Rizikové těhotenství, resp. neschopenka na vlastní žádost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
735
7.2.15 16:06

Majki. r stesti, ze jsi odesla, fakt nechapu, o co mu slo :zed: Ja jsem na neschopence asi od 3. mesice, jsem ucitelka a taky mam imunitni onemocneni, ale co popisujes ty, zadna sranda. Miminka musime chranit :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
7.2.15 16:08
@Petrolina811 píše:
Ahij, Poison Eve, ty máš osobní zkušenost s tímto postupem? Celkem by mne zajímalo, jak jsi pochodila, pakliže jsi takovou situaci řešila se zaměstnavatelem…

Resila to ma kamaradka. Ze skladu ji museli preradit do kancelare skladu, kde jen tak vypomahala. Jeji doktor ji neschopenku take nechtel napsat. Nebyl duvod, zneuzivani neschopenek pro vyreseni problemu asi nefandil. Kamaradka byla hrozne dotcena a ve finale rada ;).

• Citovat
  • Upravit
12550
7.2.15 16:26
@Janaxy píše:
Majki. r stesti, ze jsi odesla, fakt nechapu, o co mu slo :zed: Ja jsem na neschopence asi od 3. mesice, jsem ucitelka a taky mam imunitni onemocneni, ale co popisujes ty, zadna sranda. Miminka musime chranit :kytka: :srdce:

přesně tak. Když jsem chytla tu chřipku, obvodní mi řekla, že mám ještě angínu a chtěla mi napsat antibiotika (ale jsem na spoustu alergická, tak je to vždycky velký risk), volala jsem tedy svému gynekologovi, že jsem v koncích a nevím, co mám dělat, jestli si je vzít, nebo jestli to radši zkusit bez nich, a on mě seřval jak malou holku, že on není ORL a co jako že po něm chci. Chtěla jsem jen radu. Můj nynější gynekolog se mnou probírá všechno a pomáhá mi se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
7.2.15 16:32

Majki. r to je skvele, taky mam paradni doktorku, i sesricky poradi po telefonu, i kdyz maji hodne pacientu :kytka: a jak jsi s miminkem daleko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.2.15 16:38
@Janaxy píše:
Majki. r to je skvele, taky mam paradni doktorku, i sesricky poradi po telefonu, i kdyz maji hodne pacientu :kytka: a jak jsi s miminkem daleko? :)

Jsme ve 26. týdnu. :kytka: Já jsem už z těch doktorů docela rozpačitá a zklamaná. Chodím ke skvělému gynekologovi, kterého bych neměnila ani za nic, ale je soukromý :nevim: Doktory teď obcházím v jednom kuse, kvůli různým problémům, ale teda narazila jsem jen na jednu lékařku, co nebyla soukromá a chovala se ke mě jako k člověku. Jinak je to teda bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
7.2.15 16:48

Co znamená, že je doktor soukromý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.2.15 16:49
@amalka3455 píše:
Co znamená, že je doktor soukromý?

Že si ho platím. Třeba u gynekologa platím za těhotenství 6 tisíc, plus prvotrimestrální screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
7.2.15 16:53
@majki.r píše: Že si ho platím. Třeba u gynekologa platím za těhotenství 6 tisíc, plus prvotrimestrální screening.

Soukromy je defacto kazdy gynekolog. Asi sis zaplatila nejaky fajn tehotensky balicek :)?

• Citovat
  • Upravit
12550
7.2.15 16:57
@Poison Eve píše:
Soukromy je defacto kazdy gynekolog. Asi sis zaplatila nejaky fajn tehotensky balicek :)?

Nevím, možná to pojmenovávám špatně? :nevim: Aby se člověk dostal k mému gynekologovi, musí si zaplatit 6 tisíc na dobu těhotenství, jinak asi 2 tisíce za rok, když žena není těhotná, jestli se nepletu. U ostatních gynekologů jsem nikdy nic neplatila.
Ale nestěžuju si, doktor je opravdu skvělý a těch peněz nelituji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
7.2.15 18:16

@majki.r Tak to je krásné :-) Já 17+6 :-) V té ceně máš určitě nějaký nadstandard. Hlavní je, že to není hňup jako ten předchozí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.2.15 18:27
@Janaxy píše:
@majki.r Tak to je krásné :-) Já 17+6 :-) V té ceně máš určitě nějaký nadstandard. Hlavní je, že to není hňup jako ten předchozí :-)

To už je krásný týden :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
7.2.15 18:34

@majki.r Děkuji moc. Tak už se těšíme na screening ve 20. týdnu, zatím nevíme pohlaví, miminko mělo pupeční šňůru mezi nožkama a pak ukázalo záda. :-) Vy víte pohlaví? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.2.15 18:37
@Janaxy píše:
@majki.r Děkuji moc. Tak už se těšíme na screening ve 20. týdnu, zatím nevíme pohlaví, miminko mělo pupeční šňůru mezi nožkama a pak ukázalo záda. :-) Vy víte pohlaví? :srdce:

Jojo, bude to holčička :kytka: Tak držím palce, ať se vám mimčo v tom 20. týdnu ukáže, my bysme podle toho ultrazvuku pohlaví nepoznali, ale natočila se nám už dřív na klasické prohlídce, takže jsme věděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
7.2.15 18:55

@majki.r Tak to je super :-) Nám na klasické prohlídce mimi mávalo, na ultrazvuku se točilo sem a tam, ale v tu chvíli jen zádíčka :-) je to vtipálek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.16 13:23

Ahoj maminky jak jste to měli vy? Jsem 27tt a od včerejška jsem měla nastoupit do práce. Pracuju jako prodavačka a musela bych přijímat zboží a těžké krabice, popř. ve skladě naskladňovat zboží a lozit po žebříku. Stála bych 8 hodin na nohách. Od 20tt mi tvrdne břicho tak, že po nějakých intervalech se musím posadit a odpočinout si. Do toho se mi začala motat hlava a jsem ráda, že když jsou 30tky vedra můžu být v klidu doma v chládku. Tohle všechno můj gynekolog ví, ale tlak mám v pořádku a on důvod k tomu aby mi napsal neschopenku nevidí. Neschopenky prý vystavuje, jen v případě že se nechám hospitalizovat na tři dny v nemocnici a dají mi kapačku. Že je to rozhodnutí čistě na mě. Hospitalizaci jsem odmítla a šla jsem ke svému praktickému lékaři vysvětlila mu problém a on absolutně nechápal, proč mě můj gynekolog neposlal na rizikové těhotenství. Upřímně mám spoustu kamarádek, kterým gynekolog nabízel neschopenku od začátku těhotenství. Zajímalo by mne jestli je tento postup běžný. Myslela jsem si že v tom nebude problém, aby mi dr. ve 27tt napsal neschopenku. :nevim: Jak jste to měli vy??? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky