Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy jasně no. Akorát teda do těch čtyř let věku by se jí počítala PPM z výhodnějšího vymerovaku, kdyby už třeba pracovala. Ale to je uz vyšší level
jinak nárok bude, ale dávat bacha na to ať člověk nastoupí po sjednané RD do práce. Uz jsem tu četla i story, že paní prostě nenastoupila, jelikož nevěděla přesně kdy, a pak se divila, že ji vykopli za závažné porušení ![]()
@Janaalena No, někdy se divím. Že se tady holky ptají na duchy na testu a příznaky po styku, ale potom si ani nezjistí věci kolem PPM a RP.
Zdravím i já bych potřebovala poradit jsem v 11 tt mám odpracovaný rok 2019, skončila jsem v lednu pak jsem nastoupila asi na 14 dní do jiného zaměstnání v polovině února a protože jsme se musely stěhovat (proto těch 14 dní odpracovaných) a od te doby jsem nebyla zamestnana, byla jsem evidována na ÚP, ale našla jsem si brigádu v Kauflandu v období covidu a s ÚP mě vyřadily protože jsem nedostala hned DPP ale později a jedna s toho pracáku mě viděla vysvětlovala jsem jí že ještě nemám dohodu ale byla hnusná a ani si tam nezavolala proto mě vyřadila, no a pak jsem zjistila že jsem otěhotněla a ted mě nikdo nezaměstná snažím se aspoň najít nějakou letní brigádu ale zatím marně proto by mě zajímalo jestli na MD budu mít nárok nebo ne ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím i já bych potřebovala poradit jsem v 11 tt mám odpracovaný rok 2019, skončila jsem v lednu pak jsem nastoupila asi na 14 dní do jiného zaměstnání v polovině února a protože jsme se musely stěhovat (proto těch 14 dní odpracovaných) a od te doby jsem nebyla zamestnana, byla jsem evidována na ÚP, ale našla jsem si brigádu v Kauflandu v období covidu a s ÚP mě vyřadily protože jsem nedostala hned DPP ale později a jedna s toho pracáku mě viděla vysvětlovala jsem jí že ještě nemám dohodu ale byla hnusná a ani si tam nezavolala proto mě vyřadila, no a pak jsem zjistila že jsem otěhotněla a ted mě nikdo nezaměstná snažím se aspoň najít nějakou letní brigádu ale zatím marně proto by mě zajímalo jestli na MD budu mít nárok nebo ne
Pokud se nikde nezamestnas tak nebudeš mít. Jen rodicak po porodu.
@Anonymní píše:
@JancaS84 jenže mě nikdo nezaměstná když jsem těhotná
No tak bohužel jak píšu, po porodu si pozadej o rodičovský příspěvek.