Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
5.4.06 12:40

Ty brďo, listopaďátka mají už prokecáno 111 stránek!!!

• Citovat
  • Upravit
722
5.4.06 12:43

Ahojky holčiny,

tak jsem zase tak naštvaná. Si představte, že šéfová vyhodila kolegini (samozřejmě o tom 3 měsíce věděla) a teď na mě přesouvá kompletně všechnu její práci. Ale pouze práci! Jsem z ní fakt naštvaná. Asi se bude velmi divit, až si sem jednoho pěkného dne (pravděpodobně velmi brzo) přijdu pro kytky, vyklidit šuplíky a zamávat. Dnes jsem dokonce musela na poradu vařit kafe 8O , tak to jsem myslela, že to se mnou švihne. A ještě ke všemu mi jedna káča polila úplně nové tričko (bílé). Fakt mě to tu s…e. To vaření kafe nějak nemůžu rozdejchat :? .

No nic, téma dne oblečky. Já jsem asi před 10 lety dostala veškeré mimi věci po mých sestřenicích. Sice nejsou extra krásné (přece jen to nosila dvě miminka), ale funkční to bude. Velmi mě ale překvapilo, že dupačky nemají v rozkroku otevírání. Asi to bude velmi nepraktické. No uvidím. Ale dědictví neobsahuje žádné košilky či body. S mojí mamkou vedu spor košilaka vs. body. Myslím, že se dnes ani košilky nedají koupit, nevím. Ona stále prosazuje košilky na zavazování a ne přes hlavu. Ale myslím, že vlastní zkušenost to jistí :wink: . Zatím jsem se nebyla kouknou na žádné prádélko, tak ani moc nevím jak vypadají dnešní rychlozavinovačky. Stále v tom miminko vypadá jako vánočka? V té knížce Něžná náruč rodičů doporučují napůl vysypaný polštář. Mám takový pocit, že mít miminko je obrovská věda a já na ni nejsem dostatečně připravená. Jak já tohle všechno zvládnu?!?

Taky jsem začala trochu přemýšlet jakou vybrat porodnici. Dovedl mě k tomu nějaký šot v televizi, kde jakási žena rodila klasicky na zádech, v plném osvětlení, se spoustou cizích lidí kolem sebe a přivázaná! k porodnímu lehátku. Byla jsem z toho zděšená. Tak přesně takhle si ten den D nepředstavuju. Z porodnic kolem más mým představám nevyhovuje žádná. Dokonce Neratovice prý nemají novorozeneckou JIP. Tak to už je fakt moc. Jen aby příroda nebyla rychlejší než můj mozek a já nemusela nakonec zvolit tu nejblíž :D .

Amynko - Lindi doma si pořádně odpočineš a užiješ si nic nedělání. Je super, že je vše v pořádku a ty se jen budeš užívat a nemusíš se v práci s nikým rozčilovat. Pořádně vyvenči hafušku a užívej! Ty jo, koukala jsem, že bydlíš ve V. Přílepech, já přes ně občas jezdím domu, když se vracím z práce přes Kralupy. Tak to jsme vlastně skoro sousedky :D . Mě ty testy dělali cca před 3 týdny a mě vůbec nenapadlo si volat pro výsledky :oops: , a na další kontrole my všechno napsali do průkazky. A taky jsem konečně zjistila jakou mám krevní skupinu, stejnou jako manžel :-).

Holky všem vám moc gratuluju k úspěšným kontrolám!

Užívejte si!
pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
5.4.06 13:04

Holky mě ty testy na HIV, RH faktor dělali před 5 týdny a tak jako Sonika, tak ani mě nenapadlo volat na testy. Zjistila jsem vše až na první poradně a byl pro mě šok, když mi řekli moji krevní skupinu. Mamka mi totiž celých 27 let tvrdila, že mám 0+ a nakonec jsem zjistila, že mám B-. Ještě jsem pak sestřičce říkala, že to není možné, že mám 0+. No prostě překvapení. Kvůli tomu negativnímu faktoru musel jít přítel na krev, ale pořád nevím, jak to dopadlo. To se dovím, až v úterý. Snad to bude dobrý. Jinak bych musela dostat nějaké protilátky nebo jak to Dr. říkala.

Jinak holky, co jste doma tak si to pořádně užívejte a myslete na nás pracanty.

Silva :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
5.4.06 13:17

Amynko,

ta čtvrtá s těma dvojčatama jsem měla být já, ale paní doktorka se jen přehmátla, takže tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 13:41

Soníku to je hnus, co se děje u tebe v práci !

Až budeš na mateřský, tak bys mohla přijet i s pejsinou a mohli jsme si udělat procházku, páč já ještě nemám autíko ( v říjnu musí být 100%ně, nemůžu tu být bez něj ) a tak bych k tobě přijet nemohla. Nemám tu ani s kým vozit, všechny kamarádky ženu do miminek :lol: Kde vlastně pracuješ? V Praze, že jezdíš přes Přílepy?

Á Stofi, tak to jsi ty, co mi zamotala hlavu :D

Mumis, moje mamča pracuje 23 let na odběrech krve ( předtím než měla mě a bráchu, tak dělala v Motole na dětským ), takže jsem tím vlastně skoro odkojená. U tebe by byl problém, pokuď by přítel měl faktor +, protože tvůj faktor mínus by se proti tomu bránil ( opačně to ale nevadí ), proto by ti museli dávat protilátky, aby se tělo proti tomu plodu nebránilo, ono ho bere vlastně jako vetřelce. Není to ale tak vždy, jen se to musí víc hlídat.
My jsme celá moje rodina všichni A+ a můj manžel ( mamka mu dělala skupinu před 4 lety ), má taky A+, takže u nás je to daný, co bude mít mimi za skupinu :lol:

""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png

• Citovat
  • Upravit
5677
5.4.06 14:01

ahojky holky, jsem ze zaříňátek, ale chtěla jsem se zeptat, není tady některá od Hodonína?? dík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.4.06 14:12

Amynko, já pracuju v Dejvicích a bydlím v malé vesničce kousek od Mělníka. Takže mohu jet buď přes Vás a nebo jezdím přes Odolenou Vodu. A vzhledem k tomu, že jsem mobilní tak taková psí procházka by byla fajn. Musíme si tu mateřskou užít :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
5.4.06 14:17

Amynko, tak na nemocenský nejsem, nešpinila jsem moc, bylo to asi třikrát jednorázově, ale poprvý mě to strašně vyděsilo a mazala jsem k Dr., když jsem tam dorazila, tak po špinění nebylo ani památky a taky nic neviděl. O neschopence se mnou mluvila sestřička v poradně, že to ale neutíká, když jsem ji řekla, že mám před sebou týden volna, tak sama říkala, že neschopenka je zbytečná, že během toho týdne se vše dá do pořádku a taky jo.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
5.4.06 14:20

Soniku, v té práci to máš fakt šílený, s tím kafem by mě to taky dostalo. Když bych byla takhle naštvaná, tak bych se asi domluvila s Dr., aby mě nechal doma. Je fakt, že od doby, co jsem těhu, mě jen tak v práci něco nevytočí, ne že by mě nic neštvalo, ale jsem víc v klidu, vždy si řeknu, kašli na to, za chvíli jdeš na MD, tak ať si trhnou nohou a co jestli mě fakt naštvou, tak zůstanu doma klidně od zítřka. Nikdy jsem tak laxní nebyla spíš na opak.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
5.4.06 14:26

Jsem úplně nějak mimo, vždy napíšu komentář, odešlu ho a pak si uvědomím, že jsem chtěla ještě něco.

Soniku, k těm starším oblečkům, taky něco mám od ségry, ale hodláme to s mámou probrat a to nepraktický prostě bez milosti půjde. Naštěstí moje máma je v tomhle prakická, ví, že je péče o dítě náročná a co ušetří práci jen vítá i v jiných oblastech než je mimi. Vím, že tam jsou nějaké ty zavazovací košilky a to hned říkala, že ty tedy ne, že ty body jsou praktičtější, už proto, že jim neleze nahoru a tak se neodkrývají záda. S dupačkama nerozepínacíma mezi nohama je to taky o dost složitější, ale pokud tam nějaké jsou, asi si jich pár taky nechám, dítě to má chvilku a stojí to hodně peněz, koupím jen pár, abych měla na ven a k Dr.

Tak doufám, že už je to snad všechno.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 14:51

Soni, ty děláš na Dejvický, no to byl vždycky můj sen, když jsem stepovala u autobusu. To ti teda závidím, ale pro tebe je to i tak daleko, z Mělníka, že jo.Tak už se na to v práci taky vyprdni, když tam s tebou takhle vymetají a jdi na nemocenskou, aspoň bych měla s kým chodit na procházky. A otevřeli nám tu novou cukrárnu, a brzy tam budou dělat báječný poháry :D
Za chvilku jdu s Amy ven, jdeme omrknout trafiku, jestli je už Betynka.

Klári, já to měla taky jen v sobotu, v neděli nic, ale viděla tam, odkuď to pochází, v pondělí zase málo, ale to jsem byla klidná, protože mi řekla, že ještě asi zašpiním. No a teď už je to dobrý, takže lenoším.

Ještě k těm oblečkům. My s mamkou probereme půdu u babičky a dědy, tam jsou oblečky po nás a všech ostatních rodinných dětech, tak co bude OK beru, ostatní ne. Jinak nakupuju v sekáči ( super kvalita za ještě lepší ceny ) a ještě mi mamka u svý kamarádky domluvila, že má věci po svojí holčičce, tak je mám u ní, nakupovala v Nextu a těhle podobných drahých obchodech ( tyhle obchody beru obloukem, ty ceny mě vždycky položí ), takže budou kvalitní. Já košilky taky nechci, body jsou šikovnější, protože mimi chrání líp, košilka se může rozevřít a pak, ta manipulace je s body snadnější, to samý jsou i trička, ty jsou taky šikovnější, je to ale otázka názoru.

""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.4.06 14:54

3d UTZ

Tak jsem si napsala holkám do září, kde dělají 3D UTz v PRAZE , tak mi tam jedna dobrá dušička odpověděla. Mrkněte.

http://www.upmd.cz/

• Citovat
  • Upravit
17878
5.4.06 14:56

Jen v rychlosti ke kosilkam:-) Filipkovi jsem koupila jen jednu- takovou tu s silenym limeckem :D aby mely babicky klid a stejne nosil odjakziva bodycka a tricenka :lol:
A nakupovani v sekaccich pro mrnata taky schvaluju:-))

Uz jdu domu, tak papa,

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.4.06 15:16

ty jo, ten 3D ultrazvuk je úžasnej a ani k tomu není nutné doporučení. Tak jestli jsem si doteď myslela, že to zvládnu bez toho, tak teda určitě nezvládnu. To musím mít :D . A dokonce na kazetě! To je servis, to bude celá rodina nadšená!
Pro dnešek papa, utíkám domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
5.4.06 15:50

Holky, já se zeptám úplně pitomě, ale to jsou ty výhody emiminka - ani se moc nestydím - když si tak povídáte o těch termínech, tak 13+2, 12+6 atd. znamená přesně co?
Týdny a co?
Buďte tak hodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí