Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4460
26.4.06 13:18

Holky ještě sem musím vložit jednu fotečku. Sice jsou tam miminka dvě, ale stejně je to krásné až budou i ti naši chlapi takto s miminkem.
http://www.me-2-you.net/…img00309.jpg I ten chlap je dobrý, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.4.06 13:28

Ahojte těhulky :D
Od rána se snažím přelouskat všechny příspěvky, ale nějak to nestíhám :roll:
Včera jsem byla na kontrole, genetické testy jsou v pořádku a podle ultrazvuku prcek taky. Na fotku už se nevlezl a otočil se zády, takže máme vyfocenou jen hlavičku a zádíky :lol:
Koukám, že řešíte kočárky, já ještě nemám přesnou představu a budu to řešit asi až před porodem, ale jen tvar a typ, barvu až po porodu, teda jestli to vydržíme :D , ale myslím že jo, už se blížíme k polovině tak není možná :lol:
Mějte se hezky, já jdu zase pracovat. Manžel by mě sice nejraději viděl doma na nemocenské, u lékaře by s tím nebyl problém, ale co dělat v bytě 2+1? Překládat věci z místa na místo mě nebaví a kamarádky taky nemají pořád čas. Asi bych se unudila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
26.4.06 14:46

Holky já vám radím, co dělat při zácpě a sama jsem nebyla na záchodě 3 dny. Teď mě to chytlo, ale hrůza. Trápím se jak blázen. Tak konečně mám první těhu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
26.4.06 14:50

Mumis,

už si připadáš těhotná? :D :D :D

Já jsem si dneska koupila sušené švestky jako prevenci, uvidíme. Jinak nevím, co bych měla sníst. Lednice je plná ovoce a zeleniny, víc už to ani nejde. :?

Díky za fotečky, jsou moc krásné. :wink:
Můžeš napsat adresu, kde jsi je našla? Díky moc.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
26.4.06 14:55

ahojte,

to je fajn, ze jsme se s prispevky na emimcu polepsily :D
aspon je co cist!

batchebo
pripravy na svatbu jsou fajn, tak si to poradne uzij a hlavne je neber moc vazne 8)
tesim se na fotecky!

klarko
udaje do seznamku
schvalne jsem si zmerila brisko vecer a rano
vecer 80 cm
rano 75 cm
a to jsem se snazila dodrzet presne misto mereni
mam pocit, ze si ze mne mimisek pekne utahuje :lol:

uz kvuli tomu, ze manzel mi vzdycky da ruku na brisko a povidaji si spolu
vubec me k tomu nepotrebujou :?
dnes rano dokonce probehlo neco jako „pohyb“, protoze mi manzel tvrdil, ze fakt kopnuti citil…
asi to vazne bude kluk a uz ted jsou ti dva kamaradi a ja jen „lihen“ :roll:

ohledne jmen, shodli jsme se na Matyasovi
uvidime, jestli nam to vydrzi

holky, sbiram odvahu k zvednuti telefonu a zavolani na ty vysledky
tak mi drzte palec
musim se k tomu dokopat
ale ty nervy.....ach jo

ozvu se
hezky den vsem!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
26.4.06 14:58

jeste dodatek

k te zacpe
pry je dobre po ranu vypit sklenici vlazne vody
nebo vodu s citronem
kamaradce dobre fungoval jakykoli kompot
druhe prave ty zminovane svestky
treti bily jogurt po ranu

asi je to hodne individualni

ja mam spis opacny problem, ale nestezuju si
myslim, ze je to porad lepsi nez ta zacpa 8)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
26.4.06 15:04

Linďas, držím palec. Výsledky budou v pořádku. Mimi kope, tak co. Určitě to bude nějaký sportovec - fotbalista. Mě se taky líbí moc Matyášek, ale bude to teda Lukášek. Ustoupila jsem tatínkovi.

Jani, našla jsem to na http://www.me-2-you.net/…img00309.jpg , ale už nevím, která stránka. Krásné fotečky tam jsou. No a jestli si připadám těhotná, tak možná teď podle té zácpy jo. Dělám si srandu. Teď už jo. Hlavně taky proto, že mi to každý připomíná. A nejvíc se cítím těhotná, když vykoukne pupík (teď už skoro pořád), tak ho hladím a říkám si jak se má prcek vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
26.4.06 15:08

Ha! Tak lindas taky neco stouchlo..a to je jeste o tyden po me :) nejsem jedina divna , trikrat hura :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
26.4.06 15:10

mumis

diky za podporu :)
ohledne mimiska - asi ma nejake sportovni sklony, protoze pri minulem UTZ se dr. nechal slyset, ze to je takovy maly artista
no, a k fotbalku ma blizko tatinek(nastesti nejen pasivne jako divak, ale i aktivne jako hrac) - tak to by sedelo

ty fotecky jsou fakt hezky
ja se ted „rozneznim“ snad nad vsim, takze zrovna tyhle obrazky jsou akorat k moji nalade

okolo telefonu chodim po spickach, ale uz tam opravdu zavolam.....

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
26.4.06 15:11

no, jo, stouchlo
ale „schytal“ to manzel
ja citila jenom neco, co bylo docela prijemny, ale tezko definovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
26.4.06 15:16

Holčinky,

Lindas, zvedni ten telefon a zavolej tam a hned potom nám napiš, že je to fakt negativní!
Je možné, že mimčo už kope. Docela jsem se nasmála, jak si manžel povídá s mimčem. To se máš na co těšit. Ke konci těhotenství si mažel po ránu povídal s Kájou, tím ji samo probudil a já jsem taky nemohla spát. Fakt paráda. :?

Mumis, díky za odkaz.

Ke jménům. My jsme se asi rozhodli pro holčičky Barbora a Markéta a kluci Jan a Vít. Ale to je pouze teď, u Káji jsme škrtali ještě v porodnici na příjmu.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
26.4.06 15:26

letadlo
hm, vidis, to me nenapadlo, ze kdyz si budou „kluci“ takhle intenzivne povidat, tak to nejspis odnesu ja :D
ale zase jsem rada, ze manzel projevuje zajem - jenom abych nezacala casem zarlit 8)

jo, telefon jsem sice zvedla, ale byl to neuspesny pokus
to je tak, kdyz reknou zavolejte si mezi 15-16 a pak tam nikdo neni :o
jeste to zkusim, ale spis je budu teda urgovat zitra, kdyz je pul ctvrte pozde…ach jo

holky, uz jste vsem okolo sve tehu oznamily?
my to teprve ted resime
manzel uz by chtel, ja bych jeste rada pockala do toho 20tt
teda uplne nejradsi bych vydrzela do 24tt, to je totiz hranice, odkdy ma miminko sanci „na preziti“, i kdyby se narodilo driv
co myslite?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
26.4.06 15:43

lindas na mne už začíná být těhotenství docela znatelné - obzvlášť již stávajícím maminám kolem mne je jasné která bije, takže i kdybych chtěla okolí to neutajím. V práci vedoucí jsem to řekla tento týden, i když si myslím že stejně všichni kolem mne již tuší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
26.4.06 15:49

zuz
aspon mas dilema s oznamovanim vyresene :D

jak jsem doma, tak navstevy vetsinou nic nepoznaji, aneb spis by si myslely, ze si delam srandu - neni na me zatim nic videt - a vetsi prsa mohu svest na predmenstruacni sy., kdyby neco :wink:
ale tusim, ze v „nedomacim“ obleceni to bude cim dal tim hure zamaskovatelne - ja to proste ani maskovat nechci
a s rodici se nevidim, oboje bydli daleko - tak zalezi na nas, kdy je navstivime.....
no, fakt nevim
uvidim, co ty vysledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
26.4.06 15:50

Je vy jste teda dobré holky. To já bych teda nevydržela vůbec. A taky už to jde trochu vidět. Taky aby ne. Z takové vyžliny a teď mám pupík. To bych asi neukecala. Fakt teda klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí