Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6597
27.4.06 15:30

Lindi, nejsi macecha. Tohle je jen diskuze :lol: Jukni do září, to by tě v tom případě položilo :lol: tam už některý holky kočárky mají, nebo mají objednaný a hodně věciček tam už pokoupili.

Sekáč - zkoušela jsi se do nějakýho dívat? Já mám u nás jeden super a tam ty věci tahají odněkuď zvenku, jsou krásný a kolikrát pochybuju, že jsou nošený. Lindi, je tam velký rozdíl v ceně…takže místo 250 korun zaplatíš 90 korun atd. Někdo vím, že to nemá rád, ale já ty věcičky vyperu, vyžehlím, takže v tom problém nevidím.
Kamarádka taky nenakupovala v sekáči, ale Lindi, já mám těch věciček už hodně nakoupených a ještě teda musíme něco dokoupit, samozřejmě, ale do dnešního dne mě to všechno stálo kolem 1500 korun a to mám plný proutěný koš :lol: Fakt záleží na každým, tohle si musíš rozhodnout sama, já neodsuzuju ani to, ani to.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
27.4.06 15:32

Ahojky,

já jsem Hartan naživo neviděla, ale ono toho na dvojčátka moc širokého nebude. :D A já bych se chtěla vejít do šírky 80 cm, abych vůbec projela dveřmi. Tak jsou skoro všechny dvojčatové kočárky dělané a tak v šířce fakt asi výběr moc nebude. :P
Hoco spacer (což je Knorr) máme sporťák teď, mají nedobře řešené nánožníky, ale jinak jsem s ním spokojená. Ale kupovali jsme jenom sporťák. Hluboký jsem měla CAM za hubičku z druhé ruky, byla jsem s ním moc spokojená. Krásně houpal, velký byl dost.
Já bych u toho dvojčatového chtěla, abych na miminka viděla a to jich moc neumožňuje. Nějak se mi příčí je vozit aniž bych na ně viděla.

Lindas, já jsem na Káju měla dost věcí ze secondhandu, všechno jsem 2× prala a žehlila, nikdy nebyl problém. A na všechno nové jsme v tom období fakt neměli. Tož tak.

A jdu konečně něco dělat. Snad.......

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.4.06 15:33

Ajo Jani79, to jsi psala, ten Dominik…nádherný jméno.
Můj manžel je o 7 let starší + pár dní. On je 9. září, já jsem 22. září, takže ještě něco málo k tomu.
Mě to takhle naprosto vyhovuje, ten věkový rozdíl :D Á, ono je půl čtvrtý, dopytle. Holky loučím se, musím se rychle sprchnout, protože večer jdeme s manžou na takový posezení a já si tu klíďo vykecávám, hlavu mastnou, u toho jím masíčko…fakt paráda :D

Tak zase zítra papapa a pište, abysme s Bobanem měli co číst :wink:

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.4.06 15:33

Amynko, ten Hartan pro dvojčata mi až tak úzký nepřišel, tak akorát. Je fakt, že ty dvojčata mají každé pro sebe ai míˇmísta, než by mělo každé zvlášť, ale to se nedá nic dělat, budou se muset uskromnit.:)
Odkuď jsi, že píšeš o dobrém sekáči? taky jsem se párkrát dívala, ale ty věci mi přišly takové zašlé…ale kdyby vypadaly dobře, tak sem s nimi!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.4.06 15:35

Už jsem si všimla-Velké Přílepy.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
27.4.06 15:43

Amynko,

s tim sekacem - mam par vytipovanych a priznavam, ze v nich nakupuju i pro sebe, protoze tam mivaji modernejsi a kvalitnejsi veci, nez v normalnim obchode
v tech si kupuju leda tak detske, protoze normalni mi byvaji velke
ale to se ted s tehu zmeni - uz se tesim :D
taky mi pripada, ze kdyz to poradne vyperu a vyzehlim, tak neni co resit!
kazdopadne do toho bude draha polovicka urcite mluvit…

jinak my jsem oba skopci a manzel je o dva roky starsi
jsme spolu skoro 7 let a zatim docela pohoda, az se nekdy divim, ze jsme se vubec potkali a zaroven, ze jsme takovou dlouhou dobu prezili spolu - jako typicti skopci se bud milujeme nebo nenavidime (to ale nastesti neni casto 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
27.4.06 15:44

Já se také připojím k diskuzi o věkovém rozdílu - jsme od sebe 9,5roku a moc nám to vyhovuje. (manžel je starší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.4.06 15:45

Honem honem, ještě Capince. Capinko, ty jsi teď z Prahy, nebo už jsi přestěhovaná v Břeclavi. Já to kupuju na Nových Butovicích, v poliklinice Lípa ( mamka nahoře dělá na odběrech ) a tam je dětský sekáček a ty věci tam mají jako nový.
Holky letím, páč to jinak nestihnuuuu :roll:

papapa

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
27.4.06 15:49

tak se mi to popvedlo máte tam dvě fotky z mojí svatby tak se můžete kouknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.4.06 15:51

Amynko, jsem ještě v Praze, takže pokud tam mají i v sobotu aspoň dopoledne, tak bych tam někdy zajela. Mohla by jsi mi třeba do SZ nebo mailem poslat, kde to najdu, když přijedu metrem na Butovice?
Díky moc, měj se hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
27.4.06 15:54

jani,

tak jsem zvedave nakoukla do fotogalerie
a teda musim uznat, ze Tvuj manzel je opravdu „fesak“
to uz se nedivim, ze nejakych 23 let rozdilu je zanedbatelnych :D
ostatne jste moc elegantni manzelsky par.....
co rika na mimiska? tesi se stejne jako Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
27.4.06 15:58

To je zase počteníčka. Já v té práci fakt nic neudělám. Tak můj přítel je starší o 3 roky a jsme spolu 11 let.

Jinak dudlíky, lahvičky, oblečeníčko taky ještě nekupuju. Zatím mě to ani nijak netáhne. Když totiž vidím ty ceny, tak mě vždycky běhá mráz po zádech. Jelikož ségra je v tom Irsku a když něco doveze a řekne kolik to stálo, tak mi je líto tady za to dávat takové peníze. Ale stejně si určitě něco koupím. Jo vlastně mám peřinky do postýlky, povlečení a osušku s kapuckou.

Na velký utz já asi nepůjdu. U mojí paní dr. se dělá jen obyč. Ale ráda bych viděla mimi v celé své kráse. No holt nevýhoda malých městeček. Tak se budu kochat aspoň vašima zážitkama.

No a do toho sekáče nějakého teda taky nekouknu. I když vůbec na tyto obchody nejsem zvyklá. Ale máme tu jeden nebo dva přímo dětské tak tam mrknu.

Tak já už taky fičím, ještě se jedu mrknout do baráčku, obkládají nám schodečky. Tak to musím zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
27.4.06 16:00

Děkuju za pochválení manžela, těší se chtěl by hrozně holčičku, tak snad se to vyplní. Už mám naplánováno jak mu zdělim co to bude. U nas v nemocnici prodávaj pletený bačkurky všech barev tak koupim bud modrý nebo růžový a koupim k tomu přáníčko kde bude bud Adélka tatínkovi nebo adámek tatínkovi. Vím že ikdyž to bude kluk tak ho bude milovat tak jako miluje ty dva co už máme doma ikdyž Domča neni jeho, ale malej mu neřekne jinak než tatínku uplně se v něm vzhlíží, teda Domča v tátovi. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.4.06 16:06

My jdeme s manžou na velký UTZ, kde půjde snad vidět pohlaví, spolu. Těším se a hlavně doufám, že budou mimísové zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
27.4.06 16:10

Jani,
to je uzasny, kdyz se to manzelstvi takhle „vyvede“
hlavne kvuli detem
a taky je fajn, ze Dominik rika Tvemu manzelovi „tatinku“
myslim, ze je to dukaz „vzajemneho prijeti“

budu drzet palecky, aby to byla Adelka :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí