Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pincenza píše:
Ještě, že existuje emimino.Nestačím zírat.
taktéž a ještě anonymě
Ahoj! Jestli máte úrazovku, tak bych jela
. Ale pokud je čilej, nic už mu z toho neteče asi bych se nebála a nejela.
Holky, taky jsme tyto příspěvky odsuzovala, kdy maminka píše po úrazu na emimino. ale tady dle mě fakt nehrozí akutní nebezpečí, jet jsem nechtěla, a jen jsem se chtěla ujistit, a většina maminek, které poradily, mě v tom utvrdily. a proč anonymě? se stydím, že jsem neuhlídala svoje dítě, co je na tom těžkého k pochopení ![]()
@Anonymní píše:
Holky, taky jsme tyto příspěvky odsuzovala, kdy maminka píše po úrazu na emimino. ale tady dle mě fakt nehrozí akutní nebezpečí, jet jsem nechtěla, a jen jsem se chtěla ujistit, a většina maminek, které poradily, mě v tom utvrdily. a proč anonymě? se stydím, že jsem neuhlídala svoje dítě, co je na tom těžkého k pochopení
no tak půlka ti napíše jeď, půlka zůstaň doma a co sis pomohla viď…
@Pincenza píše:
no tak půlka ti napíše jeď, půlka zůstaň doma a co sis pomohla viď…
víš že pomohla? půl napůl to nebyla, naprostá většina mi napsala, že by se nebála. malej mi tu nebrečí bolestí, nýbrž si tu spokojeně hraje s bráchou, tak jsem si šla pro povzbuzení sem na emimino, a děkuji všem, co mi ho poskytly ![]()
Já bych jela určitě u dětí nikdy nevíš… dcera 6let upadla né nějak moc viděla jsem pád… otřepala se a začala si hrát jako by nic… pro jistotu jsem jela nedalo mi to… v čekárně si říkám to nic nebude jela jsem zbytečně… proč plaším a 2× zlomené zápěstí a celý červenec sádra.
Ted je po operaci krčních mandlí prý ji to vůbec nebolí… v puse zánět jako blázen má ATB, nejí, pije s nátlakem ale vůbec to prý nebolí
Já bych nejela, ale chápu, že většina volí jinak. Respektive, záleží, jak se dítě chová a jak vypadá, ale celé dětství jsme na něco padali, i hlavou, a nikdy nic nám nebylo. A díry byly, táta zalepil a bylo.
My jsme nakonec nejeli, a naštěstí všechno v pohodě, dokonce ani prostěradlo nebylo po noci špinavý, ještě během večera se mu to zatáhlo. a to si prcek při koupání strčil celou hlavu pod sprchu(dobrovolně, a se smíchem), tak jsme se bála, že si to zase rozkrvácí, naštěstí ne.„zakladatelka“ z 15.11.
Na fotce je přisátý klíště?