Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domuska neboj, dočkáš se a pak si budeš přát, aby bylo menší
já jsem začínala na 76 cm a rodit jsem šla se 110 cm přes břicho ![]()
Ahoj,
posílám růst svého bříška ( 23tt - 39+2), na poslední fotce 39+2 mám přes něj 89cm, začínala jsem někde na 58cm.
@Alllla
bříško moc nevyrostlo, ale tlačí se tam dle poslední kontroly 4kg prcek ![]()
@Jituna78 No já jsem ve 28.tt a nikdo to ještě na mě nepozná. A ten kdo ví že jsem těhotná tak mě pořád zkoumá kde ten prcek je
To se tam pěkně mačká
Ale už to máš za pár. Hlavně ať vše dobře dopadne ![]()
Ahoj, buď ráda
já do 5. měsíce nepřibrala ani kilo a až v půlce 5. měsíce s pupek začal rýsovat, na fotkách je 6. a 9. měsíc ![]()
@Alllla jojo
u mě to vylezlo prakticky přes noc, večer jsem neměla skoro žádný bříško, pořád jsem nosila svoje normální oblečení a ráno hned po probuzení sem ve vytahanejch teplácích mazala koupit první těhotenský kalhoty, na který sem narazila a ten poslední měsích jsem si připadala vážně jako funící hroch ![]()
@mařenkaa No někomu vylítne bříško už pomalu v 2.měsici a někomu až v 7,8 měsici. No nevím co je lepší ![]()
@Alllla já se přiklánim k tomu, že je lepší, když vylítne co nejdýl, můžeš si dýl užívat pohodlí ![]()
Tak ja prikladam treti mesic, na kterem bylo jakz takz videt ze je to tehu, a ted s to nejak stratilo a vypadam spis poradne vypasene…
(druha fotka)
Ahoj holky, jsem 15+2 a bříko mám spíe takové nafouklé, jako když se pořádně najím. Nějak se mi to zastavilo kolem 9.tt. Ale čekám, že to vyskočí:))) Mám něco kolem 2 kg navíc, ale mám to skoro vše v prsou…:))))
@katehon ja se snazim, ale to vis ze me to deprimuje kdyz skoro zadne nemam
ono kdybych aspon chodila do prace tak bych si toho tak moc nevsimala.. tak preju at ti to vsechno dobre dopadne a jste zdravi!