Rodinná aféra kvůli tričku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18717
1.9.24 11:19
@Midaku píše: Více

Upřímně? Taky bych odešla. Jako odpoved dostala a za me slušnou jestli je popis situace reálný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
1.9.24 11:20

Já tam vidím manipulaci jak prase. Chudáček tchýně je smutná a ty by ses měla omlouvat asi za to, žes tam neseděla se sklopenou hlavou a nenechala si nadávat. Kor když říká podobné věci před dítětem, kterého se to týká a vnímá to :roll:

Švagrové bych v klidu řekla, že jí se to netýká a řešit to s ní nebudu. Pokud má zájem tchýně, tak nemusí být smutná a může se mi klidně ozvat. Ale neomluvila bych se-a tchýni bych řekla, že k tomu nevidím důvod. A klidně i to, že se mě svým chováním dotkla ona.

Hodně sil, ať to ustojíš.

• Citovat
  • Upravit
8641
1.9.24 11:22

A manžel pak řekl co na to? Určitě jsi mu o tom říkala nebo jeho matka, švagrova.
Jinak jo, já bych taky odešla. A švagrová ať se do toho neplete, to je mezi tebou (manželem taky) a tchyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
1.9.24 11:24

V dnešní době si opravdu ještě někdo myslí, že je možné dítě k homosexualitě vychovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
1.9.24 11:25

Já bych se neomlouvala ani náhodou, pokud jsi ji taky nerekla neco zleho. Pokud ano, omluvila bych se jen za nadávky, nikoliv za postoj. Já bych to ale utla hned, maminko, děkuji za názor, ale je to náš syn a budeme ho vychovávat podle sebe. Pokud by měla blbe kecy, šla bych za manželem na zahradu a domluvit by ji měl on. Prostě bych se snažila, vůbec se nenechat do hádky zatáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.24 11:28
@Erinne píše: Více

Ano, moje tchýně. Je o tom naprosto přesvědčená.

@Hojuza nenadavam, vůbec s ní nejdu do sporu. U ní to nemá cenu.

• Citovat
  • Upravit
6259
1.9.24 11:29
@Anonymní píše: Více

Tak já bych nešla bez manžela, pokud jsme přišli spolu. Hlavně bych chtěla, aby věděl proč odcházím bez něho.

No já třeba poslouchala, že nemám prsa ze začátku od tchýně a pak večer před tchýní jsem se zeptala manžela jestli potřebuje prsa k něčemu, že jeho mamka mi říkala, že se mu vždy líbila :mrgreen: A on „mami proboha na to si přišla kdy, nechci žádnou dojnici? " A už se omlouvala, že si to myslela. :mrgreen: Nebo "no Péťa mohl chodit tady vedle s Jaruš, ta za ním furt chodila, líbil se jí moc“ A manžel jí hned řekl „a taky 120 kg měla“ Já pro ní byla hubené prkno, ale manžel si mě tak našel, asi se mu to líbilo :mrgreen: A syn měl dlouhé vlasy, což také komentovala, manžel jí vždy vysvětlil po svém vše. Dnes říkají buzerant a za nás měl dlouhé vlasy taky každý od Lennona, Metallicu až i i po ty české. A ani o kabátech nikdo neříkal, že jsou buzíci. Dříve jsem si nedovolila ji moc odporovat, dnes to umím stejně jako manžel a v klidu. nehádám se, jen jí prostě jemně setřu tím, že jí to vlastně vysvětlím příkladem. Třeba téma tetování slyším stále. Ona furt, že to bylo ve vězení, já jí říkám, že indiáni apod. to měli opravdu dřív, než Pepa na Mírově. Teď půjde na tetování syn, to se asi úplně po..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.24 11:34
@izabe píše: Více

Manžel nic. Řekl, ať to neřeším, že vím, jaka je.

• Citovat
  • Upravit
30631
1.9.24 11:34

Nijak bych to nehrotila, ale neomlouvala bych se.
A to jsem taky tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
1.9.24 11:37

Co ten syn na to, jak vnímá celou situaci?
Jà bych to viděla na omluvu, ale omluvit by se měla tchyně. A švagrová se do toho nemontovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.24 11:40

Zrovna včera u mě podobný případ s tchýní, jen ne o orientaci.To je jedno. Muž u toho nebyl, ale je přesvědčený že ta zlá a drzá a co se neumí chovat jsem já! Dokonce jsem se dozvěděla že celé ty roky jsem drzá neuctivá, odfukuju atd., a buď moc mluvím na ni, nebo málo, nebo vůbec 8o
Jsem zklamaná nejede přes to vlak, já jsem ta zlá.
Možná by to někdo viděl jinak, ale já určitě zlá nejsem a nikomu neotravuju život jako někdo mě. Řekla jsem do telefonu větu vlastně půl věty:
Já vám slušně říkám…..v tu chvíli práskla telefonem a okamžitě volala manželovi a žalovala a stěžovala si…..má pře 60 let, rozum zřejmě nikde.
Takže já jsem prý rozvraceč rodiny z jeho pohledu, z mého pohledu je rozvraceč ona, celé roky nedá pokoj a on neustále stojí při ní i když
u toho není, i když u toho je. Ona je Bůh, přitom jemu celý život jenom ubližovala i mě a vnukovi nakonec taky.
Ale je to můj úhel pohledu….
Jsem smutná….

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.24 11:40

@Karamba2020 tchýně se neomluví. Budu se muset omluvit já.
Syn mi řekl, že se mu nelíbilo, že na mě babička křičela. On nemá rád zvyšování hlasu. My na sebe doma nekricime.

• Citovat
  • Upravit
4604
1.9.24 11:41

Přesně tak to mám doma taky. Já to mám vydržet, nechápu proč bych měla já něco vydržet!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
1.9.24 11:46

Ne, neomluvila bych se.
Neuznávám slušnost vůči starším, protože jsou starší…když se oni chovají neempaticky
a neslušné. To na mě zkoušela tchýně taky…
tohle kecání rodiny do všeho miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
1.9.24 11:46

Na tuhle větu jsem byla alergická. A ne, neomlouvala bych se, určitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek