Rozdíl cca 12 let mezi partnery, málo?

Anonymní
27.2.19 10:06

Rozdíl cca 12 let mezi partnery, málo?

Co si myslíte o 12ti letém věkovém rozdílu mezi ženou a mužem, přičemž je žena mladší a muž je na mladší? Není to vlastně málo? Pokud je partner 50, zena necelych 40…muze to fungovat kdyz chlapi v 50 koukaji hlavne po dvacitkach? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1286
27.2.19 10:08
@Anonymní píše:
Co si myslíte o 12ti letém věkovém rozdílu mezi ženou a mužem, přičemž je žena mladší a muž je na mladší? Není to vlastně málo? Pokud je partner 50, zena necelych 40…muze to fungovat kdyz chlapi v 50 koukaji hlavne po dvacitkach? :D

Ja jsem s partnerem o 15 let a funguje nam to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
27.2.19 10:08
@Anonymní píše:
Co si myslíte o 12ti letém věkovém rozdílu mezi ženou a mužem, přičemž je žena mladší a muž je na mladší? Není to vlastně málo? Pokud je partner 50, zena necelych 40…muze to fungovat kdyz chlapi v 50 koukaji hlavne po dvacitkach? :D

no tak koukat můžou, ale to je asi tak všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
27.2.19 10:10
@stinga píše:
no tak koukat můžou, ale to je asi tak všechno
:palec: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.2.19 10:11
@Anonymní píše:

Mě je 30, partnerovi 44, jsme spolu téměř sedm a let a bez problémů :) naopak už po mladších nekouká, v tomhle mu důvěřuju, kdybych měla mladšího tak spíš budu mít strach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.2.19 10:13
@Anonymní píše:

Tak i ženské koukají po mladých urostlých s pevnými břišáky. Alespoň já fotříky neočumuju, a to je mi 40+ :mrgreen:

Každý je „na mladší“. Jenom proto, že ty sama stárneš, se ti nezačnou líbit vrásky, bradavice a stařecké skvrny

Ale člověk musí být realista. prostě to brát tak, že vztah není jen o sexu. Okouká se ti mladší partner, i starší. Musíš vztah stavět na pevnějších základech. Ať jsi chlap, nebo ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.19 10:15

My jsme o 12 let od sebe. Jedine dovolena dvacitka, na kterou muze koukat, jsem ja :mrgreen: ale samozrejme je to o duvere, my si stoprocentne verime. Na druhou stranu, vsak i on by mohl mit strach, ze utecu za mladsim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.2.19 10:18

Muž 50 a žena 40 je v pohodě. Horší bude třeba chlap 65 a žena 55, ale i to se dá. Ale třeba chlap 65 a žena 40 je už problém, protože takový chlap už je ve fázi „dědkovatění“, to je přirozené. Nadává na politiku, vzpomíná na staré časy, zdraví neslouží, i když je jinak aktivní, prostě začíná být „děda“. To málokterá ženská ve 40 kousne. Ale zase její jí blbé od něj odejít, když už jsou spolu deset let, našla si ho ve třiceti, když on byl ještě zachovalý pětapadesátník, v práci na vrcholu, imponoval jí… Teď má malé děcko, doma důchodce, tak někde šustí s kolegou, zatímco brbla čeká doma.

Ale těch 12 let je podle mě celkem cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.2.19 10:19

Děvčata, koukání snad není nevěra 8o Taky v posilovně občas mrknu na kluky kolem 25 a věrná jsem „až za hrob“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122541
27.2.19 10:37

Já to jako moc velký rozdíl nevidím. Sám si představuji svou novou ženu a dceři nevlastní mámu tak ve věku od třiceti výš. Důležité je přece to, jestli si ti dva spolu rozumí a shodnou se na výchově. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 11:12

Tak my máme s manželem mezi sebou rozdíl 10 let. Jemu je 36 tedy teprv ale že by koukal po dvacítkách se říct nedá :nevim: spíš mi dokonce přijde že ženy okolo sebe úplně ignoruje :lol: a to jsme spolu skoro 10 let :D a jestli bude vypadat v 55ti letech jako jeho otec tak se toho vekoveho rozdílu vůbec nebojím :lol:

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
27.2.19 11:54

No mně ten úvodní příspěvek přijde jako provokace. Proč by to nemohlo fungovat? A zároveň ani jakýkoli věkový rozdíl fungování nezaručí. A co to vlastně znamená fungovat, zakladatelko, co od toho vztahu očekáváš? To je důležitější, než se soustředit jen na věkový rozdíl.
A po dvacítkách koukají všichni chlapi, i ti, kteří mají fungující vztahy. :think:

• Citovat
  • Upravit
14313
27.2.19 12:11

@luciie88 Třeba po nich nekouká jen když jde s tebou :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.2.19 12:13
@Anonymní píše:

On už je napůl dědeček a kouká po 20ti letych?No to je jediný co asi může :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.2.19 12:14

@Bábrdl Vrasky,bradavice, stařecké skvrny… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...