Samoživitelka bez práce a jakéhokoliv příjmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zakladatelko, nejlepší antikoncepce je žádný sex. To už říkali staří Římani a Řekové. Ovšem ne každý je schopný být bez sexu. Takže si nic nedělej z hloupých náražek a naznáků že jsi…Zde je málo empatických žen. Co se týče tvé situace zkus seznamku, že hledáš muže s obydlím, kterému by nevadilo, že nepůjdeš do vztahu s prázdnýma rukama. Popřípadě spolubydlení s jinou matkou. Nebo nějaké ty ženské domovy. Což je snad o nějaký level lepší než azyláky, kam se schylují ty nejhorší existence, jako třeba faťačky a prostitutky -většinou v jedné osobě, co hulí jako fabriky a podobně. Mnoho štěstí přeju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@Božislava kdyby ta holka pracovala, neni bez prijmu. Hleda davky, nic pro ni neni, az rodicak po porodu.
Je velmi lehké odsoudit člověka předem, aniž bychom znali detailně jeho situaci. Tyto předsudky mnoha lidem zničilo život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Je velmi lehké odsoudit člověka předem, aniž bychom znali detailně jeho situaci. Tyto předsudky mnoha lidem zničilo život.
nikoho nesoudim, predsudky mas ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo to bude vše jinak, zatím to vypadá že jí vše vadí. Na terapie chodila proč? Partner špatný, doma taky špatně a chce žít sama s dítětem, ale nemá peníze
Pokud je ten chlap takové zlo tak at je ráda že má rodiče. Sama na to nemá a pokud bude v azyláku tak kdo ví když to začne řešit otec dítěte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Neměla by si takhle zle mluvit. Jako chápu lidi, co celej život těžce dřeli a pak měli menší důchod, než-li dávky pro Romy, co nikdy nepracovali. Ale toto je jiná situace.
Nechápu v čem. Holka je bez práce, bez příjmu, zbouchnuta a jediné nač se ptá jsou dávky. Proč nedělá? Proč nehledá třeba brigádu? Ne, jenom jít na úřad pro peníze. Je to úplně stejné.
Navíc drobnost - chlapa nenávidí, dlouhodobě toxický vztah a spí spolu? Tak jo. Jsem celá empatická.
Příspěvek upraven 11.05.20 v 15:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další taková co makat nebude ale nohy roztahovat bude nejlepší řešení zasit díru
- Citovat
- Upravit
@inkakřivák píše:
Nechápu v čem. Holka je bez práce, bez příjmu, zbouchnuta a jediné nač se ptá jsou dávky. Proč nedělá? Proč nehledá třeba brigádu? Ne, jenom jít na úřad pro peníze. Je to úplně stejné.
Navíc drobnost - chlapa nenávidí, dlouhodobě toxický vztah a spí spolu? Tak jo. Jsem celá empatická.Příspěvek upraven 11.05.20 v 15:16
Odpověděla si za mě. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Zakladatelko, nejlepší antikoncepce je žádný sex. To už říkali staří Římani a Řekové. Ovšem ne každý je schopný být bez sexu. Takže si nic nedělej z hloupých náražek a naznáků že jsi…Zde je málo empatických žen. Co se týče tvé situace zkus seznamku, že hledáš muže s obydlím, kterému by nevadilo, že nepůjdeš do vztahu s prázdnýma rukama. Popřípadě spolubydlení s jinou matkou. Nebo nějaké ty ženské domovy. Což je snad o nějaký level lepší než azyláky, kam se schylují ty nejhorší existence, jako třeba faťačky a prostitutky -většinou v jedné osobě, co hulí jako fabriky a podobně. Mnoho štěstí přeju.
Jezisikriste, hlavne ne seznamku a dalsiho chlapa, na kterem bude zavisla a hned po porodu s nim znova otehotni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 píše:
Jezisikriste, hlavne ne seznamku a dalsiho chlapa, na kterem bude zavisla a hned po porodu s nim znova otehotni.
Taky myslím. Na to skočí leda zoufalec, co ji bude za pár měsíců pakovat z bytu, až tam bude vřeštét cizí miminko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
A to mě to rozčiluje, kvůli nám všem a hlavně kvůli tomu prckovi, který bude mít takhle otřesný startovací podmínky.
Možná. Já nedávno viděla holku, co jí není snad 25 a má 4. dítě. Děti jak stupínky. Chlap od pohledu „dříč“. Tahle má aspoň jen jedno a snad se vytrestala dost. Snad pomůžou rodiče nebo aspoň na rok azylák. Tam se rozkouká a uvidí se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak asi budeš muset k rodičům, i když se ti tam nelíbí. Pomoc od státu nespočívá v tom, že dostaneš byt, peníze a já nevím co ještě. O dítě se mají starat rodiče, pokud nehodláš chtít ani alimenty od otce, tak ti má platit stát? S tím snad dítě nemáš…Musíš prostě brát co je…takže rodiče…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Patrně už tušíte, proč je můj soucit se samoživitelkami tohoto typu nulový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Odpověděla si za mě. Díky
Zeny, tak Vas je mi lito vic nez mne v tehle situaci
psala jsem ze vztah nefungoval kvuli ME PSYCHIKY! Dochazela jsem ke koucce, s pritelem jsem spala ano, vsak proc by ne kdyz jsem brala antikoncepci. Za mesic co jsem od neho jsem si pripomnela vsechny hnusy a vsechno co mi udelal a proto se k nenu nechci vratit a citim k nemu vztek. Nikde jsem nepsala ze cely nas vztah byl na prd to jste si zas vysnily vy ve vasich hlavach
Prace ze mi smrdi? Promin, ale behala jsem cely den po uradech a kontajtech a nemela jsem cas sem prispivat tak jako ty. Jinak brigady od 15 do maturity, po maturite prace 3 mesice v Hrabuvce. A pote odjezd do zahranici kde jsem byla nyni 2 roky. Boze, zenske trochu empatie. Neptam se tady na to jak jsem neschopna atd..ptam se na normalni rady do zacatku! Tem slusnym jeste jednou dekuji,
a vy slepice bezte si klovat zas pod nejakou diskuzi
![]()
- Citovat
- Upravit
@inkakřivák píše:
Navíc drobnost - chlapa nenávidí, dlouhodobě toxický vztah a spí spolu? Tak jo. Jsem celá empatická.Příspěvek upraven 11.05.20 v 15:16
Kde pisi DLOUHODOBE toxicky vztah? ![]()
- Citovat
- Upravit