Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6597
24.4.06 16:59

Nemáš zač.

Holky, hoďte některá zase další fotky do galerky, každý den tam jukám a nic novýho. Zuzi, vyfoť se v těch kalhotech a vlož to tam, ať nám to přibývá, tobě pupíček už přeci taky rostl, teda dívala jsem se tam před chvílí a prohlížela všechny fotky, co tam máme, je tam toho málo!

No tak holky, šupity, ať si máme pak co prohlížet. Já si jdu na chvilku schrupnout a pak se tam podívám :lol:

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
24.4.06 17:06

ahojte vsichni,

teda, vy jste ale sikulky, takovych prispevku - ctu to jako roman na pokracovani :D
akorat si nikdy nepamatuji, na co vsechno jsem chtela reagovat

jejek
s tim tehu cvicenim
taky bych rada chodila, ale spis zalezi, jestli me Dr. pusti
z ktere casti Prahy jsi?

amynko
Tvoje brisko je naprosto uzasne
aspon uz jsi opravdu a poradne tehu, nezapres to :)

zuz
neblazni, vsechno bude dobry
kdybych Ti to mela rict osobne, tak asi moc presvedciva nebudu, protoze se bojim uplne stejne
ale musime verit, ze bude vsechno ok
hlavne okolo toho 20tt uz budou urcite citit pohyby a to je potom jiste lepsi,aspon mas jasno, jestli se mimisek hybe nebo nee (i kdyz zase muze byt lenivejsi a nepohne se ani za nic 8) )

holky s dvojcatky
doufam, ze nemate veskere starosti dvojnasobne a zaroven si myslim, ze pak ta dvojnasobna radost za to opravdu stoji
tak se drzte a uzivejte si ty dvojite poklady :P

jinak par info ode mne
ve stredu cekam vysledek 2.screeningu
strasi mne amniocentezou, tak mam docela obavy
genetik by rad, abych ji podstoupila, gyn. ma strach z toho 1% rizika potratu, ja jsem z toho zmatena
no, streda rozhodne
do toho mi blbne krev, tak nevim, co si na mne vymysli…

zaroven se mi ale dnes na KO podarilo presvedcit Dr., ze opravdu lezim ani se nehnu (jenom kdyz pisu na emimco, tak si sednu, ale jen na chvilku, protoze to docela boli :( ) a poctive beru leky
manzel se taky primluvil - ze mne pohlida
takze jsem doma :wink:

Klarko
co Jitule?mas nejake info?! snad vsechno dobry :!

psaly jste tady o bolestech bricha - mohu se pripojit
kdyz sedim, tak to fakt boli
a kdyz si treba jen odskocim na wc, tak se mimisek sesune dolu a pak je docela bolestivy posun zpet, kdyz si zase lehnu - mate to nektera?
a v noci mi obcas pripada, ze mam v brise prevalujici se kameny, ale jak kdy
jeste jsem ale nezjistila, na cem to zalezi :?

pribirani
no, mirne se toho desim
jak porad jen lezim, zadny vydej energie :(
asi ze mne bude pekna kulicka
jenze na vaze mam porad +- 55, a pritom se mi zda, ze brisko se uz mirne vykulilo :)

nevolnosti
obcas se vrati, potvory
ted spise vecer - zjistila jsem, ze nesmim nic tucneho
taky vas pali cas od casu zaha?
jo, a konecne si oddechnu od „bananoveho“ obdobi, ted zrovna vede cerstva zelenina - hlavne okurky a mrkev :roll:

jsem se zase rozepsala
musim se krotit, abych vam mela priste, co psat :! :! :!

opatrujte se a uzivejte si jarnich dnu
pozdravujte briska!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 17:11

Ty jo Lindi, paráda, mám co číst :lol:

Lindi, tak co, už můžeš aspoň na hodinku ven? Ty máš to těhotenství teda „vydřený“, tvoje dítě ti bude pak ruce líbat :)
Bříško, taky se mi to stává, nevydržím dlouho sedět, ale ani chodit, taky mě bolí jako úplně dole, když lehnu, tak to přejde.

Pálí tě žáha? Tak to budeš mít vlasatý miminečko :wink:

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
24.4.06 17:13

Ahoj holky jsem se před chvílí dočetla že existuje tahle diskuze a našla jsem si vás mám termín 11.10. a čekám už 3 mimi, akorát mám o tohle mimi nějaký větší strach nevim čim to je možná tim že jsem už tzv. zasloužilá matka. Holky nevím jestli jste všechny takové, které už doma máte dalšího prcka, ale já mám pocit že mi z toho hrabe malému budou za měsíc 2 a já jsem zjistila že když si s ním hraju tak třeba se nechám vodit po bytě na vodítku štěkám koušu atd. Mám pocit že mi neni 26 ale tak 3. :lol: . Zatim pa Jana 2 kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 17:21

Jani vítej mezi námi. Pověz o sobě něco víc, Klárka vede takový seznámek, tak si tě tam napíše. My jsme udávali odkuď jsme, jaký jsme rok narození a termín porodu, ten jsi ty ale už napsala, prostě napiš sama o sobě, co budeš chtít. Jak to, že jsi přišla tak pozděě?

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
24.4.06 17:32

Holky moc děkuju za přijetí mezi vás, brouzdala jsem na internetu a ted jsem našla co jsem hledala. Jsem z české Lípy, je mi 26, mám dva kluky Dominika ( 6 let ) a Milana ( 2 roky ), Jsem rozvedená a podruhé vdaná, poprvé jsem měla kluka o 3 roky staršího ted mám o 23 let a nemůžu si stěžovat pokud se mi to povede vložím k vám do alba fotku ze svatby at máte představu. jinak mooooc děkuju za přijetí mezi vás Jana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
24.4.06 17:35

Jani,
vitej v diskuzi :D
urcite jako „zaslouzila“ matka nam budes „prospesna“, protoze mas zkusenosti, ktere nam vyjukanym"zacatecnicim" jiste pomohou :D

Amynko,
to jsem rada, ze sis pocetla :D
ja si musim vzdycky tu chvilku u netu uzit.....
jinak ven nemuzu :(
vychazky jsem nevyskemrala
(a dr. mi zakazala sex- ach jo :roll: )
takze travim dny i noci v posteli

jak vlasaty miminko?tohle pravidlo neznam
ale zdalo se mi, ze se nam narodil kluk tmavovlasej a tmavookej
akorat my oba s manzelem jsme svetli a modrooci 8)

mivate taky „ujety“ sny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
24.4.06 17:42

taky mívám ujetý sny jednou se mi zdálo že jsem rodila a porodila 3 místo jednoho a pak se mi zdálo že se mi narodilo už aspon půlroční miminko, chtěla jsem se vás zeptat někdy když ležim mám pocit že cítím pohyby ale asi se mi jen hýbou střeva,cítíte některá něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 17:45

Jani, počkej, za chvilku tě budeme bombardovat otázkama, protože „zasloužilý matky“ se vždycky hodí. Ty máš 2 kluky? Tak teď bys ráda holčičku, co. Krásný jméno Dominik, to se mi dřív hrozně moc líbilo, ale manža ho nechtěl, protože se syn musí jmenovat po něm :lol:

Lindi, to se tak říká, že když pálí žáha, tak budeš mít vlasatý miminko. Neplatí to tak vždycky, ale u dost holek jsem to tak viděla. Mojí švagrovku ( čekají 2. července ) pálí žáha od začátku těhotenství a smála jsem se, že se jim narodí dítě s culíkama :lol:

Ujetý sny já mívám pořád, motá se mi tam všechno dohromady.

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 17:47

Jani, já jsem tu psala že mě bolí břicho, udělá se mi vždycky na břichu taková boule, tvrdá, když jdu na záchod na velkou, tak je to pak dobrý…dneska to pomohlo teda jen 1×, pak zase Boban zlobil. No a pohyby jako takový ještě necítím, ale těším se na ně.

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
24.4.06 17:52

Jani,
treba kdyz uz budes mit treti prirustek, tak ty pohybu proste citis driv.
Nekde psali, ze pri druhem jsou driv nez pri prvnim, takze proc by to nemohlo fungovat i dal…
a v kolikatem tydnu tehu vlastne jsi?

Amynko
nevim, jestli bych chtela porodit kluka s culiky :D
ale aspon by to byla sranda a kdyby byl ke vsemu tmavej, tak bych to doma nejspis neobhajila a hledala bych podnajem :lol:
si vzpomenu na svoji tetu, ktere se narodila prvni dcera a byla totalne tmava - oba rodice jsou ale totalne svetli :D
casem sice mala „vybledla“, ale dovedes si predstavit to pozdvizeni, zvlast pred 16 lety 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
24.4.06 18:49

jsem v 16 týdnu, jak tady píšete že kdyby se vám narodilo tmavý dítě a jste oba světlí tak že to neobhájíte já jsem bruneta hnědy oči, manža blondák hnědý oči a kluka mám modrookého blondáčka, ale jinak je obličejem celý táta. Opravdu bych hrozně ráda holčičku další kluk to už by na mě byla přesila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.06 18:53

No 3 hoďky jsem pryč a zase jsem měla teda co číst.

ZUZ hlavně v klídku a nestresuj. Mimi je určitě v pořádku. Jak říkala Soník, pěkně koukni z okna a běž ven. Prospěješ nejen sobě ale i miminku.

No holky jak tu píšete o bolestech břicha a podobných stavech, tak já jsem asi fakt divná. Mě vůbec nic nebolí a netrápí. A taky se na každý UTZ těším. Na obrazovku se dívám ještě předtím než ji zapne paní dr. Tak snad když mám pohodový těhu tak u porodu to nebude naopak. Moc bych vám všem přála, aby jste se cítily super bez bolestí a prostě v klídečku.

Jinak vítám Janu79. Taky se těším na příspěvky od zkušené maminy. Tak jenom šup sem s nima Jani.

A taky už mám konečně fotečky z UTZ, tak nějaké pošlu.

Amynko, ty ses nám teda rozjela. Ale to se mi strašně líbí,. Já jsem taky taková. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
24.4.06 19:05

chtěla jsem se zeptat ještě holky na jednu věc je tady některá z vás z české lípy? Obě děti jsem rodila tady v české lípě kde je porodnice všude popisována skoro jako nejhorší. Né že bych měla hruzostrašné zážitky ale ani jeden porod nebyl bez problému při prvnim mi paní doktorka chtěla píchnout vodu, aby urychlila porod a háčkem na protržení malému hrozně poškrábala hlavičku, navíc těsně u měkkého místa. Jinak to bylo vše ok rodila jsem sevšim všudy 6 hodin, na prvorodičku dobrý, a u druhého jsem měla bolesti celkem 12 hodin, pan doktor mi po 6 hodinách slíbil píchnout vodu na urychlení a ve finále na to zapoměl a píchl mi ji o 4 hodiny déle načež jsme byly oba nakonec tak vyčerpaní že malého museli resuscitovat a mě dávali čistý kyslík který mě spálil krk, že jsem nemohla 3 dny vůbec mluvit. Ale zaplat pánbůh oba jsou zdraví občas si říkám že se snad ani niky neunaví, jsou to malí nezbedové, moje sluníčka.
P.S. Holky ještě jednou díky za vřelé přivítání, to jsem vážně nečekala. díky moooc Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 19:14

čau holky, tady si člověk ani nemůže odskočit, protože tu jsou hned popsaný tři stránky :lol: :lol:

Jani vítám tě mezi náma. A občas mám taky takový pocit snad jako pohyby, ale je to strašně moc brzy, takže si říkám že si to namlouvám a prostě to jsou nějaké střevní pochody. radši jsem to ani nikomu neříkala, aby si neťukal na čelo :oops:

Konečně jsem uhnala manžela a vyfotil mi pupíčka (sice malinkej, ale aspoň mám fotku), takže až bude mít chvilku tak mi to stáhne do pc - já to neumím :oops:

tak pa už mě vyhání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital