Malý mi spadl z gauče

Anonymní
8.11.12 13:15

malý mi spadl z gauče

Holky, nejradši bych si nafackovala. Měla jsem malého na gauči, trochu mi ublink tak jsem se natahovala jen pro plínu, na minutu se otočila a ani nevím jak to malý udělal, ale otočila jsem se a už ležel na zemi a plakal. Ani nevím kam se bouchnul. Hned jak jsem ho vzala tak plakat přestal a od té doby se mi nezdá že by mu něco bylo. Vypadá být v pořádku, ale stejně mám hrozné nervy a strach jestli se mu něco nestalo. Co vše mám hlídat? Do nemocnici jsme nejeli, měli by jsme?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4569
8.11.12 13:17

Záleží jak je starý, sledovat by se měly zorničky jestli jsou obě stejně velké, jestli není víc spavý, nezvrací atd. Mě spadla půlroční dcera na koberec z postele, byla jsem z toho vyklepaná ale nikam jsme nejeli a byla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
8.11.12 13:18

Nic se mu nestalo. Mimina jsou v tomto věku gumová.
Hlídej, zda nezvrací a zda mu nemodrá nějaká končetina (otřes mozku), ale pokud to nebylo z metru či metru a půl, tak strach mít nemusíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.11.12 13:19

No a každopádně pokud by se mi něco nezdálo tak bych jela. Nám jednou spadla dvouletá z postele večer před spaním a v noci začla zvracet tak jsme jeli a nakonec z toho byla viroza 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 13:20

Malému je také půl roku a spadl také na koberec…Zorničky vypadají v pořádku, nezvracel zatím a už jsou to dvě hodiny co spadl. A spinkal to ano, ale tak půl hoďky takže více spaví asi taky nebude. Ale vyklepaná jsem z toho hrozně… :(

• Citovat
  • Upravit
11620
8.11.12 13:20

Tak tohle čekám každou minutou. Malá se naučila vylézt na gauč a dělá tam harakyry. Aspoň jsem oddělala konferenčák a na koberec dala pěnový puzzle. Ale jestli hupsne přes opěradlo 8o :zed:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
8.11.12 13:21
@Anonymní píše:
mám hrozné nervy a strach jestli se mu něco nestalo

V tom pripade bych asi volala do nemocnice, nez psala na diskuze…me to fakt hlava prestava brat, tyhle dotazy. Sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.11.12 13:21

Tohle bych asi moc neřešila. Možná kdyby byl malilinkaté miminko tak jo, ale jinak ne. Moje malé trdlo padá pořád ode všed a to už má tři a půl roku. :-) Ty děti jsou na pády uzpůsobené. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 13:22

Gauč je vysoký do metru, tak snad to není tak vysoko…

• Citovat
  • Upravit
tinina
8.11.12 13:23

Nejezdila bych, zbytecne ti ho zrentgenuji, nekde to pry delaji, ze dite visi hlavou dolu.Ja malou jednou v noci omylem narvala hlavou o operadlo zidle, zamotala se mi hlava, malem jsem se picla

• Citovat
  • Upravit
191
8.11.12 13:24

Gauč má tak půl metru ne? To není moc velká výška. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@ne-silenamatka píše:
V tom pripade bych asi volala do nemocnice, nez psala na diskuze…me to fakt hlava prestava brat, tyhle dotazy. Sorry.

třeba jsem chtěla poradit víš!!!a když zavolám do nemocnice tak mi řeknou ať přijedu…

• Citovat
  • Upravit
295

Určitě zavolej lékaři, za to nic nedáš. Pravděpodobně se nic nestalo, ale doktor ti řekne co případně sledovat, a kdy do nemocnice raději vyrazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

Mně malá zatím nespadla (ťuk na dřevo), ale kamarádce v podobném věku z postele a pak jejímu muži spadla malá v koupelně z přebalováku na dlažbu (min metr vysoko) na hlavičku. První případ dali doma, druhý boule jak prase (pardon), 3 dny pozorování ve špitále a naštěstí vše ok. Nejsi sama :hug:. Jen kontroluj a když tak radši jeďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 13:26
@petulka500 píše:
Gauč má tak půl metru ne? To není moc velká výška. :-)

jojo není to výška, ale raději se ptám aby jsem to nepodcenila. Je to moje první mimčo tak ani nevím jak to je

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák