Rozumí mi někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
29.5.18 07:33
@Anonymní píše:
Přítel má právě dost zájmů, bezva kamarády/kolegy, se kterými v mužské partě často něco podnikají.. a pak je to IT a rád tráví čas u sebe v pracovně na PC..
No a já si čistím byt, nebo jsem u babičky, nebo večer ještě pracuju z ntb…

Mladí, zatím bezdětní, dobře zajištění a žijete takhle? To jste v podstatě dost „chudí“. Na tvém místě bych přehodnotila to spoření. To, co spoříš, bych rozdělila na dvě čási - jedno jako železnou rezervu a druhé na užívání života. Vymyslete si nějaký společný „projekt“, co by vás bavilo oba, já nevím, třeba že objedete postupně všechny jeskyně v ČR, nebo všechny skanzeny, hrady, zámky, založte si na to knihu, dávejte si tam fotky, pište zážitky. Uvidíš, že to bude fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
29.5.18 07:50
@Anonymní píše:
Vlastně u moře ne.. jen jednou za rok jedeme s lidmi na 4 dny na vodu. Na konci února jsem měla svou nejdelší dovolenou 6 dni v kuse, kvůli stěhování. Jinak si ji vybírám jen když potřebuji narychlo něco zařídit, nebo nejsem schopna vstát z postele…

Jsi fakt vyhořelá. Potřebuješ mít delší dovolenou a odpočinout si. Nejen prací živ je člověk.
Dovol si (opravdu si dovol) koupit si něco pěkného za plnou cenu. Zajdi si na procházku. Stanov si limit, jaký si pro sebe po libosti za měsíc utratíš. Peníze budou a my nebudeme. Jdi se podívat na výstavu, jeď na výlet, kup si pěknou knihu. Začni pěkně po lehoučku. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný