolí, taky bych chtěla rodit tam, myslíte, že opravdu bych se měla zaregistrovat už teď 8O . Nejsem si jistá, zda mi ten stres (zda mě vezmou, nevezmou, budou mít na mě dost času…) stojí za to. Ale když jsem se tam narodila já, tak jsem nechtěla porušit tradici :D .

Holky, moc držím palce ke všem kontrolám (i sobě, protože jdu ve středu) určitě vše bude v nej nej pořádu!!!

krásný začátek týdne,

pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.06 09:33

Čau Sonik, pracant jeden. Jaký ostych??? Hned něco šoupni do galérky a žádné „saky paky“. Vlož nějakou fotečku, prosím prosím. To máte dobré holky s tím těhu oblečením ve velkých městech. U nás prostě nic nekoupím. Leda budu muset zajet buď do Zlína nebo do Ostravy. Je to sice jenom hodina cesty, ale i tak.

No a co se týká porodnice, tak já stejně na výběr moc nemám. Nejblíže je Valašské Meziříčí, takže to bude asi tam. Taky jsem se tam narodila. A teď to tam mají krásně spravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.4.06 10:29

Ahojky Silvo,

tak koukám, že jsme tady dneska jediné. Tak dobře, ukecala jsi mě fotku dodám zítra.
S oblečením ani nevím jaká to je výhoda, když ty zatracený krámy nemají nic kloudnýho. Ono toho je sice spousta, ale ty barvy jsou fakt mizerný. Ale maminka mi slíbila, že ušije šaty, tak jsem hned naklusala koupit látku. Tyjo, vnutili mi 3! metry. Tak to v tom můžu bejt zabalená jak v prostěradle :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 10:55

Ahojky,

tak ať tu Silvi a Soni nejste sami, tak honem něco písnu. Dneska byla noc teda hrozná, v půl třetí mě chytilo břicho a kvílela jsem, až jsem vzbudila Honzíka, ten zase chudák měl strach, tak šel se mnou zase na záchod, já opět v předklonu (šlo mi to i do zad, tak jsem si rukou masírovala aspoň kříž a pomohlo to, trochu ), dobrý, záchod pomohl. Tak jsme šli spát a v půl pátý mě zase začalo píchat na tý pravý straně a stupňovalo se to, tak to mě Jeník jenom pohladil a ptal se, jestli má jít se mnou na záchod, tak jsem ho nechtěla zase tahat z postele a podal mi jenom pantofle, záchod tentokrát nepomohl, trůnila jsem tam 45 minut! Ale asi jsem to rozchodila, protože to pak trochu povolilo a když jsme si zvedla v posteli nohy, tak to do půl hodinky přešlo, ach jooo.

Soni, a já zrovna takový ty přírodní barvy mám ráda :lol: mám v HaM vyhlídnutý takový ty lahvově zelený 3čtvrťáky, teď už začíná být teplo, tak ještě vydržím, aspoň do poloviny května a pak pro ně pojedeme. Jinak mám z CaA kalhoty dlouhý s pružným bříškem ( džíny ) a z HaM ty lacláčky.

Na šatičky budu muset vyrazit později, protože se mi v červnu vdává kamarádka a nevím, jak budu objemná a jestli budu moct mít šatičky na tělo ( to se mi na těhulkách líbí ) a nebo volnější, takže musím počkat, jak se k tomu zachová Boban a co se mnou vyvede :)

Jo a přidávám se k Silvě, koukej nějakou fotku dát do galerky, my se taky nestydíme :lol:

Hm, Silvi, tohle je nevýhoda menších měst. Já u nás taky nic nekoupím a musíme jet do Prahy :evil: a nejhorší je, když se tam vytrmácíme ( jízda autem mi nedělá moc dobře, bolí mě břicho a je mi pak i zle od žaludku ) a zjistíme, že tam nic nemají…to je k vzteku.

S tím uklízením, mě se i docela chce = plyne to z toho, že na to mám čas, jsem doma, tak proč ne. Ale…náš mladej zdá se bude pěkný lenoch, protože když se chystám, že vyluxuju obývák, kuchyň a ložnici, tak to mě nechá, ještě mě nechá vytřít jednu místnost a pak se mi začne točit hlava a není mi dobře, takže toho musím na hodinku nechat a pak se k tomu vrátit.

Já jsem si Soni zase za:,–(ila do truhlíčků bylinky, už mi krásně rostou.

K tomu Podolí, říkal to tam tuším primář, že kdo se nezaregistruje kolem 4 měsíce, tak nebude mít šanci, mají tam fakt nával, 10 maminek za den tam rodí, takže žádný strašení, to bych nerada, ale běž tam a raději se tam zaregistruj. Jestli to bude potom plný je otázka druhá, ale to je Podolí, holt se tam líbí asi hodně maminkám :D
Akorát mě docela překvapilo, že tam říkal o tom 4 měsíci…vždyť to se teprve dělají ty gen. testy, amnio atd. No nic, no.

Soni co jsme nakoupili :oops: ? Včera třeba v Ikee ten umělohnotný bryndák, jinak tu minulou sobotu jsme nechali v Kice přes 2 tisíce :oops:
Koupili jsme vaničku ( anatomicky tvarovanou, naši jsou z ní nadšený, máme jí u nich ), deku a polštář ( byl v akci ), dvě balení látkových plen-20ks ( měli o 100 korun zlevněný balení ), deku pro Bobana - modrou, dvoje dupajdy sametový a dvě sametový trička, dvoje ponožtičky ( 3 ks v balení, mám dvě velikosti ), dvě čepičky a…to je tuším všechno. A to je jen to, co jsme koupili minulou sobotu, jinak už nakupujeme průběžně a mám doma 2 plný proutěný koše, nejen oblečení, ale i věci, co donese Jeník z práce, minule donesl krááásný kapsář na postýlku. Uklidňuju se tím, že to bude v pořádku, nějaký věci mi vadí mít doma, tak to máme u našich, to samý bude pak i u kočárku, dokuď se mrňous nenarodí, tak bude u našich. Jinak mám takový seznámek, tenkrát ho dělala Berun z březňátek, tak jsem si ho předělala a udělala ho do excelový tabulky, tak to tam dopisuju, co máme a ještě nemáme, tak když byste někdo chtěl, můžu to poslat.

Já se taky těším, až bude to malý na světě, nejraději bych 2 měsíce přeskočila.

Jdu si dát něco na zoubek, měli jsme chleba se šunku, bílou aktivii a dopíjím kakao, ale ještě by to chtělo pomeranč.

Kam se ztratila Capinka? Kdepak jsi?

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.06 10:56

No, ale aspoň něco mají. Já jsem u nás našla jeden obchod, ale to jsou strašně hadry. Připadají mi jak kdyby vyráběli stejně těhu oblečení už 20 let. Opravdu hrůza. Zatím naštěstí ještě těhu oblečení nepotřebuju, ale začíná se blížit. Jedny kalhoty mám, to jsem si je dovezla z Londýna ale jsou mi ještě velké. Počítám ještě tak 1 měsíc a můžu je začít nosit. To máš dobré Sonik, že ti mamka oblečení ušije. Já se teda na mamču spoléhat nemůžu. Ještě tak upléct, ale ušít teda ne. Kdybych mohla chodit jen ve sportovním tak je to v pohodě. Ale v práci by nadšení moc nebyli.
Jo _Sonik a co ten mazanec tvarohový nebo jaký to byl? Pošli mi kdyžtak ten recept. díky moc

Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.06 11:07

Amynko nádherně se to čte, to co jste pořídili pro mimi. Já si myslím, že je to v poho už teď něco nakupovat. Já jsem si říkala, že kočárek, postýlku koupím po triple testech, když dopadnou dobře. Už to totiž nemůžu vydržet a moc se těším až půjdeme s Lukym nakupovat.
Jinak ti teda nezávidím, ty tvoje potíže, ale snad se to zlepší. Já naštěstí takové problémy nemám. Akorát se mi teď v noci špatně spí. Ale zase jak kdy.
Mě se Amynko taky líbí šatičky na tělo, je to strašně hezké. No zdá se mi, že se to nějak moc vleče to těhu. Ptala jsem se holek dubnových, kdy jim těhotenství uběhlo nejvíce a napsaly mi, že po tu dobu co byly v práci. To asi budu moct zhodnotit až zůstanu doma. Ale stejně vám všem co jste doma tak tiše závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
24.4.06 11:14

Ahoj všem,

Leilo, s tím akvárkem jsi mě pobavila, začala jsem se smát na hlas a manža se na mě divně podíval, tak jsem mu to hned přečetla a taky se smál. Taky mě občas bodne na pravé straně, někdy je to jen rychlé bodnutí jindy je to delší.

Jitulina, tak to je skvělý, že se mráčky zas roztrhaly a u vás ve vztahu už zas svítí sluníčko.

Jejek, byla jsi moc krásná nevěsta. Já zatím chodím na normální cvičení a chci tam chodit, dokud to půjde, až pak chci přejít na těhu cvičení. Vím že holky chodily do A centra, je to někde u Florence, mají své net stránky, tak se na ně zkus kouknout.

Bibiana, s tou doktorkou děláš jen dobře, fakt to nechápu, proč zbytečně stresuje lidi, hlavně těhulky. Jinak vám všem to moc sluší, máš krásné děti a za nedlouho k nim přibude ještě jedno, no to je nádhera.

Amynko, pupík tedy statečně roste dál, moc ti to sluší. S tím číslem je to jasný, jen pak až budu rodit já, tak budu muset někomu poslat sms, ale na to je ještě čas. K tomu vytékání z bradavek, je to normální že vytéká kolostrum, mě tedy zatím ne, ale to přijde.

Soníku, tak s těma domácíma pracema jsme na tom stejně, taky vše odkládám a pak to dělám, až když je to fakt akutní a to jsem na to byla taková pečlivka, asi to bude tím těhotenstvím. :P

Tak já si víkend užila, bylo nádherně, jen ty návštěvy za tetou v nemocnici byly dost náročné, je celá popletená. Jinak jsem si užívala 3/4 roční dcerky mojí kamarádky a i manža tentokrát choval a dělal s ni blbosti, když jsem ho viděla, tak jsem si představovala, jak si takhle hraje s tím našim drobečkem.
S Jitulkou jsme si přes víkend nepsaly, ale dneska na večer ji určitě napíšu.
Tak jsem se nechala zblbnout s tím Podolím a před chvílí tam volala, s regostrací není problém, jen mi řekli, že budou od 15.10. do 23.10. malovat, ale v dál budou fungovat dál, sice ještě neví jak, radši jsem se tam zapsala a budu doufat, že buď porodím před tím nebo potom. Třeba to spoustu těhulek odradí a nebude pak takový nátřesk. :lol:
Já těhu oblečení zatím neřeším, není proč, po bříšku není ani památky. Tuhle jsem se bavila s manžou, že by mohl Berušce povídat pohádky nebo jí zpívat, říkal, že když se mu schivává, tak se taky snažit nebude. Jinak včera mi taky dával pusinky na bříško, tak jsem říkala, že je dává Berušce a on řekl, že ne, že je dává mě, Betruška se mu schovává, tak ani pusinku nedostane. :P
Jsem teď v práci a odpol jdu ke kadeřnici se zas nechat ostříhat, mám to přerostlý a hlavně obarvit, jak to mám odrostlý, tak už mi to ani nedrží, tak jak má. Seznámek vložím večer, až dorazím domů, od kadeřnice jdu ještě k našim, máma mi uvaří lososa, tak už se nemůžu dočkat.
Za chvíli vám pošlu SZ.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 11:47

Klárko, prvně v životě jsem odpovídala na SZ, tak doufám, že ti to došlo :D

Rybičky pobavili včera i nás :lol: Moje teta když před 7 lety měla rodit a praskla jí voda, tak šla dolů ( bydlí v patře, dole bydlí babička s dědou ) a říká dědovi „tati, praskla mi voda“ a on začal lítat a volal na babičku, ať hned vypne vodu :lol:

Klárko, tak tady ti posílám svoje, pokuď ho neodmítneš 774 872 190 :D ať máš taky komu napsat, kdyby se něco dělo. Mě už příspěvky jdou vkládat, haha, takže budu moct psát dále.

To je už kolostrum? Já myslela, že to by mělo vytékat kolem 25 týdne? Šmankote, my to máme nějaký všechno rychlý 8O

Hm, k holiči bych si taky mohla zajít, na ten melír a chtěla bych to zkrátit, prostě nějakou větší změnu.

Silvi, na tu vaničku mě ukecal Jeník, ten po ní chňapnul a pomalu jí nepustil, být to na mě, tak ještě počkám. Jinak jsme se byli dívat na kočárek, nejžhavější favorit a asi i zůstane, jsme s ním nadšení a objednáme ho za měsíc, dva, protože dod. lhůta pokuď nebude na skladě je 8 týdnů! Takže to vyjde tak akorát.
Postýlku máme, tu dělal Jeník, má střední dřevařskou školu a pak vejšku ekonomku, ale ta se dřevem nemá co dočinění :D tak tenkrát dělal dvě, jednu velkou ( neteře v nich spali do 6 let ) a jednu „menší“, kterou musí o 20 cm zkrátit :wink:

Mě nevadí, že mě to břicho bolí, to vydržím, spíš jestli to nevadí Bobanovi, to by mi vadilo a hodně, tak se na to zeptám doktorky, nechápu, proč to mám, nic těžkýho nezvedám, je to hnusný a Jeník chudák neví, jak mi má pomoct, když v posteli kvílim. U porodu bude bezva :lol:

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 11:55

Jé holky vy jste upovídaný, já než to všechno přečtu tak zatím zapomenu co jsem komu co chtěla :roll:

Mumis, volno si fakt užívám, mám doma tolik práce - co jsem za poslední tři měsíce nestihla, a nějak mi to ani neubejvá… Pořád jen peru a žehlím a standartně vysávám- ten pes v bytě je hrůza, ale neměnila bych (tedy mimo úklidu). Bříško malinko vyrostlo, v elasťákách už ho neschovám, ale ten kdo to veví tak ho nenapadne, že by tomhlo být mimčo :oops: Začínám litovat, že doma nemám váhu. Vždycky se vážím jen u rodičů a minulý týden jsem se vrátila na svoji původní, tak by mě zajímalo jak je to tento týden :roll: . Asi budu muset zajet na návštěvu :wink:

Soníku nestyď se a přihoď :wink:

Amynko jestli by to šlo, tak mi proím pošli ten seznámek výbavičky, já vůbec nemám přehled co bych měla mít připraveno. Kupovat to ještě ale nemám v plánu, na to je času dost :oops: . Ale pokud bych „náhodou“ něco v krámě viděla, tak ať vím co mám koupit. :wink:

Já jsem co se oblečení hrozná, je mi líto vyhazovat za to peníze, když se do toho zase za chvíli nevejdu tak sem si jen koupila tepláky a pak mám takový sportovní kalhoty a v nich chodím do „společnosti“ - do těch jediných se vejdu a vydržím v nich sedět. Ale kamarádka už mi dala těhu šaty, tak se moc těším až je budu moct vytáhnout. No budu muset ale ukecat kamarádku a zajít něco koupit, ikdyž u nás na vesnici to fakt neřeším :lol:
Tak zatím ahoj, jdu si dělat lívance, těsto už mi vykynulo, tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital