Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky:
tohle je soutěž, která dá milion korun jednomu z přihlášených videí, které shlédne alespon milion lidí. Info zde :http://www.stream.cz/mzm/informace
Je tam spoustu lidí, kteří chtějí vyhrát (většinou úplně bez šance) a je tam taky tento jediný!!! charitativní projekt
http://www.stream.cz/…zdame-milion
Ostravský divadelní herec Albert Čuba natočil toto video s tím, že se případné vyhrané peníze rozdají na charitu - celé video je vlastně o tom, že zmíněný herec sedí a mluví o té soutěži a o tom, na které charitativní projekty by peníze rozdal.
Tohle video vstoupilo do soutěže pozdě, dřív to nikoho nenapadlo, ale má ještě šanci vyhrát. Propočítali jsme to- jde jen o to ho strašně rychle rozšířit mezi velký počet lidí,a ty přimět aby nepolevovali a každý den až do 5. prosince na něj klikli a shlédli ho. Žádná hrůza- už je to jen 22 dnů, to se dá vydržet.
jdete do toho taky?
Tak:
1. klikněte a shlédněte video a udělejte to tak každý den 1×
tady je nás ale moc málo, takže
2. riskněte že se ztrapníte před kamarádama a rodinou, překonejte stud a ostych a pošlete jim odkaz- NEZAPOMEŇTE JE DÁT DO SKRYTÉ KOPIE! Děláme to pro charitu, a ne aby se emailové adresy našich kamarádů, které nám s důvěrou dali, šířily někde v rozesílaných mailech a pak je někdo využíval pro maily nabízející Viagru nebo Rolexky ![]()
3. máte 50 kamarádů? pošlete to všem. Máte jich 150? pošlete to taky všem - potřebujeme totiž akutně lidi a potřebujeme jich moc - půlka vám neodpoví, čtvrtka na to jednou klikne aby vám udělala radost, pár vám napíše, že už jste uplně praštěný, a že byste z tý mateřský měly jít do práce, když nemáte co dělat ![]()
To je fuk - napište, že už máte mozek dávno v dálavách, ale že vám to nevadí, a zeptejte se jich, jestli klikli na video a jestli to udělaj znova (určitě je potěšíte
)
Pošlete to hlavně babičkám a kamarádkám na mateřský nebo s dětma- to jsou důvěryhodné osoby, které se na to nevybodnou!
Máte další nápady jak to šířit? napište sem a zrealizujeme to!
Počítadlo pod videem se nehýbe. Je aktualizováno jednou denně, vždy ráno, a to jeste s dvoudenním zpožděním - tudíž to co způsobíme dneska, se dozvíme až v uterý- ale to nám nevadí, ne?
A mužeme se tu podporovat: napište jestli jste klikly, a kolika dalším lidem jste poslaly odkaz,ju? Budeme si to počítat
schválně, kolik dáme do půlnoci.
Co vy na to?
Další nápady sem!
pa
har.
Edit: oprava hrubek
Příspěvek upraven 14.11.10 v 19:37
Příspěvek upraven 14.11.10 v 19:37
Jura007 píše:
Nápad je to dobrý. Ale lidi v Česku na tohle moc neslyší.
Já sice momentálně slyším jen na jedno ucho, ale Čuba mi jede ve druhém okně
.
Harpyje - zvlášť díky za bod 2.
za zkoušku nic nedáme, jdu kliknout a rozeslat, snad to vyjde ![]()
Před pár dny jsem sem na tohle video dávala odkaz a bylo to administrátory smazáno. Chápu to, samosebou, pravidla jsou pravidla. Ale: RYCHLE VŠICHNI ČTĚTE, NEŽ TO ZASE ZMIZÍ!!!!!!! ![]()
Děkuju Jurovi ![]()
Miluju skeptiky - vykašli se na skepsi a otevři mail - kolik máš kontaktů? kolika z nich to pošleš?
maxiku a ty? počítej a přiznej ![]()
Juro - lidi si v minulých a letošních volbách ověřili, že kdyz někoho zakroužkujou, muzou ho dostat do parlamentu či na radnici, i kdyby byl na kandidátce sebeníž - tohle je podobný, jen nám to nekazej politici
jdu opravit hrubky v prvním příspěvku bo vřeštící děcka gramatice neprospívají.
jsem poslala na dve hromadne rozesilaci adresy, dohromady tak 50 lidi.
Sandrik Aly, tak kolika?
Soudružko - díky. tak asi dostanu důtku s výstrahou - jsem starý pard, to přežiju. (uvažovala jsem jestli je to proti pravidlum, a neni to výdělečný, tak mi to nepřišlo tak trestný…)
Kyžta udeláme tichou poštu
bohužel emailem ne. nějak jsem si nikdy nezaložila adresář, adresy tupě neustále opisuji, ale na FB pár přátel mám (((-: tak snad to budou šířit i oni a klikat
harpyje píše:
maxiku a ty? počítej a přiznej
POčítat je mi shnilo; ale my Ostravaci možemy zahrať aji na patrioticku notu, bo ten synek je sice kajsi z Dobre, no tu v Ostravě ma už paru let fest proflaknuty pysk.
Jak zme něvyhrali to evropske město kultury, tož tuto vyhrať možem
; a te chechtaki aspoň kdosi něpřepije ani něnahaže do jednorukeho bandity.
jinak to mám puštěný ve dvou oknech a přehrávám (už bez zvuku (-:
50 pro Pudlu
kdo dá víc ?
jestli to zmizí šiřte po svých diskuzich, a hlaste mi počty jo? já vám zpátky aktuální stav ![]()
už jsem nakopírovala, ale asi se mi nepodaří zjistit konečný stav, ale u sebe už jsem topustila asi 8×. to za dnešní večer ještě tak třikrát určo dám (-:
maxik ![]()
Aty - stačí 1× , bo se ti každý den započítá jen jeden hlas - zas zítra si to pust ![]()
ale kolik máš známých na fb at ti napisu čárku?