Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7461
27.4.06 14:55

Amynko, máš SZ. Díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.4.06 15:00

Jani, taky jsem uvažovala, že koupím teď jen 2, protože na co bych je jinak potřebovala, když budu kojit, teda v to plně doufám. Moje mamka by z tebe měla radost, taky mi říká, ať lahvičky nekupuju, že mám kojit a pak přejdeme na hrneček.....jenže…mě se ty lahvičky strašně osvědčili, když jsem dělala Aupair. Ten nejmladší pořád pil, z hrnku, ale i z flašky a když jsem ho šla uspat, tak mu dávali na noc čaj a on u toho usnul, takže se fakt hodili. Teď mě napadlo, že mi tenkrát ta maminka dvě flašky dala, jednu tu menší a jednu větší, tak uvídím, ale v tomhle bych ráda měla nový, tak do těch dvou půjdu.
A dudlíky? Koupit/nekoupit. Já asi jeden koupím, abych nebyla krkavčí matka a bude-li ho plivat, tak žádný další nedostane.

Capinko, o tom to je. Já taky nakupuju akční zboží, jako si ty koupila ty flaštičky, není to o tom, že bych se honem honem honila, abych měla všechno, ale postupně to kupuju, co kde vidím a když je něco za dobrou cenu, tak sem s tím.

Soník psala, že měli u nich v obchodě na nákup nad 500 slevu 250 korun, tak to bych koupila všema 10 taky ty plenky.

Jani, díky za radu ohledně plenek. HH kamarádka taky používala, ale holky se jí po tom osypávali, takže to stejně bude fungovat na metodě pokusu a omylu.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
27.4.06 15:02

Capinko,

jasně, že lahvičky je dobrá investice, zvlášť pokud byly v akci. :D Já mám taky strach, že dvojčata možná bude třeba dokrmovat, ale doufám, že moje tělo se pochlapí :D a uživí i dvojčata. Snad mu nevěřím zbytečně. Vždycky jsem říkala, že mám tolik mlíka, že bych uživila dvojčata. :D Tak si tam nahoře řekli, tak to tedy zkusíme. :P Ale kojicí polštář kupuji 100%.

Oblečením neporadím, já ani nevím, kolik kousků jsem měla na Káju, něco bylo půjčené. Ale budu počítat tak 5-6 kusů na jedno dítě od každé velikosti. Já si tady asi hodně nakoupím takové ty overálky, na Káju jsem je měla a byla s nimi moc spokojená.

Tak jdu konečně uklízet nebo zas nic neudělám.

Už jsem se Tě ptala minule, asi jsi to přehlédle. Jaký jsi nakonec vybrala kočárek?

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.4.06 15:06

Zuz a Capinko, máte to tam.

Kojící polštář bych taky brala, líbí se mi a určitě je hrozně pohodlný.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.4.06 15:07

Jani, my už jsme na začátku vybrali Hartan a zůstaneme u něj. Ono není moc z čeho vybírat a ten se mi zdá nejlepší. Psala mi jedna holka, že ho měla až do 2 let dětí a pak už ani nekupovala golfky. Tak uvidíme. Chceme ho jet objednat do prodejny v Kolíně po velkém UTZ, někdy koncem května, je tam dlouhá dodací doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
27.4.06 15:07

Capinko,

vidíš, u každého je to jinak. :D Lahvička žádná, ale s dudlíkem jsme šli už z porodnice. A to byla Baby friendly. :) Jenže Kája trpěla na koliky :( , nešlo jí jinak uklidnit, než právě tím dudlíkem a pak s teprve šlo cvičit. Já dudlíky asi koupím, pro každé mimčo 2, měla jsem NUK anatomicky tvarovaný, silikonový a byla jsem s nimi spokojená.

Já jsem celé první těhotenství nakupovala jako Ty, hodně jsem chodila do sekáčů a když bylo něco hezkého, tak jsem koupila, vyplatilo se to. Nových věc jsem pak měla jen pár.

Já se děsím, jak budu shánět druhé věci do barvy k těm, co už mám. Jako deku, rychlozavinovačku atd. To bude ještě sranda. :D

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.4.06 15:09

Já jsem si řekla, že na ty mrňata do 3 měsíců nakoupím nové oblečení a pak už klidně po sekáčích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.4.06 15:10

Amynko, díky moc za seznámek, v buse z práce ho prostuduju. Něco podobného jsem si našla i na netu, tak to porovnám a udělám nějaký kompromis…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
27.4.06 15:12

Capinko,

taky uvažuji o Hartanu. Víš jaký je rozdíl mezi originálními a univerzálními taškami? Jestli jsou do barvy? Já golfky určitě kupovat nebudu, potřebuji něco na vesnici do terénu. Já uvažuji, že Hartan koupím přes e-bay nebo si ho objednám v Německu a známý mi ho doveze. Vychází to tam o hodně levněji. Ale nejdříve si ho potřebuji ošahat a to tady jaksi není možné, drahé věci se tu moc neprodávají.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
27.4.06 15:13

Ten příspěvěk před tím byl adresován Amynce, ale jinak jasně pro všechny. :D

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.4.06 15:17

Jani, ten Hartan jsme si právě ošahali v tom Kolíně, to byla jediná prodejnaa, kde ho měli přímo vystavený. A paní nám říkala, že klidně máme vzít univerzální tašky. Josu ve více barvách aby se to dalo sladit s barvou kočárku. Viděla jsem ty origoš i univerzál a nějaký rozdíl jsem v tom neviděla. Teda vlastně jo, v ceně.:)
Takže my bereme kočárek + 2 univerzální tašky, tašku na přebalování, ale na ty jsme se tam nedívala, tak snad budou mít nějakou univerzální.
Slyšela jsem, že v německu jsou hodně levnjěší, jenže my jsme z Břeclavi a kdyby se s tím pak něco stalo, tak to bude problém reklamovat. Takže to radši objednáme v ČR. Ale využiju kamarádku, která občas jezdí do Německa, aby mi nakoupila nějaké oblečky, protože ty jsou tam prý taky hodně levné. Tak jí dám počet kusů a cenu, do které se chci vejít a ať mi něco přiveze.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
27.4.06 15:20

teda holky! ja ziram - kocarky, dudliky, lahvicky, vybavicka.....
zacinam si pripadat jako „macecha“, kdyz jeste doma vubec nic takoveho nemam :o

psaly jste o nakupu v second handu
myslite, ze to nevadi
ja proti tomuto reseni totiz vubec nic nemam, ale kdyz jsem se o tom bavila s manzelem, tak me prekvapil, ze pry by radeji, aby mel mimisek svoje nove vecicky
mozna to zkusim pres kamaradky s detmi, jestli jim neco nezbylo :D
ale to uz je skoro stejne jako ten sekac.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.4.06 15:24

:lol: mě to došlo hned :lol:
Já mám jedny super dupajdy ze sekáče, já je vyfotím a pošlu je do galerky, jsou jako dýnička a mě se hrozně líbí. Neumím ale stahovat fotky z foťáku, tak až ráno, jo.
Máš s těma dudlíkama pravdu, já ho nechtěla vůbec a brácha taky ne, ale můj bratránek, ten si ho schovával pod postel, aby mu ho teta nesebrala :) takže když už investuju do dražších věcí, tak budu hodná mami a dudlíčka mu koupíme :wink:

Já mám na to čas takhle chodit a postupně kupovat, někdo volí zase raději jít a nakoupit všechno naráz, i to je možnost, když mě to ale baví to kupovat postupně. :)

Holky a nepřijde vám ten Hartan uzounký? Nevím jak je široký na dvojčátka, ale na jedno mimi je strašně úzký, my ho měli taky vybraný
( pak vypadl kvůli ceně ), líbilo se mi že HOUPE a měli krásný barevný varianty, ale i paní v obchodě nám řekla, že nám ho moc nedoporučuje, protože je úzký, ale fakt nevím jak je to s dvojčátkovýma, to je třeba něco úplně jinýho.
A Jani, pak jsme měli ještě vybraný Knorr a taky jsme plánovali, že si tam pro něj dojedeme, vycházel o 2-3 tisíce levněji než tady…ale opět…viděla jsem ho naživo a strašně uzoučký, nakonec vyhrál ten Peg Perego, kterýho se držíme zuby nehty a za dva měsíce ho půjdeme objednat. Dod. lhůtu mají od týdne ( když je na skladě ) do 8 týdnů.

Přesně, vytahej si z toho podle svýho, co se tobě bude hodit, já si to taky upravovala a měnila :wink:

Golfky taky nechci, když vidím, jak ty děti tam sedo/leží, tak mi běhá mráz po zádech, na ten náš kočár koupíme sesličku a hotovo. Je lehoučký, takže golfky ne. A přesně…my bydlíme taky na vesnici, takže nevím, jak bych jezdila s golfkama přes hřiště :lol:

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
27.4.06 15:25

Amynko díky za poslání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
27.4.06 15:28

Taky si budu kupovat prckovi nějaké nové věci ale spíš pokud to bude teda kluk tak mám spoustu věcí po tom nejmladšim, pokud to bude holka budu si muset pořdit nové krásně růžovoučké :lol: .
Jinak mám dva kluky Dominika 6 let a Milana 2 roky.
Jak jste věkově od svých mužíčků, jsem narazila na diskusi o ideálním věkovém rozdílu, poprvé to bylo 3 roky a ted jeto 23.Holky tam sice píšou že to může být problém v pozdějším věku ale myslím že ne, miluju ho tolik že se občas divim že je to vůbec možný. Pokud se mi to povede tak vám tam vložim fotky ze svatby at máte představu. jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí