Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nechci byt syckem,ale jak znam zblizka ceske soudnictvi a praxi,dala bych krk za to,ze kdyz si zena po napriklaD VZPOMENE,ZE CHCE ZPATKY JEDNO NEBO VSECHNY DETI----BUDE JI VYHOVENO!!!!!
![]()
ach-JAK RADA BYCH SE MYLILA,BOHUZEL JSEM TED V TECHTO TEMATECH UZ DVA ROKY PONORENA AZ PO USI A ZATIM I PRES PRACI SDRUZENI K213 STALE ZADNY PRIKLON JUSTICE NA STRANU OTCU NENI........
![]()
mimochodem–bavili jste se o vyzivnem na deti,??Uvedomuje si tva zena,ze by na ne mela platit a troufam si rici,ze by ji soud naparil platit dost?? ![]()
nevím jak to bude s výživným, samozřejmě že nebudu blbej a výživný budu chtít
já vlastně ani nevím jak to bude u ženy s mateřskou, když dítě porodila má přece nárok na nějakou ne?
JA BYCH NERADA KECALA,ALE..
dle meho odhadu MA NAROK akorat na PORODNE A TO JE TECH 13 TISIC MYSLIM…
ALE NA MATERSKOU ASI NEE–vzdyt celodenne a radne o deti i mimi pecujes TY!!!!TUDIZ TY BYS MEL Z PLATU MIT VYPOCITANY ´PENIZE,JE TO JAKO NEMOCENSKA TED TOHO NECELEHO PULROKU.,,a pak by sis zvolil,jak a kolikm chces pobirat,jakou variantu.....JAK TO TA NASE VLADA VYMYSLELA…JSOU TRI VARIANTY RODICAKU:
1.-CHCES BYT POUZE DVA ROKY DOMA A MAS MESICNE 11 000 A NECO,…ALE TO JE POUZE V PRIPADE ,ZE BYS MEL NAROK NA NEMOCENSKOU ASI 13 TISIC A VIC......NEVIM,KOLIK JSI ALE VYDELAVAL NORMALNE..
2.-NEJBEZNEJSI VARIANTA,ZUSTANES DOMA DO TRECH LET VEKU MIMISKA A BUDES BRAT CELOU DOBU 7600 kC
3.-NEJBLBEJSI VARIANNTA,TU MAM I JA,NEBOT PRECHAZIM Z JEDNE MATERSKE DO DRUHE(COZ ASÍ ALE I TVA ZENA,NEBOT NA CHLAPECKA MOZNA MELA NAROK NA MD AZ DO SEDMI LET,KDYZ MA NEJAKE TO ,.POSTIZENI…?! TO NEVIM,JAK TO BRALI..........)A TO JE DO 22.MESICE MIMINKA 7600 A PAK UZ JEN smesnych 3600 az do ctyr let veku… ![]()
NEMAM PRESNE INFO,OMLOUVAM SE.........ale snazim se jen napsat,co vim…
![]()
Konečně jsem se sem dostal a chci se s váma podělit o novinky.
Takže už týden jsem rozvedený, děti mám ve své péči. Soud rozhodl i o výživném, od bývalé manželky dostanu na děti celkem devět stovek měsíčně. Máme určené i návštěvy, každých čtrnáct dní na víkend, ale zatím to nevypadá, že by byl zájem ze strany ženy.
Děti už jsou v pohodě, zvládli to dobře a ted už jedeme v zajetých kolejích, i když ted trošku marodíme. Ale o tom píšu jinde.
Tak a ted pádíme ven, když nám tam po dlouhé době svítí sluníčko.
Celkem 900 Kč na všechny děti? Není to hodně málo? Jak to zvládáš po technické stránce - stíháš? Asi to bylo hodně těžké pro starší děti, zvlášť pro Tomáška.
L.
Jj na všechny, je to málo vzhledem třeba ke dvěma „plínkařům“. Každej víme, kolik dá člověk jen za plíny a UM pro Lucku.
Po technické stránce to u nás celkem klape. Stylem pokus-omyl jsem se naučil jak děti zvládat. Třeba nejvíc mi dalo „zahulit“, jak se ráno v určitý čas vypravit, ustrojit aby se mi žádné nespotilo a zároveň aby se mi v nestřežené chvilce Tomášek nevslíknul donaha, nebo jak je dostat do auta, když musím nést Lucku, Toma a ještě tašku s věcma.
Co se týká odloučení od maminky, nejhůř to asi nesl opravdu Tomáš, i když to dával najevo jinak než třeba Ada. Tomáš mi nechtěl jíst, spal ještě hůř než normálně, byl vzteklý nebo apatický, nic mezi tím. Ada byla chvilku zamlklá a taková smutná. Ale povídali sme si spolu o tom co se stalo a i ostatní lidi z rodiny se snažili a Ada si to zřejmě nějak přebrala. Zvládli to oba a už i o mamince doma mluvíme bez větších problémů.
Ted nás čeká „nemoc“. Tomáš musí do nemocnice na trhání mandlí, tak jsem sám zvědavej jak to bude probíhat.
Jste moooc šokovní, že to zvládáte
![]()
Držím palečky aby vám to klapalo i nadále a vychytali jste malé nedostatky, určitě se do všeho dostaneš a budeš vše zvládat na 1*!!!
nervik píše:…Ahoj náhodou jsem narazila na tuto diskusi, a tedy koukám…
Jj na všechny, je to málo vzhledem třeba ke dvěma „plínkařům“. Každej víme, kolik dá člověk jen za plíny a UM pro Lucku.Po technické stránce to u nás celkem klape. Stylem pokus-omyl jsem se naučil jak děti zvládat. Třeba nejvíc mi dalo „zahulit“, jak se ráno v určitý čas vypravit, ustrojit aby se mi žádné nespotilo a zároveň aby se mi v nestřežené chvilce Tomášek nevslíknul donaha, nebo jak je dostat do auta, když musím nést Lucku, Toma a ještě tašku s věcma.
Co se týká odloučení od maminky, nejhůř to asi nesl opravdu Tomáš, i když to dával najevo jinak než třeba Ada. Tomáš mi nechtěl jíst, spal ještě hůř než normálně, byl vzteklý nebo apatický, nic mezi tím. Ada byla chvilku zamlklá a taková smutná. Ale povídali sme si spolu o tom co se stalo a i ostatní lidi z rodiny se snažili a Ada si to zřejmě nějak přebrala. Zvládli to oba a už i o mamince doma mluvíme bez větších problémů.
Ted nás čeká „nemoc“. Tomáš musí do nemocnice na trhání mandlí, tak jsem sám zvědavej jak to bude probíhat.
@nervik Hele, vem to jako výzvu. No tak nebudeš chodit do práce, ale budeš se starat o děti. Není to tak těžké jak se na první pohled zdá. Máme dokonce v něčem lepší schopnosti než ženy. Mámu nenahradíš, ale ty děti ti to časem vrátí. Tomu věř!