Samoživitelka bez práce a jakéhokoliv příjmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22568
11.5.20 11:25
@Russet píše:
Jen tak zapsat otce nemůže bez jeho souhlasu. Navíc ho nesnáší, takže asi ani peníze od něj nechce. Musela by na soud.

Jo, peníze od otce nechce, ale od státu ano. Fakt na :poblion: z tehle lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.5.20 11:26

@Katastrofaobecna Když by bydlela sama a těhotná tak nárok má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.5.20 11:29

@Kockazvysocan A proč píšeš tak hnusně? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
11.5.20 11:34
@Annabela11 píše:
@Kockazvysocan A proč píšeš tak hnusně? :poblion:

Proč? Protože jsem na tyhle typy alergická. Pozdě bycha honit, když se stát postará. Bohužel je takových nezodpovědnych strašně moc. Která z tehle přemýšlela dopředu? Jakože se partnerství rozpadají, ok, taky jsme se po 15 letech rozvedli. Ale ještě v těhotenství tvrdit, že. Čekám dítě s někým, koho nenávidím a že ten vztah už dlouho stojí za prd??? Tak to pak pardon, pro to pochopení fakt nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.5.20 11:36
@Kockazvysocan píše:
Proč? Protože jsem na tyhle typy alergická. Pozdě bycha honit, když se stát postará. Bohužel je takových nezodpovědnych strašně moc. Která z tehle přemýšlela dopředu? Jakože se partnerství rozpadají, ok, taky jsme se po 15 letech rozvedli. Ale ještě v těhotenství tvrdit, že. Čekám dítě s někým, koho nenávidím a že ten vztah už dlouho stojí za prd??? Tak to pak pardon, pro to pochopení fakt nemám

Já taky ne, ale nějak mě to nerozčiluje. S tímhle nic nenaděláš. Děti z takových vztahů se prostě rodit budou. Tak snad z chlapa dostane aspoň alimenty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
11.5.20 11:41
@Annabela11 píše:
@Katastrofaobecna Když by bydlela sama a těhotná tak nárok má…

A jak se k tomu „bydlení sama“ dopracuje? Nemá ani práci, ani finance. Kolik znáš nabídek nájmů, u kterých se neplatí ani odměna realitce, ani kauce ve výši několika nájmů ani minimálně nájem dopředu? Já tedy žádného pronajímatele, který by nechtěl alespoň nějakou garanci, neznám. Dostěne příspěvek na bydlení, ale co dál? Z čeho bude žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.5.20 11:47

@zrcadlo Píšu,když by bydlela sama…tak nárok má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
11.5.20 11:54
@Annabela11 píše:
@zrcadlo Píšu,když by bydlela sama…tak nárok má!

Ne, psala jsi „Těhotnou už tě nikam asi nevezmou…zajdi na socku. Narok máš třeba na bydlení“ - z čehož si věci neznalá naivní husička dovodí, že když zajde na socku, tak jí tam dohodí bydlení, protože na něj má nárok.
A i po upřesnění to není pravda. Když si najde bydlení v podnájmu, nikoliv v pronájmu, tak nárok na příspěvek na bydlení nemá. Když by tam neměla trvalé bydliště, tak nárok na příspěvek taky nemá (a dost možná když si ho tam proti vůli majitelů zřídí, tak ji majitelé neprodlouží smlouvu na dobu určitou) atd. atd., těch výjimek je tam opravdu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
11.5.20 11:55
@zrcadlo píše:
A jak se k tomu „bydlení sama“ dopracuje? Nemá ani práci, ani finance. Kolik znáš nabídek nájmů, u kterých se neplatí ani odměna realitce, ani kauce ve výši několika nájmů ani minimálně nájem dopředu? Já tedy žádného pronajímatele, který by nechtěl alespoň nějakou garanci, neznám. Dostěne příspěvek na bydlení, ale co dál? Z čeho bude žít?

Přesně tak, neexistuje, abych pronajala bez kauce a nájmu předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
11.5.20 11:57
@Russet píše:
Já taky ne, ale nějak mě to nerozčiluje. S tímhle nic nenaděláš. Děti z takových vztahů se prostě rodit budou. Tak snad z chlapa dostane aspoň alimenty :roll:

A to mě to rozčiluje, kvůli nám všem a hlavně kvůli tomu prckovi, který bude mít takhle otřesný startovací podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.20 12:13

Toxický vztah, rodiče se hádají. A ty máš opravdu dojem že azylový dům je pro dítě to pravé? I kdyby se u babičky řvalo denně tak to bude pro dítě stále lepší prostředí než azylák. Azylák je dno (jasně drsně řečeno ale je to tak). Jsou tam matky ze dna, bývalé a současné feťačky, alkoholičky, ty co prostě nikdy nezvládnout žít samostatně. Nebudete sedět na zahradě a mluvit o dobré budoucnosti svých dětí a učit je barvy na kytičkách a říkat jim básničky. Budete sedět na lavičce, hulit cigára a nadávat jak ex zase neposlal prachy a že je všechno drahý a že to zlý město zase nedalo byt a že je svět zlej a že to třetí dítě co Anča čeká jí udělal Pepa od popelnic a děcka budou bezprizorně běhat kolem. A tak každej den. Mezi váma budou lítat malý děti co neumí dva plus dva ale pořvávat na sebe píp a ku umí. A v tom bude tvoje dítě. Za rok musíš vypadnout, pokud se dobře aklimatizuješ tak rovnou do dalšího azyláku a tak furt dokola.
Gratuluju. Mnohem lepší než toxický vztah. :potlesk:

Na svoje bydlení nemáš. Reálně. Teda pokud se nehecneš a nepůjdeš teď do práce a nestihneš vydělat na kauci a první nájem. To by bylo řešení ale chce to se zvednout a jít pracovat.

A nebo utužuj vztahy doma. Pro dítě by to bylo nejlepší místo pro vývoj a pro tebe abys nemusela jíst chlebový kůrky. Jasně, rodiče jsou spolu dlouho, zvládli to co ty ne. Takže mají právo se dohadovat. Tak to prostě v partnerství občas je. Pokud spolu jinak vycházejí mají víc štěstí a rozumu než ty. :palec:

Příspěvek upraven 11.05.20 v 12:15

• Citovat
  • Upravit
2330
11.5.20 12:13
@Annabela11 píše:
@zrcadlo Píšu,když by bydlela sama…tak nárok má!

A měla ještě navíc pouze NÁJEMNÍ SMLOUVU

@Kockazvysocan . Pokud si najde družstevák, tak je v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
11.5.20 12:14
@Russet píše:
Jen tak zapsat otce nemůže bez jeho souhlasu. Navíc ho nesnáší, takže asi ani peníze od něj nechce. Musela by na soud.

Však ano, prvně soud, alimenty a pak dávky na bydlení. A né že od něj nic nechci a od státu jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.20 12:19
@Kockazvysocan píše:
Chci se osamostatnit, nechci se vrátit? Takže teoreticky máš s kým a kde být a žít, ale prostě jen nechceš. Je lepší žebrat o dávky. To mi hlava nebere a doufám, že toho dostaneš co nejméně. Jen chudák to dítě, které tomuhle dobrovolně vystavuješ.

Takhle, otehotneka jsem i pres antikoncepci vlivem antibiotik. Mas pravdu vztah nebyl uplny ideal, ale podil ns tom mela ma psychika snazila jsem se i presto vsechno dochazet na terapii. S pritelem nechci byt protoze ho vifim jako manipulanta, kdyz jsem chtela odejit zacal na mne : ale my to zvládneme, pred vztahem nesmis utikat atd…je to opravdu manipulator coz jsem za rok vztahu kdy jsme spolu bydleli nedavala dohromady ty souvislosti. Nyni jsem mesic u rodicu a konecne jsem se zpravila. Chapu, ze nesnasis kdyz nekfo vycucava stat atd… ale Tvuj komentar je plny agrese, nevis o vztahu nic ale pises jak jsem si s nom mohla udelat dite atd…prpste zvlastni okolnosti, nahoda? Fakt nevim…kazdopadne chci podekovat vsem krasnym komentarum, ktere mi neco daly a ktere i dost pomohly, dekuji holky:)

• Citovat
  • Upravit
35487
11.5.20 12:22
@Anonymní píše:
Takhle, otehotneka jsem i pres antikoncepci vlivem antibiotik. Mas pravdu vztah nebyl uplny ideal, ale podil ns tom mela ma psychika snazila jsem se i presto vsechno dochazet na terapii. S pritelem nechci byt protoze ho vifim jako manipulanta, kdyz jsem chtela odejit zacal na mne : ale my to zvládneme, pred vztahem nesmis utikat atd…je to opravdu manipulator coz jsem za rok vztahu kdy jsme spolu bydleli nedavala dohromady ty souvislosti. Nyni jsem mesic u rodicu a konecne jsem se zpravila. Chapu, ze nesnasis kdyz nekfo vycucava stat atd… ale Tvuj komentar je plny agrese, nevis o vztahu nic ale pises jak jsem si s nom mohla udelat dite atd…prpste zvlastni okolnosti, nahoda? Fakt nevim…kazdopadne chci podekovat vsem krasnym komentarum, ktere mi neco daly a ktere i dost pomohly, dekuji holky:)

Jaka nahoda, vsechno je popsano v pribalovem letaku antikoncepce. To neni nahoda, ale blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí