Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anetinkaa píše:
Určitě to řeš. Toto si žádný pracovník pobočky nesmí dovolit. Každé nahlédnutí na účet jde zpětně dohledat, takže vůbec nevadí, že nevíš jistě, která zaměstnankyně takto hrubě porušila pravidla. Rodiče to jistě dělají s dobrým úmyslem, i když to není správné. Já bych byla mnohem víc naštvaná na banku.
Přesně tak - i když vedoucí mohla říci, že neví, jestli to byla tato pracovnice (důkaz nemáš), měla slíbit prošetření (záznamy z kamer, přístupy na účet apod.), situaci řešit, ne to zamést s tím, že se nic nestalo.
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem tam byla a šla jsem rovnou za tou, co si myslím, že to řekla. Byla na mě arogantní, řekla mi, že ona žádný takový údaje nikomu nepodala. Tak jsem na ni spustila, kde by k tomu táta přišel a že vím, že tu včera byl. Do toho přišla vedoucí, s tím, že se mám uklidnit a že je to slovo proti slovu. Tak jsem jim řekla, že jsem už chtěla vyřešit jen tady, ale když to nejde, že ruším účet a že si budu stěžovat jinde, aby věděli koho tam zaměstnávají a odešla jsem. Jen teda doufám, že se to dá dohledat. Jinak opravou nemám šanci uspět. Jsem snad vytočená ještě víc než ráno
. Zakl.
na 100 procent se to dá dohledat. Nenech se odbýt. Reklamace přijímají na této bezplatné lince 800 207 207, pokud bys nebyla spokojena, tak můžeš kontaktovat přímo ombudsmana: ***** edit admin - odstraněna kontaktní adresa
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem tam byla a šla jsem rovnou za tou, co si myslím, že to řekla. Byla na mě arogantní, řekla mi, že ona žádný takový údaje nikomu nepodala. Tak jsem na ni spustila, kde by k tomu táta přišel a že vím, že tu včera byl. Do toho přišla vedoucí, s tím, že se mám uklidnit a že je to slovo proti slovu. Tak jsem jim řekla, že jsem už chtěla vyřešit jen tady, ale když to nejde, že ruším účet a že si budu stěžovat jinde, aby věděli koho tam zaměstnávají a odešla jsem. Jen teda doufám, že se to dá dohledat. Jinak opravou nemám šanci uspět. Jsem snad vytočená ještě víc než ráno
. Zakl.
Tak to je vrchol. Okamžitě bych se obrátila na ombudsmana banky a stěžovala si tam. V klidu, korektně, bez emocí.
@entropy píše:
Přesně tak - i když vedoucí mohla říci, že neví, jestli to byla tato pracovnice (důkaz nemáš), měla slíbit prošetření (záznamy z kamer, přístupy na účet apod.), situaci řešit, ne to zamést s tím, že se nic nestalo.
Nemám moc zkušeností s vesnicemi, ale když se tam všichni znají, berou ji jako „mladou od Novákouc“ a bude pro ně „dítě“ i v padesáti.
Bych jim zvedla mandle…
@entropy jako pracovnice banky musi mit za sebou milion skoleni na ochranu osobnich udaju. U mobilnich operatoru je na vyhazov treba jenom nahlednuti do uctu klienta, se kterym pracovnik nemluvil. Pochybuji, ze by banka jako instituce byla laxnejsi.
Takze vedouci by mela vedet dohledat, ze pani oba ucty otevrela - to chovani samo o sobe je na vic nez dutku, podle me. Neni to o tom, ze by pani dostala vyhazov proto, ze nekdo udela scenu. Musela vedet, ze je to pres caru, i kdyby pan otec chtel sebevic, pravo na to nema.
@Svetluska.Lulu Tak jak vidno, podle toho co píše zakladatelka, vedoucí pobočky by to nejraději neřešila vůbec. Já naivně předpokládala, že to lokální vedoucí s ní vyřídí řádně, ale bez toho, že by jí vyhodila (tj. nepovede to jako oficiální stížnost, ale něco s tím provede) - že by se na to takhle úplně vykašlala, to je docela překvapení. Nicméně od začátku věřím, že když se to dostane na světlo jako oficiální stížnost (písemná a na centrálu či jako oficiální reklamace přes zákaznickou linku), tak pracovnici bude hrozit postih větší.
@Bábrdl píše:
Nemám moc zkušeností s vesnicemi, ale když se tam všichni znají, berou ji jako „mladou od Novákouc“ a bude pro ně „dítě“ i v padesáti.Bych jim zvedla mandle…
Je to možné… Taky bych to nenechala být.
@entropy ano, pristup vedouci je na palici
ono i kdyby to chtela resit jenom interne, tak to pred zakladatelkou takhle nezazdi.
Zakladatelko, pokud dnes nezrusis ucet, minimalne bych zrusila ten kontokorent a vsechny penize si prevedla do jakekoliv jine banky. Me nedavno v jine bance prekvapili tim, ze zruseni bezneho uctu trva mesic… ![]()
@Anonymní píše:
. Zakl.
to je hnus, a ještě bych si stěžovala i na vedoucí
slavné banky naše peníze jich živí a ještě si budou otvírat ry. páky
No tak to je teda síla. Místo aby v bance kolem tebe tancovali, tak z tebe ještě udělají blbku. Prý slovo proti slovu, to určitě, s jejich systémy a záznamy, myslím, že bude brzo jasné, kdo by se měl uklidnit
I kdybych do té doby nechtěla nikomu dělat potíže, tak po tomhle by teda nastal sajgon
Dej vědět, jak to dopadne ![]()
Ahoj, ja pracuju v bance, i kdyz teda ne ve Sporce. Ale naprosto kazdy klik je dohledatelny. Takze kdyz podas stiznost primo na centrale (ne jen na pobocce), urcite dovedou dohledat, kdo vcera koukal na Tvuj ucet. Asi to primo Tobe nereknou, ale pujde videt, ze ti tam nekdo lezl. Tohleto je jasne poruseni zakonu o osobnich udajich.
Stat se to u nas, tak letime na hodinu. Spolecnostem jsou za tohle udelovany milionove pokuty. Takze to je docela pr*ser.
Dospělá ženská co umí s internetem a chodí do spořky? Já myslel, že tam chodí už jen posledních pár důchodců. Změnil bych banku a vzal si internetové bankovnictví se vším zdarma.
Přítele máma dělá v bance na vysoké pozici a na účet mu čumí pořád. Naštěstí to většinou nekomentuje.
Já jsem naštěstí u jiné banky.
@MrsDuck píše:
Ahoj, ja pracuju v bance, i kdyz teda ne ve Sporce. Ale naprosto kazdy klik je dohledatelny. Takze kdyz podas stiznost primo na centrale (ne jen na pobocce), urcite dovedou dohledat, kdo vcera koukal na Tvuj ucet. Asi to primo Tobe nereknou, ale pujde videt, ze ti tam nekdo lezl. Tohleto je jasne poruseni zakonu o osobnich udajich.
Stat se to u nas, tak letime na hodinu. Spolecnostem jsou za tohle udelovany milionove pokuty. Takze to je docela pr*ser.
Přesně!
Slovo proti slovu?! Kecy v kleci.
Kdyby tam zakladatelka přišla, oni si posypali hlavu popelem, nechala bych to MOŽNÁ být s tím, že holt úřednice má uvažování z minulého století, žijou na vsi, vidí v ní malé děcko, rodiče jsou její kamarádi a tak když otec řekl, „hele, máňo, co ta naše holka, neutrácí moc“, tak koukla na účet, kdyby slíbili, že už se to nikdy nikdy nikdy nestane.
Ale tohle!
Fakt v ní vidí malého fakana. To bych rozhodně být nenechala.
@Taťulda tří píše:
Dospělá ženská co umí s internetem a chodí do spořky? Já myslel, že tam chodí už jen posledních pár důchodců. Změnil bych banku a vzal si internetové bankovnictví se vším zdarma.
Posledních pár důchodů?
Spořka je největší banka v Česku, s asi 4,5 milionem klientů. A to o parník. Za ní je až ČSOB se dvěma ![]()
Nesmíte se tak moc nechávat ovlivnit reklamou ![]()