Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To máš tak, když si kálíš, tam kde jíš, víš? Teď už s tím můžeš bojovat jen silou vůle, doufej, že kolega se nebude chtít mstít. A taky si ujasni, jestli než příště roztáhneš nohy, je ta slavná půlhodinka pro tebe tak důležitá. Jako spoustu jiných věcí, je i tohle otázkou priority. A jestli nejsi schopná přemýšlet, než uděláš nějaký čin, pak ti asi stejně není rady.
@PaníKadrnožková píše:
Tak on si mysli, ze to nemyslis vazne a odmita to vzit na vedomi. Byla jsem v praci zamilovana. Konec byl tezkej, po kazdem setkani studenou sprchu na hlavu, na psi oci, zpravy, prazelska pokecani nereagovat, dokud se neprezenou emoce. Nechapu, kdyz nekdo rekne, ze odmilovat se nejde. Jasne, ze to pod povrchem doutnat bude dal, ale pokud to clovek mysli vazne, ze nechce, tak to jde normálně…drzim palce.Jo, a mam za sebou prestavani s kourenim a prochazim hubnutim. Je to srovnatelne
Nereaguji na nic co psal, dnes i volal… Nejvíc se bojím toho návratu do práce. Co nejvíc zaměstnávám hlavu, abych na to nemyslela.. Hubnutím procházím také, v tom mám ale větší výdrž než v tomhle ![]()
@kalie píše:
Tak musis se rozhodnout, co chces. Deti zatim nemas, takze pritele muzes klidne beztrestne opustit. Co ten kolega? Ten ma manzelku a ma i deti? Pokud ma deti, tak bez premysleni ruce pryc.
Je s manželkou už hodně let ale děti nemají, v manželství není spokojený už několik let
@PetaOV píše:
Anonyme, najít si milence a pak spát v jedné posteli s přítelem…to máš žaludek. Přetvářet se a hrát divadlo… Jsi opravdu charakterní děvče. Vidíš…stačilo si promluvit o problémech s přítelem…a ty místo toho roztáhneš stehna a necháš se ojet kolegou z práce…který je rád, že smočí i jinde. Věř tomu, že už to ví v práci i jeho kolegové a kamarádi… Píšu asi tvrdě…ale je to tak. Bylo by fajn to říct i tomu svému..myslím tomu se kterým bydlíš. Pak se odmiluješ hned s kufrem za dveřma.Ale uklidním Tě, takových jako jsi Ty je tady ne emiminu spousty. Jednoduché myšlením..
Děkuji za bleskovou analýzu mého vztahu s přítelem.. Ale jsi dost mimo, ve všem co píšeš. A s těmi kufry, to asi neklapne, protože přítel bydlí v mém bytě
@Anonymní píše:
Je s manželkou už hodně let ale děti nemají, v manželství není spokojený už několik let
a čeká, až ho nějakáá vysvobodí ze strašlivého zajetí ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za bleskovou analýzu mého vztahu s přítelem.. Ale jsi dost mimo, ve všem co píšeš. A s těmi kufry, to asi neklapne, protože přítel bydlí v mém bytě
Víš, ono je to dost složitý hodnotit takhle od stolu na základě par příspěvku a být vždy spravedlivý. Když někam takhle napíšeš musíš holt čekat, že část lidí ti poradí, někdo tě odsoudí a jiný ti pomuze svoji vlastní zkušeností. Holt jsme na internetu a papír snese všechno.
@kalie píše:
@PetaOV a co je na tom spatneho prosim te? Vzdyt nemaji deti a ona evidentne neni ve vztahu spokojena…jakoze kdyz s nekym zacnu chodit, tak se s nim uz nemuzu rozejit nebo co? Kdyz byla schopna vest dvoji zivot, tak to s pritelem asi stoji za enec…ona spis NEKOHO potrebuje, aby nezustala sama…tak mi to pripada…kolega pokzd nema deti a zrovna neni jeho manzelka tehotna trebas, tak je na tom stejne jak zakladatelka.
Oba jsme byli nespokojení, oba jsme ve vztahu měli krizi a vzájemně jsme se svěřovali, řešili naše problémy až nám jednoho dne došlo, že jsme se do sebe zamilovali. Jenže přítel začal své problémy řešit, sel do sebe a já nechci vest dvojí život, proto jsem se s kolegou furt rozchazela, nedávám to..
@Anonymní píše:
Oba jsme byli nespokojení, oba jsme ve vztahu měli krizi a vzájemně jsme se svěřovali, řešili naše problémy až nám jednoho dne došlo, že jsme se do sebe zamilovali. Jenže přítel začal své problémy řešit, sel do sebe a já nechci vest dvojí život, proto jsem se s kolegou furt rozchazela, nedávám to..
A on teda chce co? Zustat s manzelkou v tom udajne nestastnem svazku? A proc, kdyz nemaji deti…a ty teda milujes milence? A co tvuj pritel? K tomu citis co?
@Anonymní píše:
Boze muj takovy zvast ti rekne kazdy chlap aby te dostal d
o postele, kdyz s ni neni stastny tak proc s ni porad je?
![]()
@Anonymní píše:
Tomuhle já nerozumím, když nemají děti, co ho u ní drží..?? Já dokážu pochopit, když se vztah lepí kvůli dětem, ač ani to není úplně správná cesta, ale ok dejme tomu, ale tohle je mi přijde zvláštní. Proč mladí a bezdětní ztrácejí čas s nevyhovujícím partnerem?
@Anonymní píše:
Podle mě se ale s přítelem stejně rozejdete… ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Ne, nepises tvrde, pises jak nejvetsi slepice tady
Kvočno, sedni si na vejce.
@Anonymní píše:
Aha a čím jsem mimo? To, že se chceš vyplakat z toho co jsi provedla? Máš IQ houpací slepice. A pokud bydlí ve tvém..tak být na jeho místě…tak odejdu raději pod most. Jsem mimo v tom, že s ním souložíš? Nebo v tom, že on má ženu a brečí do tvého rozkroku. Nebo si brečíte navzájem?
Na tom nic nezměníš, že jsi ho podvedla. Jsi jednoduchá.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Tak takové vysvětlení je pro firemní matraci dostačujicí…