Rozumí mi někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56129
28.5.18 13:34
@Anonymní píše:
Vlatně nic..Nemám už žádné koníčky, třeba jednou za měsíc někam vyjdu s přáteli, ale není to pravidlo. Jinak je to práce, domů, popř pomoci babi na zahradě, doma uklidit, kouknout půl hodiny na tv, umýt se a spát. A víkendy jezdíme bud za přítelovo rodinou, kde také pomáháme (není tam jinak moc co dělat) a nebo jsme doma, či u našich s babi. Nic moc no…Jenže já mám pak problém, že je mi za jakoukoliv věc, výlet, večeři v restauraci líto vyhodit peníze. Hlava říká radši seď doma a ušetříš…
Z.

mlada jsi jen jednou. Vem kolo a vyraz ven. V tvem veku jsem mela 2 prace, ale stejne jsem litala s kolem, po dovcach.
Myslim, ze mas dost vyrazny psychicky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.5.18 13:48

Objednej si poradnou dovolenou, vypnete telefon, premyslej o zivote a uzivej si, jed na vylet, zajdi si do restaurace, uzivej si s partnerem a neres penize. Zazitky ti nikdo nevezme, ty jsou nejvic, az ti bude 80, budes mit na co vzpominat. Jen to prekonat a hecnout se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
28.5.18 14:03
@Anonymní píše:
Asi máš pravdu… :(
:hug: musíš taky žít, ano finanční rezerva je super ale ty peníze si taky užívej. Jsi mladá tak žij. Život snad není jen o tom co se musí :?, to je pak jen o přežívání a až se otočíš máš vzpomínky na nějaké pěkné zážitky nebo jen na to co máš za povinnosti :? Ty máš právě v hlavě co vše musíš a když někdo dělá jen na částečný úvazek a pak jen zábavu tak je to pro tebe problém, ale jim to tak vyhovuje. Kdyby Tě ted někdo řekl že stačí když budeš v práci 4h a pak máš čas jen pro sebe. nemusíš nic moc řešit ;) Ty si musíš ujasnit jak chceš žít, co chceš dělat ve volném čase ;) Já se řídím heslem práce neuteče a ona fakt neuteče :mrgreen: Ano to co se udělat musí to udělám ale je plno věcí co se dá odložit není to důležité tak nač se stresovat ;) šetření je fajn ale je fajn vědět na co šetřím. Jen šetřit a neustále řešit že tohle si nekoupím abych ušetřila není život. Jsi takhle štastná? Pokud ano nebudeš řešit ostatní ;) Pokud máš velký příjem tak část z šetření použij i na zábavu, na společné zážitky s partnerem ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
28.5.18 14:17

Já jsem taková, že se pomalinku posouvám výš, ale nepřeháním to, mám rozum…na rodinu, zábavu, cestování, pokec s kamarádkou u kafe, nakupování hadříků si udělám vždycky čas, bez toho bych nemohla být…peníze jsou potřeba, ale nejsou všechno. Co z toho života máš, když se honíš jen za kariérou? k čemu ti to bude až jednou budeš stará bába, to si budeš užívat až potom :nevim: nebude to trochu pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
28.5.18 14:57

Ja zamereni na praci chapu, je to naplnujici. Naopak nevidim smysl treba v dovolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
28.5.18 15:19
@Emimin7 píše:
Ja zamereni na praci chapu, je to naplnujici. Naopak nevidim smysl treba v dovolene.

Pro někoho určitě, ale zakladatelka píše že je nespokojená, tak jí ta práce zřejmě ke spokojenému/naplněnému životu nestačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
28.5.18 15:27
@Sexynohy píše:
Pro někoho určitě, ale zakladatelka píše že je nespokojená, tak jí ta práce zřejmě ke spokojenému/naplněnému životu nestačí :nevim:

U zakladatelky mi prijde, ze ma depresi, takze ji asi nebude naplnovat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
28.5.18 16:32
@Anonymní píše:
Vlatně nic..Nemám už žádné koníčky, třeba jednou za měsíc někam vyjdu s přáteli, ale není to pravidlo. Jinak je to práce, domů, popř pomoci babi na zahradě, doma uklidit, kouknout půl hodiny na tv, umýt se a spát. A víkendy jezdíme bud za přítelovo rodinou, kde také pomáháme (není tam jinak moc co dělat) a nebo jsme doma, či u našich s babi. Nic moc no…Jenže já mám pak problém, že je mi za jakoukoliv věc, výlet, večeři v restauraci líto vyhodit peníze. Hlava říká radši seď doma a ušetříš…
Z.

Uff, ty žiješ život horší než leckterý důchodce. I moji rodiče, kteří jsou již v důchodu, toho zažijí víc než ty. Zamysli se nad sebou, klidně si objednej i nějakou psychoterapii. Tohle už možná vlastními silami nezvládneš. A přítele toto baví? Vždyť tam nepíšeš nic o společných zážitcích, zábavě, výletech, procházkách atd., na které byste mohli společně vzpomínat(teda kromě práce u jedné nebo druhé rodiny). Tohle přece není život, ale přežívání. Vem si, že třeba za pár let přijde hyperinflace, všechny tvoje naspořené peníze ztratí hodnotu a co pak? Nebudeš mít ani peníze ani zážitky, na které bys mohla v hezkém vzpomínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
28.5.18 17:31
@nozu píše:
Uff, ty žiješ život horší než leckterý důchodce. I moji rodiče, kteří jsou již v důchodu, toho zažijí víc než ty. Zamysli se nad sebou, klidně si objednej i nějakou psychoterapii. Tohle už možná vlastními silami nezvládneš. A přítele toto baví? Vždyť tam nepíšeš nic o společných zážitcích, zábavě, výletech, procházkách atd., na které byste mohli společně vzpomínat(teda kromě práce u jedné nebo druhé rodiny). Tohle přece není život, ale přežívání. Vem si, že třeba za pár let přijde hyperinflace, všechny tvoje naspořené peníze ztratí hodnotu a co pak? Nebudeš mít ani peníze ani zážitky, na které bys mohla v hezkém vzpomínat…

nepřehání se to trochu s tím vzpomínáním na zážitky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.5.18 19:26

No me by taky zajimalo, co na to pritel :think:… Muj ex byl v 21 jak duchodce, porad doma, nic nechtel podnikat, nikam na vylet, nikam na dovolenou, vydrzela jsem to 3 roky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
28.5.18 19:41

Nechápu proč mají lidé stále tendence poměřovat svůj život se životy jiných. :roll: Jste snad člověk, ne ovce tak si zařizujte život po svém tak, abyste byla šťastná a později ničeho nelitovala. :roll: Někdo je pro rodinu, někdo pro práci, někdo stříhá ovce, co je komu do toho. Že si furt lidi musí čumět přes ploty a nehledí si raději sebe. Ty zakrnělé asistentky jsou možná šťastné a nebrečí na emiminu, že vlastně pořádně neví, jestli by nechtěly žít jako Vy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 19:51
@Káťa19 píše:
No me by taky zajimalo, co na to pritel :think:… Muj ex byl v 21 jak duchodce, porad doma, nic nechtel podnikat, nikam na vylet, nikam na dovolenou, vydrzela jsem to 3 roky :?

Přítel má právě dost zájmů, bezva kamarády/kolegy, se kterými v mužské partě často něco podnikají.. a pak je to IT a rád tráví čas u sebe v pracovně na PC..
No a já si čistím byt, nebo jsem u babičky, nebo večer ještě pracuju z ntb…

• Citovat
  • Upravit
21680
28.5.18 20:26
@Anonymní píše:
Přítel má právě dost zájmů, bezva kamarády/kolegy, se kterými v mužské partě často něco podnikají.. a pak je to IT a rád tráví čas u sebe v pracovně na PC..
No a já si čistím byt, nebo jsem u babičky, nebo večer ještě pracuju z ntb…

No a to nema zajem podnikat neco spolecne? Byli jste spolu na dovolene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 20:35
@Káťa19 píše:
No a to nema zajem podnikat neco spolecne? Byli jste spolu na dovolene?

Vlastně u moře ne.. jen jednou za rok jedeme s lidmi na 4 dny na vodu. Na konci února jsem měla svou nejdelší dovolenou 6 dni v kuse, kvůli stěhování. Jinak si ji vybírám jen když potřebuji narychlo něco zařídit, nebo nejsem schopna vstát z postele…

• Citovat
  • Upravit
21680
28.5.18 22:09
@Anonymní píše:
Vlastně u moře ne.. jen jednou za rok jedeme s lidmi na 4 dny na vodu. Na konci února jsem měla svou nejdelší dovolenou 6 dni v kuse, kvůli stěhování. Jinak si ji vybírám jen když potřebuji narychlo něco zařídit, nebo nejsem schopna vstát z postele…

To je spatne :( mela.by sis vzit dovcu a poradne si ji uzit :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný