Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nemám ráda větší počet lidí, takze jsme vzdy jen s manželem a co mame dite, tak jen my tri. Chápu, ze nechce, aby byla mamka sama, ale zase chápu chlapa, ze by chtel byt proste jen s ženou a detmi treba ![]()
Nikdo v rodině by neměl být sám. Pokud to není vyloženě jeho/její přání. Moji rodiče tak léta zvali na svátky mamky tetu. Ona byla celý život sama. Měla jen občasné známosti. My doma vždycky prostíráme víc na stůl, kdyby přišel náhodný host.
Ja budu letos sama s pritelem, deti ma tenhle rok na svatky ex. S rodiči apod se pres svátky moc nescházíme, většinou je někdo v práci a celkove se to u nás moc neslaví. Ale kdyz sem byla mala a babička byla sama, tak pokaždé jezdila na Vánoce k nám. Na to mam jako dítě krásné vzpomínky, vždycky přijela i se psem, tašky dárků a mela sem pocit, ze je rodina kompletní. Kdyz umřela, tak už Vánoce nikdy nebyly takove a časem sme je přestali tak nějak slavit uplne, ted už děláme jen to nejnutnější kvůli dětem.
Rozhodně bych mámu pozvala. Nechápu, o co manželovi jde, je to jednou za rok- večeře a společně posedět a máma s tím asi počítá. Jako- že si to chce zkusit?
Řekni mu, že třeba jednou zůstane taky sám a může si to zkoušet pak každý rok, že nebude chodit na Štědrý večer k dětem, ale bude doma sám jak kůl v plotě.
To je ale blbej nápad. Nenechala bych mámu ani tchýni na Štědrý den samotnou. Přijde mi to kruté, zbytečné a nevím co ještě. Manžel má ještě matku? Se ho zeptej, co by na to říkal, kdyby oba měla být někde úplně sama.
@Anonymní píše: Více
V žádném případě bych maminku nenechala na Štědrý den samotnou.
@Tichošlápek píše: Více
Nazývat vlastní mámu „širší rodinou“ je teda taky hustý. ![]()
Letos s mámou a za rok partner může být sám na vánoce, když mu to tak vadí.. pak se střídat, jednou máma, jednou on ![]()
Jsem z chladnějšího odchovu, ale mámu jsme nikdy samotnou nenechaly
V posledních letech už k nikomu nechtěla, tak jsme se prostridaly u ní
a mamince to chcete sdělit kdy? 24 ráno? ![]()
Od druhého roku co jsme spolu, tak s manželem a jeho rodiči.
Po smrti jeho tatínka se Vánoce přesunuly k nám, to už jsem byla i těhotná, takže to tak nějak přirozeně vyplynulo. Zrovna zítra tchýně dorazí.
Edit: nevšimla jsem.si, že jde o obnovenou diskuzi. Ve tvém případě bych letos už rozhodně nic neměnila, a na příští rok s mužem probrala, co přesně je jeho potřeba a jak jí sladit s potřebami babičky.
Tak promluv s mužem, proc ji tam nechce. Jaky ti dal duvod te změny?