Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Budeš mít furt to samé. Tohle se tě netýká
měnit přijmení si může jen maminka. Ty už přijmení máš na pevno a změnit ho můžeš jen svatbou.
Příspěvek upraven 22.10.14 v 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj, po dvaceti letech se mi rozváději rodiče a já nevim jaké pak budu mít příjmení. Budu mít stejné příjmení jako moje matka za svobodna nebo si můžu vybrat? Omlouvám se za anonym, ale snad chápete…
pokud tvoje matka nebude chtít jinak, tak jí zůstane její současné příjmení, stejně jako tobě.
@mejdylko Tak změnit ho může pokud si o to požádá i sama a u vede k tomu nějaké důvody
.
@barca93 tak to vím, bratr si měnil jméno i přijmení. Jen mi přišlo zbytečný to tam psát a ty důvody musí být fakt vážné ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, po dvaceti letech se mi rozváději rodiče a já nevim jaké pak budu mít příjmení. Budu mít stejné příjmení jako moje matka za svobodna nebo si můžu vybrat? Omlouvám se za anonym, ale snad chápete…
pořád stejné, Tebe se to netýká