Samoživitelka bez práce a jakéhokoliv příjmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Zeny, tak Vas je mi lito vic nez mne v tehle situacipsala jsem ze vztah nefungoval kvuli ME PSYCHIKY! Dochazela jsem ke koucce, s pritelem jsem spala ano, vsak proc by ne kdyz jsem brala antikoncepci. Za mesic co jsem od neho jsem si pripomnela vsechny hnusy a vsechno co mi udelal a proto se k nenu nechci vratit a citim k nemu vztek. Nikde jsem nepsala ze cely nas vztah byl na prd to jste si zas vysnily vy ve vasich hlavach
Prace ze mi smrdi? Promin, ale behala jsem cely den po uradech a kontajtech a nemela jsem cas sem prispivat tak jako ty. Jinak brigady od 15 do maturity, po maturite prace 3 mesice v Hrabuvce. A pote odjezd do zahranici kde jsem byla nyni 2 roky. Boze, zenske trochu empatie. Neptam se tady na to jak jsem neschopna atd..ptam se na normalni rady do zacatku! Tem slusnym jeste jednou dekuji,
a vy slepice bezte si klovat zas pod nejakou diskuzi
![]()
A ty sis nic za celou dobu, co si pracovala, nenašetřila? Že bys měla teď na kauci k pronájmu bytu. Protože pokud nemáš vůbec nic, tak se toho moc dělat nedá. Co otec dítěte? Ten ti bude přispívat a platit alimenty? A důvod proto, abys s někým spala, přeci není antikoncepce. To, že můžeš i tak otěhotnět, se stát může. Teda tady se to děje víc než často…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsi taková superhrdinka, tak nechápu, že vůbec zakládáš diskusi.
Partner je špatný, přesto s ním spíš.3 měsíce práce v Hrabůvce, to je panečku, výkon a v práce v zahraničí…no nic. Zatím plodíš jen dědičnou chudobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
A ty sis nic za celou dobu, co si pracovala, nenašetřila? Že bys měla teď na kauci k pronájmu bytu. Protože pokud nemáš vůbec nic, tak se toho moc dělat nedá. Co otec dítěte? Ten ti bude přispívat a platit alimenty? A důvod proto, abys s někým spala, přeci není antikoncepce. To, že můžeš i tak otěhotnět, se stát může. Teda tady se to děje víc než často…
Vetsina penez padla za cestovani. Duvodem proc spat s nekym je prece zamilovanost, a touha a ta tam byla. Neberu antikoncepci abych spala se vsemi. Mela jsem pritele a chranila jsem se.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Vetsina penez padla za cestovani. Duvodem proc spat s nekym je prece zamilovanost, a touha a ta tam byla. Neberu antikoncepci abych spala se vsemi. Mela jsem pritele a chranila jsem se. [/citace
No jo, to ti nedošlo, že nemůžeš všechny peníze procestovat? Právě pro případ, že stát se může cokoliv a kdykoliv a je třeba mít nějakou rezervu? A co teda otec dítěte? Co alimenty? Příspěvek na výbavičku atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zeny, tak Vas je mi lito vic nez mne v tehle situacipsala jsem ze vztah nefungoval kvuli ME PSYCHIKY! Dochazela jsem ke koucce, s pritelem jsem spala ano, vsak proc by ne kdyz jsem brala antikoncepci. Za mesic co jsem od neho jsem si pripomnela vsechny hnusy a vsechno co mi udelal a proto se k nenu nechci vratit a citim k nemu vztek. Nikde jsem nepsala ze cely nas vztah byl na prd to jste si zas vysnily vy ve vasich hlavach
Prace ze mi smrdi? Promin, ale behala jsem cely den po uradech a kontajtech a nemela jsem cas sem prispivat tak jako ty. Jinak brigady od 15 do maturity, po maturite prace 3 mesice v Hrabuvce. A pote odjezd do zahranici kde jsem byla nyni 2 roky. Boze, zenske trochu empatie. Neptam se tady na to jak jsem neschopna atd..ptam se na normalni rady do zacatku! Tem slusnym jeste jednou dekuji,
a vy slepice bezte si klovat zas pod nejakou diskuzi
![]()
No a že si brala antiko? To je důvod k sexu s člověkem, kterého nenávidím? Předpokládám, že si neotěhotněla hned napoprvé, tudíž sex s nenáviděnou osobou musel být opakovaně. Pracovalas 3 měsíce? Hmmmm, to je výkon. A z toho zahraničí sis nenašetřila? A celou dobu, co jseš zpět a bylas s tím nenáviděným splunocležníkem, si nepracovala proc???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vetsina penez padla za cestovani. Duvodem proc spat s nekym je prece zamilovanost, a touha a ta tam byla. Neberu antikoncepci abych spala se vsemi. Mela jsem pritele a chranila jsem se.
Otec dítěte Tě evidentně nevyhodil,, šla si sama, tak si řekni hlavně jemu, ať se postará. Toužila si po sexu, teď toužíš po dávkách. Zvláštní jak rychle si svůj názor na partnera změnila. Ani bych se nedivila, kdyby tohle celé bylo divadlo pro sociálku, vy vesele spolu byli dál a až skončí dávky, tak ejhle, my jsme zase spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak rok jste spolu bydleli, tzn. v tom zahraničí? Zvládli jste spolu práci v zahraničí a cestování a až po otěhotnění jsi ho začala nenávidět? Nemůžou to být splašené hormony?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
No a že si brala antiko? To je důvod k sexu s člověkem, kterého nenávidím? Předpokládám, že si neotěhotněla hned napoprvé, tudíž sex s nenáviděnou osobou musel být opakovaně. Pracovalas 3 měsíce? Hmmmm, to je výkon. A z toho zahraničí sis nenašetřila? A celou dobu, co jseš zpět a bylas s tím nenáviděným splunocležníkem, si nepracovala proc???
Precti si znovu text…kde pisu ze jsem mela sex s clovekem ktereho nenavidim? Psala jsem ze za mesic co jsem doma jsem si dala do kupy 1 a 1 a doslo mi co mi vlastne udelal..pisu ze s nim nesic nejsem, a laskave si to procti kdyz tu sedis cely den ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Precti si znovu text…kde pisu ze jsem mela sex s clovekem ktereho nenavidim? Psala jsem ze za mesic co jsem doma jsem si dala do kupy 1 a 1 a doslo mi co mi vlastne udelal..pisu ze s nim nesic nejsem, a laskave si to procti kdyz tu sedis cely den
Ok, takže si odešla z rozmaru, když tě začal štvát až po rozchodu? Pořád nerozumím tomu, co tě vedlo k tomu rozchodu, když sis dala 1 a 1 dohromady měsíc po rozchodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No tak sis užila a ted halt budeš platit. To je uplně normální. Nechápu, proč by tvoje užívání měl hradit stát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Ok, takže si odešla z rozmaru, když tě začal štvát až po rozchodu? Pořád nerozumím tomu, co tě vedlo k tomu rozchodu, když sis dala 1 a 1 dohromady měsíc po rozchodu
Nechci privest dite a aby jeho prvni vzor v rodine byl manipulator…vis za rok co jsem s nim byla si nasadil peknou masku. Odjela jsem k rodicum kvuli corony v zahranici ktera se tam vubec neresi, nejsou tam zadna opatreni tak jako u nas, lidi nenosi rousky a pocty nakazenych rostou o stovky kazdym dnem. Po prijezdu do cr, jsem zacala sledovat na youtube kanale ruzne videa a diky nim jse mi dostalo pochopeni ze s otcem nechci byt, tolik veci mi doslo. A ja verim ze je lepsi jit sama nez s nekym s kym opravdu nechces byt. Alimenty urcite budu resit, bohuzel ambasada neni zrovna nejvstricnejsi a pritel je cizinec.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Kde pisi DLOUHODOBE toxicky vztah?
Tady:bylo zo pro mne posledni mesice velice toxicky vztah.
Poslední měsíce neznamenají dlouhodobě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
No tak sis užila a ted halt budeš platit. To je uplně normální. Nechápu, proč by tvoje užívání měl hradit stát.
v první řadě by se zakladatelka měla obrátit na otce svého dítěte. Vaše souložení, Vaše riziko, Vaše následky, Vaše odpovědnost. Co nám je do toho, Vaše soukromá záležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ píše:
Tady:bylo zo pro mne posledni mesice velice toxicky vztah.Poslední měsíce neznamenají dlouhodobě?
Pardon, melo by tam byt mesic. Tak to se omlouvam
- Citovat
- Upravit
Každý chápe, že situace do které se dostala se může stát prakticky každému. Nenávistné a předsudečné projevy je třeba hlásit admince. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit