Rodina mě odsuzuje, protože si prosadím svou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.7.18 13:50

A mimochodem strycovi neni 50 ale 37 let ma sklony k alkoholu a vsemu moznemu co tu ani nebudu zminovat babicka alkoholicka ktera se taky vubec nesetri s lidmi vynada kde domu a nesetri se :) ale ok k takovym lidem se chovat s.nejvetsi uctou a byt ja porad ta spatna :) jasne ze ucta je na miste nevim jak si muzete dovolit soudit me a me chovani kdyz nevite okolnosti ! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9105
25.7.18 13:55

@Nikita34567 Jako promiň, ale u vás v rodině jste opravdu všichni stejní. Ty se povyšuješ nad svou rodinu a potom se tu čertíš, protože máš pocit že jiní se povyšují nad tebe. Stejně tak jsi uražená, že v rodině nechtějí slyšet tvůj názor ale pokud má někdo jiný názor než ty, tak je zle. A pokud ti někdo řekne, že s každým se pouštět do křížku nepřinese nic dobrého, tak je to pro tebe přetvářka a nechápeš jak takoví lidé můžou mít svědomí. Někdy tou „přetvářkou“ ale získáš víc než hádkou, chápeš to? Hádkou získáš něco málokdy. Tím že někomu něco odkýveš i když si myslíš, že to není dobrý nápad, tak si s tím člověkem udržíš hezký nebo alespoň neutrální vztah a to za to stojí ne? Nebo svému šéfovi taky klidně řekneš, že právě řekl kolosální hovadinu, asi ne že? Asi se v tu chvíli taky musíš přetvařovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 13:55

@warita stacilo to napsat takto ;) ale radit nekomu a pritom se navazet mi taky nepripada moc dospele :) pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 14:04

@Serpentini v pohode takhle to od vas beru nevadi mi ze se tu do me poustite jen jsem chtela znat nazor stimto svami souhlasim rada si na sebe vyslechnu kritiku nemyslete si ;) ale bez urazek tak jak si to ted napsala tak to takhle asi bude. Nejspis bude vazne potreba abych se zmenila ja a byla vic tolerantni asi se musim naucit pretvarkam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
25.7.18 14:08
@Anonymní píše:
A mimochodem strycovi neni 50 ale 37 let ma sklony k alkoholu a vsemu moznemu co tu ani nebudu zminovat babicka alkoholicka ktera se taky vubec nesetri s lidmi vynada kde domu a nesetri se :) ale ok k takovym lidem se chovat s.nejvetsi uctou a byt ja porad ta spatna :) jasne ze ucta je na miste nevim jak si muzete dovolit soudit me a me chovani kdyz nevite okolnosti ! :potlesk:

Geny nevyčůřáš, vždyť ty do toho hnízda naprosto přesně zapadáš, i když se ti to nelíbí. Povrchní, hrubá, vzteklá, upřímnost si pleteš s urážkami, podle mě nebudeš moc chytrá, protože píšeš jako druhák. Svou rodinu haníš a pohrdáš jí, ale sama jsi jejich otisk a lepší to nebude. Co chceš slyšet? Jaká jsi hrdinka, že neumíš mlčet? Nikdo tě nenutí, aby sis s lidmi, které nemusíš, stavěla dvojdomek, ale nepouštět se do zbytečných sporů přece nemusíš. A vidíš? Neznám tě, Spratkem bych tě nenazvala, protože to nedělám, ale že tě tak někdo vidí, docela chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.7.18 14:12

zakladatelko, ty jsi jak zadřená deska…jaká přetvářka?
prostě věci se dají řešit slušně, když ti to nevyhovuje, tak se s nima nestýkej…ty bys asi taky nejraději všechny dirigovala, aby skákali podle tebe .....a to, že hodnotíme tvoje chování? hodnotíme dle toho co píšeš a jak to píšeš… prostě všichni ti po rameni plácat nebudou…
a lidi se taky nemění jen proto, že si to někdo přeje…takže jediné co můžeš udělat je, přestat vyhledávat jejich společnost anebo chovat se k nim začít chovat mile slušně a třeba jinm to časem docvakne....... protože to je jasný každýmu, že když někdo na mě nastoupí, tak opravdu nebudu mít chuť a ani náladu být na něj milá.....a nezapomínej, že ty jsi ta, které to nevyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 14:15

@hanka.br. ok diky za vas cas.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 14:18

@Malaga skusim to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 14:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.7.18 14:21
@Nikita34567 píše:
@Malaga skusim to :)

zkus a dej vědět, ale zkoušej to opakovaně, na poprvé to nejspíš neklapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 14:27

@Malaga od ted se budu na vsechny jen usmivat at mi treba se*** na hlavu :D ne ja si z toho uz musim delat srandu to vazne takhle vsichni delate ? Jak to delate ze se umite tak poretvarovat a udrzite sve emoce pod kontrolou ? :D ja to chci taky umet vis kde je problem ja bych to mozna umela ale pak mam zesebe divny pocit jako ze jsem falesna a ze jsem jako ostatni je to v poradku ? Taky mate ten pocit ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.7.18 14:48

všichni to nedělají…některé rodiny jsou funkční, funguje tam normální komunikace a její styl je na hony vzdálené tomu vašemu…prostě ty musíš pracovat s tím co máš a ne s tím , co bys chtěla......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.7.18 14:49

máme pocit, že jsi smrádě :lol:

jinak, jednou něco řeknu a ohradím se a dalšímu kontaktu s blbcem se vyhnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 15:05

@Malaga jj presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9105
25.7.18 15:12

@Nikita34567 Ty to ale bereš pořád jako něco negativního. On to je ale způsob jak předcházet konfliktům. A já to nevidím jako faleš, pro mě třeba to že každýmu neřeknu od plic co si myslím znamená že jsem dobrá kamarádka a kolegyně a přítelkyně. Třeba můj chlap je hrozný střevo, když něco dělá tak to nikdy není úplně dokonalý a i když dává dohromady jen pitomou skříň z Ikei tak si při tom ublíží, někdo by řekl že je nešikovný. Já ho chválím že je šikovný, protože mu tím udělám radost a snaží se pak dál a příště se mu to povede líp. Jsem proto falešná? 8o Nebo když mám kamarádku, která třeba přijde že chce úplně změnit obor a jít dělat něco na co nemá ani povahový rysy, ani zkušenosti, ani vzdělání ani nic a vím, že za týden přijde že si to rozmyslela a že to byl jen chvilkový rozmar .. tak jsem falešná, když jí řeknu ať se zkusí na to místo přihlásit i když vím, že jí nevezmou? A jsem falešná, když jí pak utěšuju, když jí nevezmou, i když jsem to věděla od začátku? 8o A když mi pak řekne že to stejně dělat nechce, tak jsem falešná když jí nevmetu do obličeje že jsem věděla že to tak skončí 8o Vždyť to jsou všechno maličkosti a pokud v tomhle neřeknu pravdu, tak tím nikomu neublížím. Samozřejmě jí nebudu říkat, ať randí s nějakým gaunerem, nebo jí podporovat v něčem co by na ní mělo špatný vliv. Ale proč říkat svůj názor a pravdu vždy a za každou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová