Proč jsem si nevšimla už dřív, jaký je?

5
10.7.14 20:37

proč jsem si nevšimla jak je už dřív?

Ahoj maminky, určitě se to některé stalo taky… Doposud náš harmonický vztah je hotovým peklem na zemi. Máme s přítelem tříměsíčního chlapečka a už od asi pátého měsíce těhotenství to byla rána za ráno. Přítel začal pít ve velkém… říkala jsem si že se bojí toho co nastane a neví jak se s tím vypořádat… Pak začali holky a koketování s každou kterou potkal… Tím se stupňovalo i napětí a hádky u nás doma až do sedmého měsíce kdy sem předčasně porodila naštěstí zdravé miminko. V porodnici byl za ten měsíc asi 2* jinak se zajímal o ryby, holky, chlast a nadělávání dluhů. Teď sem druhý měsíc doma a on se mi po porodu nastěhoval do bytu který jsem si našla za záměrem že budu s malým sama a bude nám líp… Pak začala fáze malej musí mít tátu! :evil: To byla moje osudová chyba… peníze utrácí na nájem nedává na malýho taky ne a sem se chodí jen vyspat… No a můj problém je že asi nemám tu kuráž ho vyhodit asi jsem hloupá… zažila jste to některá a jak to dopadlo u vás změnilo se to časem nebo ne? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
10.7.14 20:39

@katikac ne nezažila a doufám, že nebudu natolik hloupá, abych musela zažívat. Vyměň zámek, zažádej soudně o alimenty - ačkoli bohužel myslím, že platit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.7.14 20:40

@katikac Jediné, co mě napadá, je chudák dítě, že ho maminka nechá vyrůstat s takovým tatínkem, protože nemá kuráž nebo to srdce ho vyhodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.7.14 20:41

Vyhod ho, je to parazit, jako tata se nechova a nezaslouzi si vas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.7.14 20:42

Beruško to bude jen a jen horší :,(
Nebuď srab a kopni ho do (!)… Opravdu ti tak bude líp.
Má pravdu, že prcek potřebuje tátu, ale pořádného, ne alkoholika, děvkaře a haj..! Najdeš lepšího a bude vám líp, tobě i malému :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
30628
10.7.14 20:42

Tady je můj příběh, měla jsem to dost podobné, jen u mě šlo o třetí dítě (jeho první). Vyhodila jsem ho, když byly malé 3 měsíce, nebylo to k žití.

https://www.emimino.cz/…-boli-10123/

Posílám hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.14 20:43

Musis sebrat silu a vykopnout ho. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
10.7.14 20:43

Holka nebud hloupa a dupni si a odejdi od nej!!! Ja sice dite nemam a ani mit bohuzel nemuzu ;( lec byla jsem hloupa a vzala si lempla. Bohuzrl drive jsem to nevidela, furt si rikala pak to bude lepsi, ale je hur a hur!!! Exekuce, vyhazov z bytu, jeho vysedavani v hospode a dluhy rostou a rostou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
10.7.14 20:44

Tak tady žádná změna nenastane, to co píšeš je extrém a konec vztahu, už jsi měla snahu se postarat sama, když jsi si našla byt, takže podle mě co nejrychleji vypakovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.7.14 20:46

Taky půjde já se nebojím o sebe já to dám vždy ale spíš aby mi pak malej nevyčetl že tátu nepoznal… samozřejmě že on má vše co potřebuje a tím že on sem chodí vážně jen spát tak i klid… ale děkuji za názory :*… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.7.14 20:49

On není táta, ale biologický otec, to je sakra rozdíl. Co z takového člověka bude mít tvůj syn? Jedině trauma na celý život. Vykopni ho. Když ne kvůli sobě, tak kvůli synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.7.14 20:50

Jo a věř tomu, že až od něj teda pevně doufám, odejdeš tak si budeš vyčítat, že jsi to neudělala už dřív..Opravdu nezmění se, pokud máš kam jít jdi třeba hned zítra se sbal nebo sbal jeho, vyměn zámek když bude dolejzat volej policii, ale prostě se nedej a postav se tomu..Pak ti bude dobře, budeš svobodná :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
10.7.14 20:50

@katikac on se tak změnil až si byla těhotná, ze dne na den? Dřív takový nebyl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.7.14 20:53
@katikac píše:
Taky půjde já se nebojím o sebe já to dám vždy ale spíš aby mi pak malej nevyčetl že tátu nepoznal… samozřejmě že on má vše co potřebuje a tím že on sem chodí vážně jen spát tak i klid… ale děkuji za názory :*:)

Ne to se neboj, táta fakt není ten co dítě zplodí, táta je ten co se o něj stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.7.14 20:54
@terien píše:
On není táta, ale biologický otec, to je sakra rozdíl. Co z takového člověka bude mít tvůj syn? Jedině trauma na celý život. Vykopni ho. Když ne kvůli sobě, tak kvůli synovi.

Přesně, po tom co jsme se odstěhovala se syn absolutně změnil, spí v klidu, vše se učí uplně jiné dítě..Štatsné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí