Rozepře s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1472
24.6.13 00:21

Dobře děkiji, zkusím tam zajít, co mi poradí.. Je jí 10 měsíců, no vztah, moc ho nevidí většinou chodí domu když už spí takže popravdě ani nevím jestli vůbec ví kdo to je. Horší je, že když už má teda den volno, odjede si k rodičum něco dělat a jsme doma zas samy.. Včera psal jak spěchá domů, a pak pošle sms že přespí u bratrance, že jde k němu na pivo.. Je to prostě šílený.. Myslím, že k nám moc vztah nemá.. Má svůj svět. Sem chodí když už má vše splněno. Tak děkuji za podporu něco s tém už dělat musím.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
24.6.13 00:51
@yasmine5 píše:
Dobře děkiji, zkusím tam zajít, co mi poradí.. Je jí 10 měsíců, no vztah, moc ho nevidí většinou chodí domu když už spí takže popravdě ani nevím jestli vůbec ví kdo to je. Horší je, že když už má teda den volno, odjede si k rodičum něco dělat a jsme doma zas samy.. Včera psal jak spěchá domů, a pak pošle sms že přespí u bratrance, že jde k němu na pivo.. Je to prostě šílený.. Myslím, že k nám moc vztah nemá.. Má svůj svět. Sem chodí když už má vše splněno. Tak děkuji za podporu něco s tém už dělat musím.. :andel:

Tak to je ještě maličká, to dávají většinou na pár hodin tak malé děti na návštěvu a pokud se o ni nestará pravidelně, tak ani nebude vědět, jak se o ni postarat. Hlavně to všecko řekni té sociální pracovnici na tom OSPODU ať ví. Je to hrozný takoví chlapi, já zažívala to samé… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.6.13 07:56
@zikado píše:
@yasmine5 No co na to říct, je to kus vola. Příště až se ti objeví u dveří, bude lepší shodit ho ze schodů, než ho pustit do bytu, stejně by za dva nebo tři dny zase zahnul kramle. Tak to budeš mít bez starosti a bez slz.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.6.13 08:25

@yasmine5 proč s ním jsi… pryč od něj, jen Tě využívá, bo ví, že ho vždy vezmeš zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí