Malý mi spadl z gauče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
8.11.13 09:51
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale stydím se. Mám 9ti měsíční dítě a skoro mi spadlo z přebalováku, chystali jsme na koupání, já něco hledala v šuplíku a přidržovala ho jednou rukou, ať se nepřekulí na bříško ze zad, samozřejmě, že překulil a jedna ruka jako zábrana stačila tak napůl. Nespadl mi, zachytila jsme ho, nikam se nebouchl, jelikož skončil u mě v náručí. Nicméně, když jsme ho do té náruče dostávala, hodně jsem mu zatlačila na bříško, v té rychlosti jsme ho neměla jak chytit. Takže se nikam nebouchl, ale byl vyvinut tlak na bříško. Malej neplakal, smál se tomu :zed: Pak jsme šli koupat, pak jsme chystala malému jídlo, vše snědl a už spinká. Vůbec nezaplakal, zkoušela jsme bříško prohmatat, jestli ho to nebude bolet, ale opět neplakal, smál se, myslel asi, že s ním hraju nějakou hru. Chodím na něj pořád koukat, bojím se. :( Myslíte, že bych tlakem na jeho bříško mohla s bříškem něco udělat? :?

Matko prvniho ditete! :-)
Az ti tento capart za dva roky bude skakat po brise tveho druhorozeneho, tak se teto episode zasmejes :-)

(Tak na to brisko obcas sahni, jestli neni tvrde, jinak priznaky poraneni brisnich organu urcite neprehlednes)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
8.11.13 09:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.11.13 12:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
8.11.13 16:38

Ahoj, mně se tohle stalo před týdnem, mám 4měsíční prdku a začala se kutálet tak rychle, že jsem ani nestihla mrknout. Seděla jsem vedle ní a než jsem otočila hlavou, byla na zemi. Letěla jsem na chirurgii a přesně mi Dr. taky řekla, že jsou děti gumový a pokud to nebyla velká výška, je to v pohodě, jen sledovat, jestli nezvrací, moc nespí a pokud nebylo mimčo v bezvědomí, je to ok. Ale chápu, já když mi řekli, že je vše v pořádku, jsem se rozbrečela a spadl mi obrovskej šutr že srdce:) prostě se to stane no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
8.11.13 16:43

Já mam skoro osmiměsíčního a z postele mi spadl ve 4 měsících na hlavu..přelezl si zábrany z polštářů. To jsem tenkrát měla výčitky svědomí..no ale to bych se musela samými výčitkami zabít, jelikož jak si všude stoupá, rychle leze, tak padá na kebuli neustále, nsavíc mame doma dlaždice..ale nejhůř bylo, když mi minulý týden než jsem se stačila zvednout z podřepu skočil šipku z dlážděných schodů a zakousl se do něj, zachytila jsem ho za nohu, byla i krev..a tento týden si rozsekl ret, když hlídal manžel. Ale přebalovák jsem na radu doktorky zrušila, jsou z toho zranění fakt často a já toho svého šotka kolikrát neuhlídám..vše dělám na zemi - přebaluji, mažu, oblékám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
8.11.13 16:46

@Tapeta když vidím, jak je ta naše akční a rychlá ve 4, tak to u nás bude za chvíli asi podobný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.11.13 17:49

@Tapeta taky máme 8m a sem ráda, že máme koberce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie