Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ondra871 píše: Více
jak Odejít?? Ty fakt nečteš? Je potřeba vyřešit finance, péči o dítě a hlavně společný majetek!! přece se nesbalíš jen s taškou?? Je potřeba sepsat aktiva a pasiva, rozdělit co komu patří… to teď řeš, ne že jí hned vyklidíš pole na její reje…
@Lucy75 píše: Více
Tipuji, ze je takový jelen, ze by jí ten byt ještě pak platil
a ona ho bude vydírat dítětem
@Lucy75 píše: Více
Jo tak samozřejmě budu řešit, že chci malého atd.
Ondro já vím že ten můj komentář ti vlastně nepomůže, ale spíš hlavně pro všechny ostatní….. v životě máte jedno nejdůležitější rozhodnutí pokud chcete děti …… s kým si je uděláte …… pokud se rozhodnete špatně pak si dost pokazíte život jako tady Ondra….
Ondrovo žena mě silně pripomina moji sestru …. obrovský ego, nesnese sebemenší kritiku, pravidelně se uráží na 2-4 dny, šíleně na prachy, líná jak poleno …..
@skrblik69 píše: Více
Výraznější narcistní rysy má asi 5 % dospělé populace, tedy zhruba 400 tisíc lidí (napříč republikou) a zhruba 1 % populace má přímo dg. NPD. Takže ti dost dobře věřím a myslím že tvá sestra má tenhle problém. Což si myslím, že je i problém zakladatelovy ženy.
@Venetia velice obtížně jsou dvě možnosti buď jednáš tak chce ona nebo přerušíš kontakt, naštěstí pro mě i rodiče žije dlouhodobě v zahraničí a moc často ji nevídáme
@Parvaneh a umí se často velice dobře přetvařovat a manipulovat, Ondra se bohužel s velkou pravděpodobností chytil do pasti jedné z nich …… ale také mají jednu velkou slabinu, neumí si upřímně udělat srandu sami ze sebe … a díky tomu se dají odhalit.
Tak některým chlapům je to jedno s kým si dítě udělají, hlavně, že mají to dítě.
Za to, že teda porodila dítě ( a dál se nestará) ji dovolíš vše jak nějaké princezně…Kdyby jste to měli takto domluvené ještě budiž. Ty říkáš že ti to vadí.
Ale ono je to už od počátku, předělat už ji nepůjde.
Hlavně neodcházej ty! Nejdříve ten OSPOD s těmi důkazy, že chceš malého do péče nebo aspoň střídavé. Ten bývá rychlý ( do 3m)
@ondra871 píše: Více
S tou není rozumná řeč. Jen ať si najde blbce, který si jí bude vážit za nic. Já bych se teda neudržela a požádala ji, ať jmenuje jedinou věc, za kterou si jí vážit a co za ty 2-3 hodiny denně stihne udělat „nejlépe“. Rozhodně nikam nechoď, ještě to použije proti tobě, že jsi je opustil. Kontaktuj ten OSPOD, vysvětli situaci a uvidíš. Jak jsi na tom s důkazy, že ona dělá prd? To bude asi těžký, když se to odehrává doma, ne
Já bych si možná rozhovory s ní nahrávala. Aby pak netvrdila, že jí vyhrožuješ, nadáváš nebo tak něco.
Příspěvek upraven 06.06.26 v 20:58
@pikola píše: Více
Ježíš, měj trochu soudnost a soucit, dneska je neděle, to chce hajánek aspoň do jedné. ![]()