Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Kaculela vázala jsem do zary i nati. Přišly mi úplně stejné. Prostě 100% bavlny bude jako látka vypadat úplně stejně. Možná nějaký příměsový? Se lnem nebo bambusem, ty mi přišly trochu „lehčí“ ale nevázela jsem žáným takovým, tak nevím jistě… co nosítko?
@Kaculela já jsem teď zamilovaná do Didymos Lisca, je měkký a perfektně se váže. Ale pokud má být i méně teplý tak zkus lněný šátek, mám Oscha 50% len a je supertenký a chladivý - teď v zimě na něj vůbec nemám náladu, leda tak na doma ![]()
@Kaculela tenky lehce se vazaci satek bych doporucila Vatanai, treba Solsbury nebo vazky. Z druhe ruky a 1500,– a na bazarech jsou casto
Holky, tradicni otazka.. Jak v tomhle pocasi oblect petimesicniho, co se nevejde pod bundu?
Ja prave potrebuju vyrazit uz zitra, ale starsi mel teplotu, tak ho chci dat misto mimina do kocaru.. Tech 14 kilo by se vic proneslo, navic mam problemy s krcni pateri, tak nevim, co by to s ni udelalo =)
@Tamtama píše:
Staci mi na malyho pres satek jen kapsa?
Stačí, ale bunda je mnoooohem lepší, pokud nenosíš jen náhodně, opravdu se bunda vyplatí.
Není tu maminka okolí Brno venkov - Pohořelice, Rajhrad apod.?
Ahoj holky, omlouvám se, že sem tak vpadnu, ale máte zkušenost s didymos orient? Jestli je měkký od začátku a hodně nosný? V porovnání s didymos lisca.
@jamoni mekky z krabice jako lisca rozhodne neni, ale nosnejsi se mi zda.
Máte někdo zkušnost s tímto žakárovým šátkem od Medley? jaký je?
http://medley.mimishop.cz/katalog.php?…