Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eliška2221 nechte si u někoho jiného udělat nakres ať vám to pretetuje…žádný nervy tohle se opravit dá
…na odstranění bych nešla, šíleně to bolí a úplně vám to neodstrani
Jdi k taterovi, ne k nejakymu handpoke magorovi, co ma nacini z aliexpresu. Nech ti to prekerovat na necoporadnyho. Sice tam nechas 7k urcite, za neco stredniho, ale bude to TOP. Ty vl, ti to napichal strojkem nebo cim do blby vrstvy kuze.
Urcite laserem neodstranovat. Vyjde to na vic a stejne by sis to musela nechat pak prekerovat, jelikoz ne u kazdyho to uplne vymizi
Budete se divit ale u profesionála jsem byla a nechala jsem tam 2000.. nechapu jestli je vinna na moji strane. Prvni dny to bylo hezky. Paknse to zacalo rozpijet…
@Eliška2221 tak pokud je to profesional, tak urcite nechce po sobe nechat toto „zverstvo“. Chned bych za nim sel a chtel vedet, co se s tim da delat. Jinak za toto teda dat 2tis me prijde hodne prestrelena cena.
@Eliška2221 To je síla… Určitě to jdi reklamovat. Když si vzpomeneš, dej vědět, co ti řekli, docela by mě to zajímalo… Protože tady se fakt někde stala chyba a nedokážu si představit, jak by to mohla být tvoje chyba.
Tady se zavěsím, zajímá mě, jak reklamace dopadne. Cena vypadá, žes byla v nějakém mega kvalitním salónu, tudíž si myslím, že by reklamaci měli uznat a předělat. Akorát to už nebude minimalistický obrázek, musí to vylepšit něčím hrubším