Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Vlatně nic..Nemám už žádné koníčky, třeba jednou za měsíc někam vyjdu s přáteli, ale není to pravidlo. Jinak je to práce, domů, popř pomoci babi na zahradě, doma uklidit, kouknout půl hodiny na tv, umýt se a spát. A víkendy jezdíme bud za přítelovo rodinou, kde také pomáháme (není tam jinak moc co dělat) a nebo jsme doma, či u našich s babi. Nic moc no…Jenže já mám pak problém, že je mi za jakoukoliv věc, výlet, večeři v restauraci líto vyhodit peníze. Hlava říká radši seď doma a ušetříš…
Z.
mlada jsi jen jednou. Vem kolo a vyraz ven. V tvem veku jsem mela 2 prace, ale stejne jsem litala s kolem, po dovcach.
Myslim, ze mas dost vyrazny psychicky problem.
Objednej si poradnou dovolenou, vypnete telefon, premyslej o zivote a uzivej si, jed na vylet, zajdi si do restaurace, uzivej si s partnerem a neres penize. Zazitky ti nikdo nevezme, ty jsou nejvic, az ti bude 80, budes mit na co vzpominat. Jen to prekonat a hecnout se ![]()
@Anonymní píše:
Asi máš pravdu…
Já jsem taková, že se pomalinku posouvám výš, ale nepřeháním to, mám rozum…na rodinu, zábavu, cestování, pokec s kamarádkou u kafe, nakupování hadříků si udělám vždycky čas, bez toho bych nemohla být…peníze jsou potřeba, ale nejsou všechno. Co z toho života máš, když se honíš jen za kariérou? k čemu ti to bude až jednou budeš stará bába, to si budeš užívat až potom
nebude to trochu pozdě?
Ja zamereni na praci chapu, je to naplnujici. Naopak nevidim smysl treba v dovolene.
@Emimin7 píše:
Ja zamereni na praci chapu, je to naplnujici. Naopak nevidim smysl treba v dovolene.
Pro někoho určitě, ale zakladatelka píše že je nespokojená, tak jí ta práce zřejmě ke spokojenému/naplněnému životu nestačí ![]()
@Sexynohy píše:
Pro někoho určitě, ale zakladatelka píše že je nespokojená, tak jí ta práce zřejmě ke spokojenému/naplněnému životu nestačí
U zakladatelky mi prijde, ze ma depresi, takze ji asi nebude naplnovat nic.
@Anonymní píše:
Vlatně nic..Nemám už žádné koníčky, třeba jednou za měsíc někam vyjdu s přáteli, ale není to pravidlo. Jinak je to práce, domů, popř pomoci babi na zahradě, doma uklidit, kouknout půl hodiny na tv, umýt se a spát. A víkendy jezdíme bud za přítelovo rodinou, kde také pomáháme (není tam jinak moc co dělat) a nebo jsme doma, či u našich s babi. Nic moc no…Jenže já mám pak problém, že je mi za jakoukoliv věc, výlet, večeři v restauraci líto vyhodit peníze. Hlava říká radši seď doma a ušetříš…
Z.
Uff, ty žiješ život horší než leckterý důchodce. I moji rodiče, kteří jsou již v důchodu, toho zažijí víc než ty. Zamysli se nad sebou, klidně si objednej i nějakou psychoterapii. Tohle už možná vlastními silami nezvládneš. A přítele toto baví? Vždyť tam nepíšeš nic o společných zážitcích, zábavě, výletech, procházkách atd., na které byste mohli společně vzpomínat(teda kromě práce u jedné nebo druhé rodiny). Tohle přece není život, ale přežívání. Vem si, že třeba za pár let přijde hyperinflace, všechny tvoje naspořené peníze ztratí hodnotu a co pak? Nebudeš mít ani peníze ani zážitky, na které bys mohla v hezkém vzpomínat…
@nozu píše:
Uff, ty žiješ život horší než leckterý důchodce. I moji rodiče, kteří jsou již v důchodu, toho zažijí víc než ty. Zamysli se nad sebou, klidně si objednej i nějakou psychoterapii. Tohle už možná vlastními silami nezvládneš. A přítele toto baví? Vždyť tam nepíšeš nic o společných zážitcích, zábavě, výletech, procházkách atd., na které byste mohli společně vzpomínat(teda kromě práce u jedné nebo druhé rodiny). Tohle přece není život, ale přežívání. Vem si, že třeba za pár let přijde hyperinflace, všechny tvoje naspořené peníze ztratí hodnotu a co pak? Nebudeš mít ani peníze ani zážitky, na které bys mohla v hezkém vzpomínat…
nepřehání se to trochu s tím vzpomínáním na zážitky?
No me by taky zajimalo, co na to pritel
… Muj ex byl v 21 jak duchodce, porad doma, nic nechtel podnikat, nikam na vylet, nikam na dovolenou, vydrzela jsem to 3 roky ![]()
Nechápu proč mají lidé stále tendence poměřovat svůj život se životy jiných.
Jste snad člověk, ne ovce tak si zařizujte život po svém tak, abyste byla šťastná a později ničeho nelitovala.
Někdo je pro rodinu, někdo pro práci, někdo stříhá ovce, co je komu do toho. Že si furt lidi musí čumět přes ploty a nehledí si raději sebe. Ty zakrnělé asistentky jsou možná šťastné a nebrečí na emiminu, že vlastně pořádně neví, jestli by nechtěly žít jako Vy. ![]()
@Káťa19 píše:
No me by taky zajimalo, co na to pritel… Muj ex byl v 21 jak duchodce, porad doma, nic nechtel podnikat, nikam na vylet, nikam na dovolenou, vydrzela jsem to 3 roky
Přítel má právě dost zájmů, bezva kamarády/kolegy, se kterými v mužské partě často něco podnikají.. a pak je to IT a rád tráví čas u sebe v pracovně na PC..
No a já si čistím byt, nebo jsem u babičky, nebo večer ještě pracuju z ntb…
@Anonymní píše:
Přítel má právě dost zájmů, bezva kamarády/kolegy, se kterými v mužské partě často něco podnikají.. a pak je to IT a rád tráví čas u sebe v pracovně na PC..
No a já si čistím byt, nebo jsem u babičky, nebo večer ještě pracuju z ntb…
No a to nema zajem podnikat neco spolecne? Byli jste spolu na dovolene?
@Káťa19 píše:
No a to nema zajem podnikat neco spolecne? Byli jste spolu na dovolene?
Vlastně u moře ne.. jen jednou za rok jedeme s lidmi na 4 dny na vodu. Na konci února jsem měla svou nejdelší dovolenou 6 dni v kuse, kvůli stěhování. Jinak si ji vybírám jen když potřebuji narychlo něco zařídit, nebo nejsem schopna vstát z postele…
@Anonymní píše:
Vlastně u moře ne.. jen jednou za rok jedeme s lidmi na 4 dny na vodu. Na konci února jsem měla svou nejdelší dovolenou 6 dni v kuse, kvůli stěhování. Jinak si ji vybírám jen když potřebuji narychlo něco zařídit, nebo nejsem schopna vstát z postele…
To je spatne
mela.by sis vzit dovcu a poradne si ji uzit
![]()