Rozbila jsem mobil

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
23.7.23 03:16

Rozbila jsem mobil

Dobrý den, chci se zeptat zda je šance že bude ještě fungovat. Spadl mi na dlažbu a jestli by třeba po výměně displeje fungoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30016
23.7.23 04:00
@Broko píše:
Dobrý den, chci se zeptat zda je šance že bude ještě fungovat. Spadl mi na dlažbu a jestli by třeba po výměně displeje fungoval

Otázkou je, jestli se ti to vůbec vyplatí. Za displeje a jejich výměnu počítej doslova řady tisícu. Pokud máš nějaký starší model, bude celkem problém sehnat nový díl. Dost často se už vyplatí koupit úplně nový mobil… Dneska se už do pár let rozpadne všecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21488
23.7.23 06:33

To se nejspíš cenově ani nevyplatí. Můžeš s tím zkusit zajít do servisu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11783
23.7.23 06:56

Fungovat by měl ale jak píšou ostatní pokud to není telefon za 15k+tak se to nevyplatí…je lepší koupit nový a data si pretahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
23.7.23 07:16
@Broko píše:

Pokud máš známého, který opravuje displeje, tak by se to vyplatit mohlo. Jinak pokud se jedná o starší model, tak už je lepší koupit nový mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24581
23.7.23 07:27

Koupit nový. Výměna displeje není levná záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
23.7.23 08:35

My jsme toto jednou vyřešili koupi druhého použitého mobilu za 1500Kc a z toho jsme vzali display. Nový display stal nasobne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
23.7.23 08:49

Tak já za výměnu displeje dala teď 1600…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59349
23.7.23 09:07

Záleží co je to za značku, jestli se to vůbec vyplatí. Tohle jsou ty dražší opravy a většinou se to ani nevyplatí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.7.23 19:51

Nevím, zda by to šlo i u vás, ale my máme pojištěnou domácnost, včetně skel. Nedávno jsme na mobil uplatňovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák