Rozvod rodičů - příjmení

Anonymní
22.10.14 18:57

Rozvod rodičů - příjmení

Ahoj, po dvaceti letech se mi rozváději rodiče a já nevim jaké pak budu mít příjmení. Budu mít stejné příjmení jako moje matka za svobodna nebo si můžu vybrat? Omlouvám se za anonym, ale snad chápete… :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
22.10.14 18:58

Budeš mít furt to samé. Tohle se tě netýká :D měnit přijmení si může jen maminka. Ty už přijmení máš na pevno a změnit ho můžeš jen svatbou.

Příspěvek upraven 22.10.14 v 18:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
22.10.14 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj, po dvaceti letech se mi rozváději rodiče a já nevim jaké pak budu mít příjmení. Budu mít stejné příjmení jako moje matka za svobodna nebo si můžu vybrat? Omlouvám se za anonym, ale snad chápete… :(

pokud tvoje matka nebude chtít jinak, tak jí zůstane její současné příjmení, stejně jako tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.14 19:04

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2353
22.10.14 19:19

@mejdylko Tak změnit ho může pokud si o to požádá i sama a u vede k tomu nějaké důvody ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
22.10.14 19:27

@barca93 tak to vím, bratr si měnil jméno i přijmení. Jen mi přišlo zbytečný to tam psát a ty důvody musí být fakt vážné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.14 20:07
@Anonymní píše:
Ahoj, po dvaceti letech se mi rozváději rodiče a já nevim jaké pak budu mít příjmení. Budu mít stejné příjmení jako moje matka za svobodna nebo si můžu vybrat? Omlouvám se za anonym, ale snad chápete… :(

pořád stejné, Tebe se to netýká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová