S kým nás podvádějí?

2
11.7.14 11:00

S kým nás podvádějí?

Mile maminky, rada bych znala vas nazor… Take nejakou dobu resim vernost nebo nevernost meho manzela. Mela jsem ruzna podezreni, nejaka potvrzena, nejaka ne, nikdy jsem ale nemela dukaz, ze by me primo podvadel. Vzdycky mi rika, ze ma jen kamaradky se kterymi rad pokeca u kafe. No, moc me to neuklidnuje a ani to nevidim moc rada, ale na retezu ho doma stejne neudrzim a ani nechci. Stejne kdyz to bude chtit udelat, tak i kdybych se na hlavu postavila, tak tomu nezabranim. Myslim, ze me ma rad, miluje se se mnou, bere me na vylety (i s detmi i bez deti), kupuje mi hezke veci, nosi domu penize, nechodi po hospodach atd. Jsme spolu osm let a ja jsem o sest let starsi nez on. Trochu mi z toho malem hrabe, ale on me ujistuje, ze dobre vypadam i po obou detech. Takze vlastne zadny problem. Presto se nemuzu zbavit pocitu, ze lze… No, na to rika, ze jo a jen proto, aby mel doma klid, ale ze opravdu o nic nejde. Proto jsem vyhledala tyto diskuse a hledala radu. Nektere prispevky mi opravdu moc pomohly, jakoze mam zit svuj zivot a nerypat se a nepatrat atp. V jinych jsem nejspis zbytecne nasla dalsi skulinku pro podezrivani. No, asi uz mam fakt paranoiu. Proc to ale pisi, uvedomila jsem si kolik je tu maminek co resi neveru sveho muze a kolik jich tu je, co se nad tim pozastavuji, pisi, ze je to nejspis nejaka epidemie, co chlapy postihla… A tak se ptam:„Kdo jsou teda ty zeny, co s nimi muzi sve manzelky podvadeji? Jsou to taky maminky od deti, co se doma nudeji a klidne jine zene s detmi svedou manzela? Nebo jsou to svobodne tricitky, co nemaji deti a hledaji kde bud i mezi zenatymi?“ Co myslite? A na zaver vam vsem preji co nejmene starosti a pohodovy zivot a tesim se na vase prispevky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9757
11.7.14 11:01

S kýmkoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
11.7.14 11:02

Tvoje starosti bych chtěla mít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
11.7.14 11:05

@Colerianna

Jsou to ženský jako ty nebo já - někdy zadaný někdy ne, mají děti nebo nemaj, jsou mladší/starší, Hubený/tlustý - prostě se kterou si zrovna padnou do noty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.14 11:06

To je úplně fuk s kým, s kýmkoli. znám případ kdy se dal dokupy ženatý chlap s vdanou babou, znali se přes jeho manželku, ona je šéfka té jeho manželky. jinýpřípad zase že vdaná baba podvádí se svobodným chlapem. často chlap ženatý si najde svobodnou mladou nebo nějakou samoživitelku klidně může být starší než jeho žena atd. těch trojúhelníků je tolik že nejde paušalizovat že si máš dávat bacha na hezké mladé svobodné, můj ženatý brácha zahýbal se škaredou, starší, tlustější, vdanou a stejně se do ní pitomec zamiloval až po uši.

• Citovat
  • Upravit
3733
11.7.14 11:07

Co čtu tady, tak to jsou často svobodné a bezdětné okolo třiceti i míň - hledající budoucího „tatínka“ a lovící mezi všemi - ať je ženatý, nebo zadaný…

Prostě bez soucitu…bestie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
11.7.14 11:09

Jsou to většinou takové ženy, co chlapovi dají to, co doma nemá…
ať už to je sex, duševní souznění, pohodu a klid od dětí…
dál takové, které ho poslouchají když se potřebuje vyžvanit a který ví, jak chlapovi polichotit a polechtat tak jeho ego…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 11:10

S kteroukoliv - svobodnou, zadanou, rozvedenou, starší, mladší, hezčí, ošklivější, hubenější, oplácanější, prostě která se zamane a přistoupí na to. My jsme měly takový „babinec“ 7 holek - a jedna z nás přebrala druhé manžela. I to se stává :- (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
11.7.14 11:11

S mou „kamarádkou“, má 40cet..je hódně zachovalá, bezdětná (nechce-nemá k nim vztah-je sobecká)..a milence hledá jen tyto..nic od nich nečeká, jen sex a placení kina, večeře..občasný nákup oblečební a jídla doledničky..ano, je to hnus..už se moc nestýkáme :roll:..vždycky, mi říká..tady vydíš jaký jsou chlapi svině!..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.7.14 11:11

Také si myslím, že jde někdy jen o to jejich ego, aby se pořád cítili žádaní..každopádně některé ženské :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
11.7.14 11:13

@kopejka v zivote jsem.od Tebe nevidela pozitivní prispevek. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.7.14 11:14

S tou která má pro ně v tu danou chvíli víc pochopení..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.14 11:14

Znáš to pořekadlo, co oči nevidí to srdce nebolí? Tak se toho drž. Pokud začneš být podezřívavá, jako že podle mě jsi, jsi na nejlepší cestě stát se stíhačkou a chlap tě podvede tím tuplem, chlapi totiž nesnášejí otravné semetriky manželky. Tím tě nechci nijak urazit. Já mám za sebou 20 let manželství, byla to láska jako trám, na první pohled. Podvedl mě 4 měsíce po svatbě. Dnes se na to dívám jinak, než tenkrát, říkám že jednou uklouznout může každý, ale nesmí se to opakovat. A s kým mě podvedl? S mladou atraktivní, vyzývavou, která s ním neřešila kraviny jako tenkrát já. Taky jsem byla podezřívavá pipka. Ještě takový dovětek - té potvoře se všechno vrátilo i s úrokama, o pár let později jí kamarádka rozbila rodinu, odtáhla manžela…takže boží mlýny melou. takže tak. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23847
11.7.14 11:20

A není to úplně jedno, s kým si tvůj muž zapíchá? Stejně by tě to nas.ralo, ať je to kdokoli, nebo máš ohledně jeho milenek nějaké preference? :nevim: :mrgreen:

Mně je celkem fuk, akorát by mě faaakt nas.ralo, kdyby mi zahnul s chlapem. A přítel na to, že toho se fakt bát nemusím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To přítel si teda vybírá. :roll: Jednou řekne, že to nechce vědět, podruhý zas že by byl lepší týpek, kterýho už zná, protože se nerad seznamuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
11.7.14 11:22

@Colerianna No u mýho to byly spíš mladý bezdětný holky co se nejspíš nechaly lehce oblbnout sladkýma kecičkama, zvláštní ale je že podle mých kamarádek nebo známých nikdo nechápal proč to dělá, protože mi údajně nesahaly ani po kotníky ani vzhledově, ani charakterem, co si budeme povídat jaký může mít charakter ženská co ví že je chlap ženatej a klidně s ním jde a ještě se dovede podívat jeho manželce do očí a lhát že s ním nic nemá a že neví proč s ní jeho žena nechce být kamarádka a navíc ještě měla tu drzost že šla za mojí nejlepší kamarádkou si postěžovat že neví proč jí nemám ráda, že s ním nic nemá, později vylezlo z mýho chlapa že spolu opravdu spali, je mi z takových na :poblion: No nakonec se na ní stejně můj vybod a kamarádi co s ní něco měli mi vyprávěli proč, že to teda v posteli není žádná hvězda, ale škoda že s ní nezůstal, měla bych teď klid a nemusela přemýšlet jak to udělám s rozvodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí