Rozmazlené dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17878
23.2.12 20:51
hanzbl00 píše:
tak asi sem to neměla pojmenovávat rozmazlené dítě :) něco sem už o tom přečetla takže vim..ale nosit 7kilový dítě pořád to dá taky zabrat..většinou si nemůžu ani sednout aby nezačal řvát a to nemluvim o tom,že doma nic neudělám :nevim:

a ta prace utece???? ja treba mela oba kluky bud v babyvaku nebo v autosedacce na kuchynske lince pri vareni, dostali do tlapky varecku a vykladala jsem jak prastena, co varime dobreho a tak :mrgreen: (vyluxovat, utrtit prach se da v dobe, kdy smudlik spi…a zbytek? jsem mama, takze se jako mama chovam…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.2.12 20:52

Já souhlasím s Nelou o pár příspěvků níž, dítě není rozmazlené, jen si zvyklo, že když ho někdo nosí, tak je mu líp než samotnému v postýlce. Nosit sedmikilový dítě celej den přece není sranda 8o alespoň já bych měla po zádech .. takže pomaloučku odnaučovat.. za chvílku už se zabaví trošku hračkama, tak to taky bude jiné :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3406

no já se vám tady snažim říct,že on prostě ležet nechce a to většinou ani chvilku a ani když se mu věnuju..nechci ho nechávat vyřvat ale je to těžký už sem zoufalá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880

No nevím jestli je rozmazlená, to asi ne, ale každopádně to možná budeš mít těžký. Naša 16 měsíců, byla od narození taky taková, a vydrželo jí to potvůrce do ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
23.2.12 20:53
Milkiway píše:
jenny.fields píše:
Tak určitě není ve třech měsících rozmazlené :roll:
Ty bys chtěla jen ležet a nemoci se podívat na ty úžasné věci okolo? Asi ne, co? Zkoušej šátek vícekrát, nemusí se chytnou na poprvé. Věnuj se mu. Nebo máš další děti a proto nemůžeš? Nic jiného podle mne není omluva. Jistě že to přežije, když si musíš dojít na záchod. Za chvíli to uteče a už s tebou nebude chtít být :nevim:
Jo jo to je fakt.Náš je nošen v šátku a teď je mu 10m a kdepak mazlení.Chce být na zemi a ostatní ho jen zdržuje.

Přesně tak. Já byla ze začátku taková nekompromisní a byla sem zoufalá, že se pořád chce jen nosit a já nic neudělám. Ale teď mi vůbec nevadí, když třeba půlku noci spí se mnou v posteli…Vždycky si to spíš užívám, že se ke mně přitiskne a usne, a říkám si, jak dlouho to takhle bude ještě trvat :( :,( Za chvilku mi už ani pusinku nedá a pak už mě pomalu ani nepozdraví 8o :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
23.2.12 20:55
hanzbl00 píše:
no já se vám tady snažim říct,že on prostě ležet nechce a to většinou ani chvilku a ani když se mu věnuju..nechci ho nechávat vyřvat ale je to těžký už sem zoufalá :roll:

Já bych se snažila ho naučit na ten šátek nebo ergonosítko, naší malé se to taky ze začátku moc nelíbilo, ale zvykla si a pak sem takhle chodila půl dne a udělala skoro všechno, co bylo třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.2.12 20:58

zuziky: ano, přijde mi normální, že mimi má být odmala zvyklé usnout v postýlce a né při huškání na ruce ;)
mě tedy malý usínal na ruce, protože jsem ho kojila, ale mimo to, se naučil usínat sám i v postýlce :)

mě tedy nepřipadá normální třást od narození v náručí s miminem a hned mu to navyknout, chovat miminko a dávat mu lásku jde i bez toho aniž by mu všichni třásli s mozkem ;) a je klidný, nepřijde mi na tom nic dobrého, třást s dítětem :think: nebo s nim chodit celý den přes rameno a ani si nesednout, protože se mu to nelíbí (naučili ho to tchánovci, kteří ho vidí třeba 2 hod. denně a maminka pak má celý den chodit s dítkem přes rameno?)

a nepsala jsem že bych se s ním nemazlila, nebo že se to nemá 8o a ani jsem nepsala, že bych ho vrazila do postýlky abych měla klid, jak to vyznívá od tebe.. zakladatelka se ptala jak to miminko odnaučit, víš ;) asi jsi mě špatně pochopila, ono se třikrát vybrečí a zjistí že je to k ničemu a zabaví se právě i tou hrazdičkou a nemyslím si, že za tu půl hodinku co by se zabavovalo koukáním kolem sebe a pozorováním věcí, by nějak strádalo mateřskou láskou :mrgreen:

dítko vyžaduje nosit, protože ho to někdo naučil ;) a přijde mi to přehnané, nemoct si ani sednout ;) to už přece nejde o mazlení a mateřskou lásku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
23.2.12 20:59
hanzbl00 píše:
tak asi sem to neměla pojmenovávat rozmazlené dítě :) něco sem už o tom přečetla takže vim..ale nosit 7kilový dítě pořád to dá taky zabrat..většinou si nemůžu ani sednout aby nezačal řvát a to nemluvim o tom,že doma nic neudělám :nevim:

Já vim že asi pujdu proti proudu ale Já bych ho to pomalu odnaučovala ono je sice fajn že chce být u tebe protože je to pořád mimi ale mezi námi ono bejzt k dítěti přivázaná 24 hodin denně jenom proto že to vyžaduje mi přijde docela drastický vůči mamině a nevidim důvod proč 3měsíční mimi pořád jenom chovat a chovat a bát se ho položit. Nebudu ti říkat co a jak máš dělat to víš určitě sama podle sebe nejlíp ale já bych se snažila to zarazit je ještě malej a naučí se to rychle a spaní v posteli nevim nooo já bych to nedovolila sice maminy co si stojí za tim že je to ideální mně asi sežerou a údajně spí a ani se nehnou ale podle mně je to blbost jednou se může stát že se usne tvrdě a průšvih je na světě viz. nedávno ty dvojčátka :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
23.2.12 21:00

hlavně klid - náš malý byl to samé - tuleň, nosící a přísavka spící s námi v posteli…a rozmazlený není - je to podle povahy - někdo potřebuje víc tulení a fyzický kontakt, jiný ne…mladší dcera zase o nic takového nestála - je jí dobře v postýlce, sama usíná…jako miminko většinu dne prospala a vystačila si sama - až mi to bylo líto
Kloučkovi jsme to dopřáli - i když si pamatuju jak moc jsem to tehdy taky řešila, nic jsem doma pomalu neudělala…po čase to všechno samo odeznělo a sedlo si to…je ještě malý, má nárok, v klidu mu to dopřej…
takže neřeš a nepřepínej, hlavu vzhůru, bude líp :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
23.2.12 21:02
tripetri píše:
hanzbl00 píše:
no já se vám tady snažim říct,že on prostě ležet nechce a to většinou ani chvilku a ani když se mu věnuju..nechci ho nechávat vyřvat ale je to těžký už sem zoufalá :roll:
Já bych se snažila ho naučit na ten šátek nebo ergonosítko, naší malé se to taky ze začátku moc nelíbilo, ale zvykla si a pak sem takhle chodila půl dne a udělala skoro všechno, co bylo třeba…

jééé to má mít celej den dítě na sobě v nosítku nebo šátku??? to vám přijde v pořádku??? asi jsem divná ale mně teda ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
23.2.12 21:04
Petra1239 píše:
tripetri píše:
hanzbl00 píše:
Já bych se snažila ho naučit na ten šátek nebo ergonosítko, naší malé se to taky ze začátku moc nelíbilo, ale zvykla si a pak sem takhle chodila půl dne a udělala skoro všechno, co bylo třeba…
jééé to má mít celej den dítě na sobě v nosítku nebo šátku??? to vám přijde v pořádku??? asi jsem divná ale mně teda ne :nevim:

No tak mně jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
23.2.12 21:04

jo a jak tu kdosi radil - vyřvat bych ho určitě nikde nenechávala - spíš ted potřebuje jistotu…klidně bych zkusila zavádět nějaké jiné rituály na uspávání i na hraní - ale vše bez řevu a pláče…spíš promyšleně a zábavně, aby mu to bylo příjemný a sám o to stál…tak jsem to dělali s naším kloučkem a je to dneska rozumný a pohodový kluk, se kterým se krásně na všem domluvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
23.2.12 21:05

Já si teda myslím, že dítě se zvyklé na kontakt s matkou, natřásání a pohupování už rodí a jje zvyklé takto usínat už z bříška. Pokud to vyžaduje i po narození, má na to právo a je to pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 21:07

mě osobně je úplně šumák kdo mě „sežere“ já si myslím že dítě i rodiče se nejlíp vyspí každý ve své posteli, že chovat mimčo určitě ano ale je fakt že pořád to taky nejde a vyřvat dítko jsem nechala jednou toho staršího, protože vstávat co tři minuty kvůli dudlíku celou noc to by ze mě byla za chvilku troska, přesto ani mé děti očividně nestrádají, mě spíš překvapujou některé odměřené nepříjemné příspěvky, tady se člověk málokdy může obrátit pro radu aniž by se dalo vyhnout dohadování a souboji názorů :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.2.12 21:08
hanzbl00 píše:

tak to je jasné, žádná maminka nechce aby miminko brečelo.. ale chceš aby si všechno vyřvávalo? já tomu huškání zabránila předem, což je nejjednodušší.. ale když už vidíš něco co neni dobře, tak co nejdřív odnaučit.. a mě když to babi udělala, tak mi to rvalo srdce, ale je rozdíl, když brečí že mu něco je, že je s něčím nespokojené apod. a když si vyřvává a myslim že to každá maminka pozná.. teď jsou synovi skoro 4 roky, spí ve své posteli od 1 roku a miluje jí, když není doma táta, tak spí se mnou v ložnici, jinak chodí do ložnice každé ráno se pomazlit, pořád mi řiká jak mě má rád a pořád si vyjadřujeme city, má plno kamarádů, je společenský a jak výše někdo napsal, rozhodně nesouhlasím s tím, že aby bylo dítě šťastné, musí být chováno 24 hod. denně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí