Miminka - říjen 2011

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
17.2.11 10:23

teda ja na malou chodim stejne jak predtim. tj tak 4× denne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
17.2.11 10:32

Luci, ja taky chodim normalne, od spis v tom hraje roli stres a taky kdyz Babun vic pije.....Uvidite holky ke konci tehu, to budete chodit kazdou chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
17.2.11 10:33

já teda jak kdy chodím čůrat…dneska v noci jsem byla 3×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.2.11 10:34

To mate docela dobry, že nektera z vas muzete pozrit normalni veci, nebo mate dokonce zravou..ja ani v nejmensim..na to jakej apetit jsem mela jeste pred mesicem..ted si vystacim s krajicem suchyho chleba k veceri..a bujonovy vyvar k obedu…zaludek by jet..ale chut neni zadna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.2.11 10:36

jeee vstavat v noci kvuli wc to by se mi nechtelo :D jinak ja furt nemuzu to maso, uzeniny, jinak všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
17.2.11 10:36

Ahoj všem,

Koal já mám dneska a včera naštěstí prcka ve školce tak mám pohodičku :wink:

Jinak TT může slábnout, ale tuším až od 9tt pak HCG prudce klesá.

Jo a já taky nemám na nic chuť, je to strašný, mám hlad jak devorubec a ze všeho se mi navaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
17.2.11 10:39

Čuky,Layo jsem s vámi v partě nežravců a navylovačů…já až včera jedla celkem normálně,sem se donutila tak uvidíme co dneska..už at to skončí…taky se chci zae už cpát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 10:41

mě už to zase přešlo a soukám do sebe vše co tu máme :) já jsem byla počůránek ikdyž jsme mimi nečekali :lol: ale ještě mě dnes čeká daleká cesta, asi 25Okm tak jsem zvědavá, jak to zvládnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
17.2.11 10:42

Culie je to hnus teda, dyť já nemám chuť ani na řízek a to už je co říct. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 10:43
Koalka píše:
Luci, ja taky chodim normalne, od spis v tom hraje roli stres a taky kdyz Babun vic pije.....Uvidite holky ke konci tehu, to budete chodit kazdou chvili.

tak ke konci těhu budu muset nosit plínku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
17.2.11 10:47

no a já zase ani dort a to je miluju…pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.2.11 10:48

Tak rizek je prave to jediny..na co mam zatim jeste chut..ale jinak na nic jinyho…max susenky, polomacenky..ale taky..vzdycky sem snedla na posezeni celej balicek..a ted je do sebe soukam cely dopoledne..ale na druhou stranu dobra dieta..:D kdyz sem chtela zhubnout..tak to neslo..a ted to de samo..aniz by se chtelo..ale ono za par mesicu pekne nakynem…:) tak si ted zatim muzeme uzivat hubenych telicek..napr..mi zitra jedeme do aquapalace do prahy..tak se zatim nemusim za nic stydet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.2.11 10:50

Samozrejme..na brisko, az mi bude rust se mooc tesim..to budu pysna..ale na ty kejty, co mi porostou moc ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.2.11 10:52

taky nemám chuť na jídlo, kručí mi v břiše, ale nemám na nic chuť, čůrat lítám taky furt, ale já hodně piju :nevim:
Tady je má sbírka testíků :dance: a už asi netestím páč stejně nemám testíky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.2.11 10:54

Viky…super..je to jasny..myslim, ze uz neni co testit..ale uplne te chapu, je to nase prvni..a chceme si byt jiste..taky sem si dala asi 5 testu..protoze jsem tomu nemohla stale uverit, ze se tam ta carka bude objevovat stale a stale :), pritelovi jsem ukazala teda pouze jeden test..aby si nemyslel, ze jsem cvok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí