Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
twl, ty jsi drzá, jak lázeňská veverka, je vidět, že tě nikdo nevychovával, to je naprosto nepřípustné lézt někde, kde jsi na návštěvě, do ložnice,
jak si to můžeš vůbec dovolit? nerespektuješ jejich území, jejich soukromí, tohle se prostě nedělá
Řeš si svůj baráček a ne cizí. By mě hanba favkovala, kdybych jen pomyslela, že bych v cizím baráčku šmejdila a ještě do ložnice. Až bude někdo v baráčku chodit do tvé ložnice, to by mě zajímalo, jak se na to budeš tvářit
Já jsem rok bydlela u tchanovcu a to jen na vikendy. A i když to fungovalo tak, že jsem jim tam dělala děvečku a oni jezdili na výlety, ani za boha mě nenapadlo lezt jim do ložnice, nebo pokojů, co nechtěli, ani když jsme byli s tehdy ještě přítelem (dnes manzelem) sami a starali se jim o barák, nešmejdila jsem. Je to sprostý. Nedělám to ani u své rodiny na návštěvě.
Tvoje minulost v tu chvíli je bezpředmětná.
Co si to dovoluješ? Jsi ubohá, kdyby ses opravdu chtěla „inspirovat“, tak normálně řekneš mámě, ať ti ukáže jak to kde má. Ale slídit v cizím domě bez dovolení, je ubohý.
@biedronka105 minulost není bezpredmětná, tady je vidět, že je nevychovaná, nikdo ji nejspíš doma nevedl k slušnému chování a neřekl, co je vhodné a co pres čáru.
Tchani to na ní vidí, tak se zařídili podle toho.
Hlavne se, proboha, neptej. Muzou byt zvykli si to zamykat vzdy pri odchodu, protoze tam maji cennosti. To by urcite nebylo kvuli tobe, maji to zautomatizovane. A nebo te maji prokouknutou a nechteli pripustit, aby jejich soukromi bylo naruseno - at uz kvuli zminenym pomuckam, nebo obycejnymu bordelu.
Je to jejich ložnice. Tak cti jejich soukromí a nelez, kde víš, že si to nepřejí. Ať tam mají, co chtějí. Tobě po tom nic. Snad máš svůj vkus a umíš si zařídit pokoje podle sebe a partnera. Netřeba vidět cizí soukromí. Pokud potřebuješ vidět fotky různých pokojů. Na netu je toho hromada.
Tak nechtěli abys jim lezla do ložnice no, mě by to ani nenapadlo lézt lidem do ložnice, sama bych nechtela, aby mi v te moji kdokoliv lezl, já tam nepoustim ani vlastni mamku nebo segru, ani děti k nám do ložnice prakticky nechodi (když pominu to, ze občas prilezou v noci). Ja bych ji zamkla taky, kdybych někoho nechávala u sebe doma ![]()
@Anonymní píše: Více
No a dobře udělali, chtěla jsi tam vlézt bez dovolení. To se dělá?
Proč zůstáváte na návštěvě poté, co majitelé domu odjedou na kola? Kdyby to bylo naopak, psala bys zde diskuzi, jak je ti to nepříjemné. Za mě vrchol nevychovanosti.
Ale na to ses neptala. Ložnici si zamkli z nějakého důvodu, který nemusíš vědět. Je to jejich dům, jejich ložnice a jejich důvod. Nic ti do toho není. Příště nikde nešmejdi a když jdeš na návštěvu a hostitelé odjedou, odejděte také.
Co tak slušné vychování?
Nenapadlo tě se prvně zeptat, zda se můžeš podívat do ložnice…
Prvně si zamet před tvým prahem a uvědom si, že je to nehorázná drzost lézt někde k někomu bez jeho vědomí… Partner o tom vědět ani nemusel, tohle si měla říct jeho matce…
A pak teprve přemýšlej proč ji měli raději zamknutou