Mám nárok na MD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
22.6.20 22:22

@matkabagristy jasně no. Akorát teda do těch čtyř let věku by se jí počítala PPM z výhodnějšího vymerovaku, kdyby už třeba pracovala. Ale to je uz vyšší level :) jinak nárok bude, ale dávat bacha na to ať člověk nastoupí po sjednané RD do práce. Uz jsem tu četla i story, že paní prostě nenastoupila, jelikož nevěděla přesně kdy, a pak se divila, že ji vykopli za závažné porušení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.6.20 06:57

@Janaalena No, někdy se divím. Že se tady holky ptají na duchy na testu a příznaky po styku, ale potom si ani nezjistí věci kolem PPM a RP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 12:26

Zdravím i já bych potřebovala poradit jsem v 11 tt mám odpracovaný rok 2019, skončila jsem v lednu pak jsem nastoupila asi na 14 dní do jiného zaměstnání v polovině února a protože jsme se musely stěhovat (proto těch 14 dní odpracovaných) a od te doby jsem nebyla zamestnana, byla jsem evidována na ÚP, ale našla jsem si brigádu v Kauflandu v období covidu a s ÚP mě vyřadily protože jsem nedostala hned DPP ale později a jedna s toho pracáku mě viděla vysvětlovala jsem jí že ještě nemám dohodu ale byla hnusná a ani si tam nezavolala proto mě vyřadila, no a pak jsem zjistila že jsem otěhotněla a ted mě nikdo nezaměstná snažím se aspoň najít nějakou letní brigádu ale zatím marně proto by mě zajímalo jestli na MD budu mít nárok nebo ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35970
1.7.20 22:38
@Anonymní píše:
Zdravím i já bych potřebovala poradit jsem v 11 tt mám odpracovaný rok 2019, skončila jsem v lednu pak jsem nastoupila asi na 14 dní do jiného zaměstnání v polovině února a protože jsme se musely stěhovat (proto těch 14 dní odpracovaných) a od te doby jsem nebyla zamestnana, byla jsem evidována na ÚP, ale našla jsem si brigádu v Kauflandu v období covidu a s ÚP mě vyřadily protože jsem nedostala hned DPP ale později a jedna s toho pracáku mě viděla vysvětlovala jsem jí že ještě nemám dohodu ale byla hnusná a ani si tam nezavolala proto mě vyřadila, no a pak jsem zjistila že jsem otěhotněla a ted mě nikdo nezaměstná snažím se aspoň najít nějakou letní brigádu ale zatím marně proto by mě zajímalo jestli na MD budu mít nárok nebo ne :nevim:

Pokud se nikde nezamestnas tak nebudeš mít. Jen rodicak po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.20 08:33

@JancaS84 jenže mě nikdo nezaměstná když jsem těhotná :(

• Citovat
  • Upravit
35970
2.7.20 11:03
@Anonymní píše:
@JancaS84 jenže mě nikdo nezaměstná když jsem těhotná :(

No tak bohužel jak píšu, po porodu si pozadej o rodičovský příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí