Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veta, souveti, tecka, carka, odstavec. Vygoogli si to.
K textu lidi spolu sukaj a ani se nemusi mit radi, dokonce se mohou nesnaset nebo jen sexualne pritahovat. Obzvlast kdyz jeste nejsou dostatecne intelektualne, moralne a emovionalne zrali. Smysl v tom hledat nelze.
Jen ten typ, co neví, co chce, jestli ti nevadí, že taková bude celej život, směle vytrvej. Má to i pár výhod. ![]()
Ono to tak bývá často, že spolu po rozchodu dva chrápou
asi nějaký zvyk či co ![]()
No napsal jsem to trochu zmateně
jo ale tak když si našla někoho tak proč se oděné nechá tak svést nebo zmást byli jsme svoji první
Zase ta dovolená, rozchod, bla, bla, bla. Kolikrát sem ještě budeš psát?
@Anonymní píše:
No napsal jsem to trochu zmatenějo ale tak když si našla někoho tak proč se oděné nechá tak svést nebo zmást byli jsme svoji první
A jsi si jistý, že někoho má? ![]()
Taky mi bylo kdysi 22, ten chaos si pamatuju a tohle fakt nemusí být troll. Prostě ty emoce při rozchodech jsou tak silný že to má i sexuální napětí, kterýmu jste neodolali… Je to trochu úchylný, a o to zajímavější no… Co dodat, asi to neřeš a dělej to tak dál když tě to baví, na vážný vztah jí snad už nechceš! Času dost
Nepsal jsem tady ještě píšu poprve ![]()
No já ani nevěděl že by nastal nějaký rozchod ale říkala že už déle to z její strany bylo naprd a teď se rozhodla to ukončit
Jo vím že někoho má ukazovala mi ho atd
Jen mě zmátlo že že takhle nechá ovlivnit no
![]()
@ludmilaadamkova píše:
Veta, souveti, tecka, carka, odstavec. Vygoogli si to.K textu lidi spolu sukaj a ani se nemusi mit radi, dokonce se mohou nesnaset nebo jen sexualne pritahovat. Obzvlast kdyz jeste nejsou dostatecne intelektualne, moralne a emovionalne zrali. Smysl v tom hledat nelze.
Ze
Uplne jsem si zavzpominala na sebe v podobnem veku
Takove tele…
@Anonymní píše:
Nepsal jsem tady ještě píšu poprveNo já ani nevěděl že by nastal nějaký rozchod ale říkala že už déle to z její strany bylo naprd a teď se rozhodla to ukončit
Jo vím že někoho má ukazovala mi ho atd
Jen mě zmátlo že že takhle nechá ovlivnit no
Zvyk, slaba chvilka, s novym jeste nezacala spat a chybi ji to
Nadeje bych si nedelala byt tebou…I kdyz jeden nikdy nevi
@beruska9 píše:
Zvyk, slaba chvilka, s novym jeste nezacala spat a chybi ji toNadeje bych si nedelala byt tebou…I kdyz jeden nikdy nevi
Svoji nej kamoace říkala že s novým spala i mě ale ji ještě řekla že to není jak se mnou ![]()
Ahoj chci se zeptat jaky na to mate nazor a jak to videte vy zkušenější
byl jsem s přítelkyní 6 let je mi 22let ji 21. Byli jsme mesic zpatky na dovolene bylo to takové naprd byla porad na mobilu atd ja si toho vsiml uz předtím jak jsme se vratili z dovolené rekla ze je konec ze to nezvlada ze se naucila bezeme zit byl jsem casto v praci nechtel chodit na vylety atd ale ja chodil do prace at můžu zaplatit vše co je potřeba… To jsem odbocil. Jde o to ze ted jsme od sebe asi měsíc moc jsme si nepsali ona me ignorovala a zjistil jsem ze si psala s někým jiným a taky ze snim uz chodi cca 2 tydny po nasem rozchodu ale… Co by člověk nevymyslel… Ja ji i přesto ze ma jiného hodně miluju a pta se me jakto doma zvladam atd ma o me porad starost (ma u mě ještě nějaké věci) a co se stalo.. prisel jsem jednou za ni do práce a pořád se na me divala zacali jsme kecat jako kamosi a zakoukali se do sebe pak jsme se i libali rikala ze to nejde at si nic nenamlouvam atd. Pak jsem ji rekl jestli se stavi po praci a veme si další věci at mi ji to pořád nepřipomíná tak přišla a co nikdo necekal… vyspali jsme se spolu (byl to takový hard sex jaky jsme snad nikdy nebo uz dlouho neměli
) aopak si neco zase pobrala a sla k rodičům a ja nevim co si o tom myslet kdyz jsem za ni sel druhy den zase do prace a meli takove eroticke narazky pak jsem ji nechtic nastval a zacala mě vyhánět z jeji prace ale je se nenechal trvalo to asi8 min omlouval jsem se ji a pritiskl k sobě zacal ji davat pusy na krk asi neodolal teda spíš neodolala a zacali jsme se líbat… A ja ted nevim co si o tom myslet jestli semnou chtela sex protoze jsem ji chybel nebo ten jeji novy to tak neumí nebo ze ma pro me slabost nevim jak su to vysvetlit ale rikala že to s tim svojim myslí vážně
jo a ještě nez se semnou vyspala jak jsem byl u ni v praci jsem jí říkal at se teda stavi pro ty veci a rikala ze se teda stavi ale at nic necekam a že prostě ma rada toho co teď má a ja jsem ji trosku arogantně namyšleně řekl že sama ví že nejde jen pro věci
tak by me zajimal vas nazor na to co si o tom myslite atd díky