Samoživitelka bez práce a jakéhokoliv příjmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Božislava píše:
Každý chápe, že situace do které se dostala se může stát prakticky každému. Nenávistné a předsudečné projevy je třeba hlásit admince.
každému ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Každý chápe, že situace do které se dostala se může stát prakticky každému. Nenávistné a předsudečné projevy je třeba hlásit admince.
Fakt ne, každému určitě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Nemyslím, že každému. Rozumné holce ne. Nakonec v současnosti se doporučuje používat systém pásek a šle - třeba tablety a kondom, už jen kvuli riziku pohlavních nemocí. No tady to evidentně nešlo. Navíc tedy podle yutubu dělat závěry, no dobrý. Prostě věděla, že je těhotná, stejně odešla, tak na sebe vzala právo rozhodnout a ted musí na sebe vzít i povinnost vyřešit situaci. To je základní pravidlo asertivity. Máš právo dělat rozhodnutí, ale taky povinnost nést následky. Tak to dělají dospělí lidé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Nemyslím, že každému. Rozumné holce ne. Nakonec v současnosti se doporučuje používat systém pásek a šle - třeba tablety a kondom, už jen kvuli riziku pohlavních nemocí. No tady to evidentně nešlo. Navíc tedy podle yutubu dělat závěry, no dobrý. Prostě věděla, že je těhotná, stejně odešla, tak na sebe vzala právo rozhodnout a ted musí na sebe vzít i povinnost vyřešit situaci. To je základní pravidlo asertivity. Máš právo dělat rozhodnutí, ale taky povinnost nést následky. Tak to dělají dospělí lidé.
Ano rozumne holce a delat zavery podle youtube..sorry, ale podle toho co tady pisu delas zavery o mne
zda jsem rozumna…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nechci privest dite a aby jeho prvni vzor v rodine byl manipulator…vis za rok co jsem s nim byla si nasadil peknou masku. Odjela jsem k rodicum kvuli corony v zahranici ktera se tam vubec neresi, nejsou tam zadna opatreni tak jako u nas, lidi nenosi rousky a pocty nakazenych rostou o stovky kazdym dnem. Po prijezdu do cr, jsem zacala sledovat na youtube kanale ruzne videa a diky nim jse mi dostalo pochopeni ze s otcem nechci byt, tolik veci mi doslo. A ja verim ze je lepsi jit sama nez s nekym s kym opravdu nechces byt. Alimenty urcite budu resit, bohuzel ambasada neni zrovna nejvstricnejsi a pritel je cizinec.
Hm, tak v tom případě te už vůbec nelituji. Do ČR si se vrátila ten stát podojit. Není tajemstvím, že v ČR je sociální politika velice Štědrá oproti jiným státům. Tak teď už to dává komplexní smysl. Pracuji a užívám si jinde, ale na zdravotní péči zadarmo si zajedu di Čech, poberu dávky a pak zas tradaaaa. Úplně to vidím.
No a Když můžeš být u rodičů teď, určitě to půjde i pak. Nejdřív jsem si myslela, že jsou to Nějaký asociálové, ale když ses u nich spravila, tak asi budou v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano rozumne holce a delat zavery podle youtube..sorry, ale podle toho co tady pisu delas zavery o mnezda jsem rozumna…
jsi neplanovane tehotna, bez prijmu, bez otce ditete- pokud je toto rozumne, po peclive uvaze o vsech dusledcich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…jak uz to tak byva, zakladatelka otehotnela
A druhá lahůdka-Vetsina penez padla za cestovani
V tomto sdceryvném dojáku se protkaly snad všechny krutosti světa.
Přítel cizinec se vybarvil v tom našem Corony prolezlém Albionu, antiko už taky není, co bajvala a do toho ještě ti rozhádaní rodičové ![]()
Takže je zcela zákonitě asi řada na státu, to dá rozum.
A kdopak je ten stát?
Vzhledem k tomu, že jsem to žel i já, tak budu velmi šťasten, když do tohoto podniku nepadne ani kačka z mých daní.
Ostatně, kdy jindy je tak třeskutě platné-kdo chce šukat, nesmí fňukat ![]()
Jo a zaznělo, že,,Nenávistné a předsudečné projevy je třeba hlásit admince"
Poslušně hlásím, že jsem v tomto jeden velkej předsudek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GERSTAL píše:
Ostatně, kdy jindy je tak třeskutě platné-kdo chce šukat, nesmí fňukat
Tak to jsi zabil.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, když čtu tvoje arogantní reakce, tak vážně nechápu. Kdybys byla alespoň z poloviny taková hvězda, tak nejsi ve svojí situaci. Teď si najdi brigádu (jen u nás ve městě vím, aniž bych se o to zajímala, o třech nabídkách na uklízečku na pár hodin denně) a bydlení na ubytovně (vyhneš se tak kauci) a doufej, že z chlapa dostaneš alespoň slušné peníze, když sama se postarat nedokážeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
@GERSTAL
kdo chce šukat, nesmí fňukat.
pravda do puntíku.
Tak já bych si dovedla představit být celoživotně bez sexu, abych nefňukala, ale ruku na srdce, ne každej to tak má, protože je ve vleku rozbouřených hormonů. Proto bych doporučila větší pochopení pro lidské slabůstky, obzvláště ženy jsou zranitelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano rozumne holce a delat zavery podle youtube..sorry, ale podle toho co tady pisu delas zavery o mnezda jsem rozumna…
A rozumná jsi mi nepřišla. Vycurana jo. Rozumná ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava To je pustý sexismus! I chlapi jsou nezne duše, a zranitelní a když se říznou, teče jim krev. Že tě nahlasim pro diskriminaci!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě doplním - oprav si název! Ty nejsi samozivitelky, protože se sama nezivis. Bydliště u rodičů, práce žádná, peníze taky žádné. Takže ty jsi normální příživnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit