Rozvedení rodiče a věci dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.5.13 13:27
@Jituš00 píše:
já když to vidím kolem sebe, tak taky někdy nechápu a nejhorší je, že mi je líto těch dětí, který za nic nemůžou :(

přesně tak, ale maminka se prostě chce pomstít a nevidí, neslyší… a ještě si myslí, že dělá dobře, když se tak k bývalému chová.. anonymní xyz

• Citovat
  • Upravit
574
6.5.13 13:29
@Anonymní píše:
přesně tak, ale maminka se prostě chce pomstít a nevidí, neslyší… a ještě si myslí, že dělá dobře, když se tak k bývalému chová.. anonymní xyz

bych ji profackovala, aby se probrala, takhle ubližuje akorát SVÉMU dítěti…brrr, akorát mám vždycky vztek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.13 13:41

@j.pampeliska přípravou se u nás rozumí to, že klukovi nabalím oblečení - pokud je třeba (má svoje i u táty i u mě), pak mu přibalim helmu, boty dle situace, doklady, max mazlíky plyšáky a hotovo. Sedačku máme jen jednu - otec mého kluka nemá řidičák, ale pokud jí potřebuje, tak mu ji půjčím… Jinak je mi zle z takových rodičů, co dělají naschvály, protože jediný, kdo to odnese, je to dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 13:42

Já jsem taky „macecha“ a mladá od manžela má u nás vesměs všechno, co na víkendy potřebuje, nemusí si vozit nic. Max když jí řekneme dopředu, že se pojede tam a tam, tak si podle toho vezme, co sama chce..

Jinak mě vysloveně točí, když si chce vzít něco odtud domů, pak si to znovu nedoveze a my tu věc kupujeme zase znovu a znovu. Alimenty platíme slušný a taky ty peníze nese.rem, takže jsem odvoz věcí víceméně zatrhla, hlavně ty, které u nás používá často. Jako třeba plavky, tenisky, helmu na kolo a brusle, atd.

M.

• Citovat
  • Upravit
36556
6.5.13 13:48
@Anonymní píše:
Já jsem taky „macecha“ a mladá od manžela má u nás vesměs všechno, co na víkendy potřebuje, nemusí si vozit nic. Max když jí řekneme dopředu, že se pojede tam a tam, tak si podle toho vezme, co sama chce..

Jinak mě vysloveně točí, když si chce vzít něco odtud domů, pak si to znovu nedoveze a my tu věc kupujeme zase znovu a znovu. Alimenty platíme slušný a taky ty peníze nese.rem, takže jsem odvoz věcí víceméně zatrhla, hlavně ty, které u nás používá často. Jako třeba plavky, tenisky, helmu na kolo a brusle, atd.

M.

A co s těma věcma doma dělá? Prodává je, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
6.5.13 13:56
@Bábrdl píše:
A co s těma věcma doma dělá? Prodává je, nebo jak?

Já myslím, že naše ex si to schovává pro mladšího synka :nevim: my máme dcerku, tak by nám to bylo k ničemu ;) to mi žíly netrhá, to ať si ty věci pak nechá, ale když koupím klukovi o víkendu nový boty, páč jdem na celý den do přírody a plavky, páč jdem večer do bazénu a on si to odveze, tak můžu vyletět z kůže, když je pak problém, aby si ty věci k nám opět přivezl :nevim: Přeci nebudu kupovat každý měsíc nový plavky :zed:

• Citovat
  • Upravit
4466
6.5.13 14:08

Dávám jen to, co má na sobě (vždycky ho tam z toho svléknou a obléknou do vlastního a na cestu domu ho zase oblíknou do toho, co měl :roll: ), autosedačku si koupil vlastní. Má tam hračky, které si nesmí vzít domů (takže si tam s nima asi hraje tatínek) a to i přes to, že mu sebou hračky dávám - když chce - vojáčky, autíčka, stolní hry atd.

no je to zlatíčko, prostě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
6.5.13 14:14

Otec syna, když od nás odešel, hned mi platil na syna, nikdy se nezpozdil a platí víc než musí, tak mu už nekoupí ani fusekli. Vše nakupuju já, nakoupím i v sekáči, hodím mu tam věci na lítačku včetně bot, ode mně syn jede v hezkém a tam se převlíkne podle toho, co dělají. Jinak se na všem domlouváme, když s ním chce jít plavat, řekne předem, přibalím plavky. Ale školy v přírodě, to se zeptám, pokud nemáme, jestli přispěje, pokud může, tak přispěje. Syna nejspíš budou čekat i rovnátka, tak tam asi se taky nějak podělíme. Jinak jsme se vždy na všem domluvili, tak asi patřím k těm šťastným rozvedeným.

• Citovat
  • Upravit
9577
6.5.13 14:35
@Žirafátko píše:
Dávám jen to, co má na sobě (vždycky ho tam z toho svléknou a obléknou do vlastního a na cestu domu ho zase oblíknou do toho, co měl :roll: ), autosedačku si koupil vlastní. Má tam hračky, které si nesmí vzít domů (takže si tam s nima asi hraje tatínek) a to i přes to, že mu sebou hračky dávám - když chce - vojáčky, autíčka, stolní hry atd.no je to zlatíčko, prostě :lol:

kamarádka má taky dceru a tam to funguje úplně stejně.. Když ho prosila, aby přispěl na plavání, tak nemůže, kupuje ji oblečení..ale bundy má třeba 6× na sobě a vyroste z nich..domů jí ty věci nedá a přitom on s manželkou děti nemají a zřejmě mít nemůžou.. Prostě mi to hlava nebere :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
6.5.13 14:37

Jo, tak to taky známe, přítelova dcera jezdí v krátkých kalhotách (vypadá, že čeká velkou vodu), v tričku které nosí cca 5 let apod. Vozí s sebou sice tašku plnou věcí, ale nenajdete tam nic, co by bolo použitelné. Pár věcí jsme jí koupili, odjela v nich a už jsme je víckrát neviděli… takže teď jsme nakoupili pár věcí k nám a ty si nechává u nás :pocitac: a hračky… doma se jí nevejdou do pokoje kolik jich má, ale k nám si nevezme ani jednu (prý nemůže), maminka je dá radši do bazaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 15:21

Nám se matka přitelova dítěte taky pěkně mstí. Holce nikdy sebou nedala nic, jen to, co měla na sobě a to je na celý víkend málo. Takže vlastní pleny, pak kalhotky, oblečení, boty, golfáč, hračky. Přivezeme ji, převlečem do našeho a pak zpět. Kdyby byl na jejím oblečení sebemenší flíček, tak je hned oheň na střeše. A vzápětí SMS, co si musí do příští návštěvy koupit. Dítě rozhodně není na prvním mnístě.

• Citovat
  • Upravit
7182
6.5.13 17:12

Švagrové řekli přímo na socialce, ať vše, co malé koupi, vyfoti a schová účtenku. Věci, které koupi ona nebo tchanovci, zůstávají u tchanovcu. Švagrová žije mimo ČR, takže malá chodí k nim. Dříve to byl boj, aby vůbec malá mohla přijít, teď už je to mnohem lepší, chodí často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lomikára
6.5.13 17:35

Autosedačku máme každý svou. Nakoupila jsem věci k ex, které u něj zůstávají a syn je tam nosí. Pyžamko, ponožky, slipy, bačkory, tepláčkly, trička, mikiny, čepičky apod. Sebou dostává syn jen některé sezonní věci (oteplováky apod.). Případně hračky, které si chce vzít sebou, ale nějaké také má u otce. Jednou za čas oblečení u otce obměním, jak z toho syn vyroste.
Máme dobré vztahy a slušné alimenty.

• Citovat
  • Upravit
1359
6.5.13 18:38

My máme jednu autosedačku. Většinou si syna mívá tchyně. Máme dobré vztahy. Syn dostane sebou dostane oblečení a boty. Ted si ho berou casto tak jsme tam nejake obleceni nechali. Kdyz mel pleny tak jsem i mu davala s sebou i sunar. Hracky tam ma svoje ale domu si je brat nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
6.5.13 18:51

Musela jsem se teď na to jít zeptat dětí.
Sama jsem ex. Problémy s oblečením jsme řešili na začátku. Poslala jsem tam množství oblečení, ale bylo mi vráceno s tím, že je malé. Pravda. Pár kousků bylo. Ale jinak to bylo pouze neznačkové oblečení.
Tak jsem přestala posílat.
Děcka tam chodí v civilu. A nějaké oblečení tam prý mají. Ani nevím. Když potřebují plavky, berou si je s sebou.
Na dovolenou s tátou se nabalí doma. Víc neřeším.
Ale možná je to tím, že nejsou tak malí (10,12 ).
Ale samotnou by mě zajímal názor mojí nástupkyně na toto téma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria