S dvouměsíčním miminkem pod stan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
4.7.16 13:46

Jinak jak tu někdo zmínil, dokud se vejde dítko do fusaku, tak toje ideální „spacák“. Na berana v manžestru nedám na stanování dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.7.16 13:48

@Ell-Chmell : repelent pouzivame, sehnala jsem nejaky udajne prirodni…ale na vetsi dite asi muzes i normos…ale jsme mimo CR, kde teoreticky od komara muze neco oskliveho chytnout, navic na nekterych mistech jsou jich mraky. V Cechach bych si davala bacha asi vic na klistata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.7.16 14:27
@Roker píše:
Takovy Maly princ na hrasku :-))) ajeste klimatizaci, aby nedostal rymicku?

tak od země jde zima, vím o čem mluvím :lol: :lol: Za mě je lepší mít víc vrstev pod sebou, než se pak navlíkat jak pumpa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
4.7.16 14:35

To je naprosto v pohodě. Obléknout adekvátně, my byli minulý týden, děcka 5, 3 a necelý rok měli jen pyžamo a byly zpocené, my spaly jen v triku. Takže podle toho, jaká bude noc.
Když jsme byli poprvé s tehdy osmiměsíční prvorzenou, tak jsem i navlíkla a dala ještě do fusaku :mrgreen: No v noci nebylo vyloženě vedro, ale přehnala jsem to :D Děcku bych dala nafukovací matraci nebo něco lepšího na spaní, to je jasný. A nám teda děcka ze spacáku vylézají (i spící :D ), takže je tím jen přikrýváme. A když je chladnější noc, tak to řeším taky spíš oblečením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
4.7.16 14:36
@Yasminn píše:
tak od země jde zima, vím o čem mluvím :lol: :lol: Za mě je lepší mít víc vrstev pod sebou, než se pak navlíkat jak pumpa :mrgreen:

Tak pod to se taky podepisuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
4.7.16 14:46

My jezdíme s prckem od jeho šesti týdnů. Teď jsou mu tři a jedeme za týden pod stan. Beru mu sebou vždy matraci z postele a spacak. spí normálně v pyžamu jako doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.7.16 15:24

Já bych dospod doporučila tu izolační karimatku (alu…něco :mrgreen: ) a na to je skvělá ta samonafukovací karimatka. Je lehká, snadno přenosná a přitom měkká, izoluje a příjemně se na ní spí :palec:

a co se týče komárů - nemám to ještě odzkoušené, jen doporučené - prodávají se pásky na ruku, nohu nebo na zavěšení, které odpuzují hmyz (něco jako obojky u psů) a jsou bez zápachu a vhodné i pro miminka. Prodávají je třeba i na Feedo.cz a podobně. Dají se zavěsit i do vchodu a nic pak nelétá dovnitř :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.7.16 15:26

@Yasminn taky souhlasím, lepší víc vrstev pod sebe než na sebe :mrgreen: my na historických akcích máme pod sebou několik dek a husté ovčí kožešiny a nahoře stačí jen jedna deka a vydržím i v zimě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí