Růstový spurt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
24.10.13 21:47

A když ji necháš přes den 4 hodiny bez jídla, ona se neozývá?

osobně bych taky rači kojila víc přes den, aby neměla potřebu to dohánět v noci…na druhou stranu ve spurtu prostě má hlad furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
25.10.13 07:20

@Nicolink Ty necháváš přes den 4 hodiny bez jídla? To se moc nedivím, že se doráží přes noc.
Mě sice v podstatě spí už celou noc, vydrží i 9-10 hodin (jsou mu 4,5 měsíce), ale zase se dokrmuje přes den - kolikrát chce jíst po hodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25082
25.10.13 08:13

@Nicolink Tak teď se vzbudila až v 1, pak v 5, ale pak 6 a 7… tak po dlouhé době lepší noc. Uvidíme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
25.10.13 22:10

@Svistice já nee to jsem odepisovala avm3…já too právě zrušila když se mi malá začla v noci furt budit ;)

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
25.10.13 22:12

@avm3 taky se to u nás střídá ;) ale vesměs se poprvé vzbudí kolem půl 11 :roll: a pak po 3 hodinách nebo po 2 :roll: a dala si něco na tu noc??

• Citovat
  • Upravit
25082
26.10.13 07:59
@Nicolink píše:
@avm3 taky se to u nás střídá ;) ale vesměs se poprvé vzbudí kolem půl 11 :roll: a pak po 3 hodinách nebo po 2 :roll: a dala si něco na tu noc??

Zkoušela jsem kaši, ale nemohla jsem ji do ní dostat, pořád ji vyplivovala… :roll: Tak uvidíme. Tahle noc byla zase děsná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
26.10.13 19:50

@avm3 no sme na tom stejně…včerejší noc byla děsná, přišlo mi, že jsem ani nespala :zed: ale poslední dobou je malá mrzutá i ve dne a vůbec nechce spát v kočárku :zed: já nevím co to zase je ale celý den se jí musím věnovat a všechno ji baví jen chviličku takže musím střídat zábavy a pak ještě celou noc kojím, fakt už nevím co s ní :zed: ale už jsem vycucnutá :roll: a malá si dospává jak se jí zlíbí že samozřejmě :roll: uvidíme dnešní noc noo…jo a začla dělat binec i u koupání a přitom ho milovala..nevím co se děje ale mám pocit, jestli jí nezačínaj trápit zoubky, cpe si ručky do pusy a jak si zatlačí na dásně tak pláče :nevim:, slintá a je mrzutá…prý se kolem toho 4 měsíce už u některých dětí začíná v pusině něco dít tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová