Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5784
24.4.06 13:50

Ahoj Leilo, tak to jsme všichni rádi, že ti kontrola dopadla dobře. Já jsem ale za tebou takže ti neporadím, ale na poslední kontrole mě zase říkal, že podle utz je mimčo o čtyři dna starší a větší, ale že to vůbec nevadí. akorát pokud ti bral krev na VVV, tak bych se nad tím pozastavila. Moje švagrová měla dr krténa a ten ji to taky takhle nějak blbě spočítal a pak testy ji vyšli blbě, protože tam se to vypočítává nějak podle stáří plodu a on jak ji to spočítal o týden blbě, tak ji testy vyšli blbě. Přes měsíc ji honili po všech vyšetřeních než ji zjistili, že je všechno v pořádku a že se stresovala úplně zbytečně :evil:
Máš pravdu, že tady dnes jedem, ale taky doma jsem zatím vůbec nic neudělala :twisted: , ale uklidňuji se že teď budu dlouho doma a tak to snad někdy stihnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.4.06 13:52

No ale vidíš, že váš měl 10cm a náš jen 7-nějak se mi to nezdá :?

S mailem ti pošlu SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
24.4.06 13:53

Amynko prosím taky o seznámek: vera.krajcova@volny.cz

Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 13:58

amynko, mám obojí :wink:
ten náš lump je úplně stejnej, návštěvy totiž chodí jen kvůli němu a tak je ani nenechá zout (tedy alespoň on si to myslí). A vítá jedině s hračkou v hubě, když nemůže žádnou najít tak je tak neštastnej a vítání si neužije. a jak má hračku v tlamě tak u toho strašně chrochtá, tak se chvíli navštěva děsí, že je ten pes chce sežrat :lol: a pokud potkáme lidi na ulici, tak se na ně řechtá. Nevím jestli jsi to někdy viděla, ale pokud neznáš psí mimiku, tak si zákonitě musíš myslet že tě jde zakousnout. Prostě ohrne pysky, ukáže zuby a u toho začne kejchat a může se uvrtět. Lidi ve vsi už jsou zvyklí a pokud se zrovna na ně neřechtá (musí mít náladu) tak jim to je líto. Alenejdřív než ho poznali si mysleli jak máme zlýho psa, když už jako 4 měsíční se k nim hrne s vyceněnejma zubama :lol:
seznámek fakt supr, už ho mám upravenej a vytištěnej, tak až se odtud urvu, tak ho jdu prolistovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.4.06 13:59

Ditisko já si taky říkám, že to je divný. Všude píšou, že se ty testy dělají až v 16. týdnu a já jsem v 15. Vám skoro všem je dělají ještě dýl. A jestli mi to vyšlo na 13+1, tak to by bylo tuplem brzo…ach jo…mě je teda fakt divný, že mi to vždycky vyházelo dobře až dneska najednou takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 14:01

Já se ještě ani nenajedla :lol: ale ne, už fakt musím jít dát něco prckovi, protože už máme hlad oba dva.

Jejej, posílám.

Leili, nedělej s z toho hlavu, hele, tak mu zkus zavolat a řekni mu to, že se ti to nezdá, za to nic nedáš. Já volala doktorce už 2×, když se mi něco nezdálo.
Pošlu ti to taky.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
24.4.06 14:05

Leilo,

fakt se nestresuj, já si myslím, že ho dr. třeba jenom špatně změřil. Moje děti měli ve 12. týdnu kolem 5,5 cm a ve 14. týdnu mám pouze obvod hlavičky 10,8 a 10,9 cm, délku stehenní kosti 1,6 cm a obvody bříška - jedno 8,5 cm a druhé 9,1 cm. Celkovou délku bohužel nemám. Navíc podle odborníků je pro stáří miminek důležitý UTZ ve 12. týdnu a potom to nemá cenu posouvat, protože každé miminko se vyvíjí nestejně. Takže Tvůj Dr. vlastně udělal dobře, že termín neposunul, zbytečně by v tom dělal zmatky. Já jsem podle některého UTZ s Kájou měla termín i 14.2., podle poslední MS to bylo 21.2. a narodila se 28.2. Tak si vyber. Podstatné je, aby miminko rostlo, některá jsou větší, některá menší, s tím nic nenaděláš. Hlavně buď v klidu, pokud bylo srdíčko a všechno ostatní je v pořádku, vůbec nic bych neřešila.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 14:08

Ditisko, tak teď jsem měla záchvat smíchu, protože vím přesně o čem píšeš :lol: Amy ta neohrnuje pysky, ale otevře hubu a tou hlavou kroutí a běží k tobě a uši má splácnutý a prostě se směje a když si lehne k tobě na záda a drbeš jí, tak to se řehtá úplně :lol: A s tou hračkou je to to samý, tuhle mi ukradla mojí ponožku, protože svojí krabici s hračkama měla zavřenou a neměla nic jinýho na zemi, tak mi jí čmajzla :lol:

Leilo, ty tam zavolej, ty se normálně trápíš, zavolej mu a zeptej se ho na to, jinak se z toho zblázníš.

Mě ty testy bude dělat 2. května = přesně konec 17 týdne a to mě přijde zase pozdě, ale asi to bude mít nejpřesnější.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
24.4.06 14:09

Amynko, díky za seznámek :D

Jak někdo psal o té zácpě, tak já si s ní užívám taky. Kdybyste věděla některá co s tím, tak to určitě sem napište. Chození na záchod je pro mě fakt utrpení.

Jak jste některá psala o A centru na Florenci, tak jsem to nenašla :(

S tím malováním v Podolí budu mít snad štěstí. Jen aby to do 29.10 stihli.

Ach jo, tak už jdu zase učit. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 14:15

Holčičky já se loučím, kámoška mě tahá ven na prochajdu do lesa a u toho nesmýme s roňasem chybět, takže zatím pa . reagovat budu až příjdu, tak se mějte já jdu užívat sluníčka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.06 14:25

Amynko taky moc děkuji za seznámek už ho mám i vytištěný. Je tam ale věcí, hrůza.

Jejek, na zácpu je dobré něco švestkového. Já ji měla zezačátku a šla jsem si koupit něco do bio obchodu a doporučili mi takovou hustou švestkovou šťávu. fakt to zabralo. A teď piju preventivně každé ráno sklenici chladného mléka. A nebo mi taky pomůže jablkový džus. Tak něco vyzkoušej a uvidíš.

Leila, hlavně se netrap vše bude v pořádku. Kontrola dopadla dobře a to je nejhlavnější.

Ditiška a Amynka, my máme taky hafana. Kokršpanělku. Ale teď je nějaká nemocná. Letos už bude mít 13 roků, tak je zesláblá a přestala nám žrát. Dneska s ní jedeme k veterináři, tak doufám, že bude vše v pořádku. Tak nám držte palec.

Dneska je nějaký psací den. To tu snad ještě nebylo za tu dobu, co jsem se k vám přidala. Je to super. Akorát jsem toho moc v práci neudělala. Teď už fičím k tomu zvířecímu panu dr. a pak jedu na rovnátka. Tak pa holky a mějte se krásně a užívejte si sluníčka, dokud je hezky.

Silva s mimiškem malinkatým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
24.4.06 14:29

leilo a není ta změřená velikost jen tzv. CRL tzn. hlavička a tělíčko? Pak by to totiž mohlo odpovídat… máš z toho nějaký zápis v průkazce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 14:35

My si dali s Bobanem pomeranč a taky razím s Amčou ven, je tam krásně, tak abych nevysedávala pořád u počítače :lol:

Silvi, držím palečky, ať dobře dopadnete u pana doktora, my s Amy musíme na očkování a nejsem schopná jí tam objednat !

Holky, ty seznámky si upravte podle svých možností a podle svýho přání, nemusíte mít všechno ( kolíbku, koš, kyblík na koupání apod. ), je to jen pro inspiraci, mě nejvíc pomohlo to oblečení, hlavně kolik čeho v jakých velikostech. V sekáčích mají super věci, doporučuju.

Silvi, mě na zácpu mlíko nepomáhá. Já ho miluju, takže denně ten litříček vypiju a stejně se mě mrcha drží. V sobotu jsme tu měli kamarádku, má 2 děti a ta mi doporučovala zase sušený meruňky, já vždycky zkusím taky všechno, jen aby to pomohlo. Zácpa mě trápila na začátku těhu, pak byl klid a teď už mám zase…pardon ten výraz…zaječí bobky :oops:

Dneska mi psala kamarádka, že je v 8 týdnu a termín mají, hádejte…10.12. říkala jsem jí, že je moje zpřízněná duše, naše míma budou od sebe přesně 2 měsíce, jestli to teda nějak nezmění sami. Hurrá, tak budu mít s kým vozit.

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.4.06 14:44

tak si představte, že jsem volala do Podolí, kvůli registraci 8O . Asi platí, kdo dřív registruje ten dřív rodí :D a dověděla jsem se, že sice budou malovat ale ještě není jisté, o kolik procen se sníží příjem. To se teprve rozhodnou. Tak bych to neviděla tak tragicky. I když s mým termínem 11.10. (Dr. mi to šoupla, ale nepřijde mi nutné to řešit, stejně je to orientační) je pro nás Podolí pasé, protože žít ve stresu zda mě v onen důležitý okamžik vůbec přijmou mi nepřijde to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
24.4.06 14:44

ad zácpa - já se dočetla že na zácpu mají fungovat sušené švestky, ale mě to nefungovalo. Spolehlivě mi zabírá dát si ráno kafe s mlékem. A teď o víkendu jsem se hodně cpala zeleninou bez příloh a to taky funguje spolehlivě. Trošku nyní přikládám tu svou dřívější bolest na pravé straně ucpaným střevům, protože nyní chodím na záchod naprosto bez problémů a o břichu ani nevím. Dokonce mám pocit, že se mi zmenšilo.

Holky prosím uklidněte mne, myslíte si že kdyby nedejbože došlo k úmrtí plodu - zamlklému těhotenství ve 2. trimestru, že by to provázely nějaké obtíže? Já jen, že se mi zmenšilo to bříško a přestalo mne pobolívat a tlačit tak se bojím, manžel i maminka se mne snaží uklidňovat, že kdyby k něčemu takovému došlo, měla bych naopak, bolesti nebo špinění. Ale já tomu moc nevěřím, obzvlášť když by to bylo čerstvé… jsem strašnej paranoik já vím, ale jste hodné že se mnou máte trpělivost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí