Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Monique: ony se ty šátky fakt těžko fotí, spíš je to líp vidět v vazu…
Uff, zdá se mi ta fotka mírně přeostřená ![]()
Ale třeba tak fakt vypadá.
Zara Ocean je ve skutečnosti taky jiná než na ilustrační fotografii!!
oni totiž ty ilustrační fota dobarvujou a upravují v photoshopu… takže je asi nejlepší je najít přímo když už to někdo používá a nafotí se v úvazu. Chjo… jak si má člověk vybrat jen z fotek ![]()
MOnique: těžko
nebo metoda pokus omyl, koupit, kouknout, prodat, koupit, kouknout, prodat a pak třeba nechat ![]()
Monique: Já myslím, že kdybys objednala v Norsku, že tě odkážou na ND, mají je na stránkách jako distributora ![]()
K té délce - já objednala jen 4,2, mám konfekční velikost 38-40 a KsK moc nevážu, spíš dvojitý kříž. Storcha mám 4,7 a je strašně dlouhý
Tak snad mi ta Zara vyjde
Mmch. jsem vázala minulý týden s asi 3metrovým Vatanai (nevím délku přesně) a bylo to v pohodě…
Na poštu jdu odpoledne, vydrž
![]()
Holky co si myslíte o této nosící kapse?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Stále vybírám a furt nemám vybráno. ![]()
Katy: tak takovou kapsu jsem ještě neviděla - myslím to, že má návleky na nožičky
Ale funkční určitě bude ![]()
No furt nevím zda riskovat a vzít nějakou levnější kapsu a nebo raději jít do MaM. ![]()
Já mám MaM a spokojenost
předtím jsem měla levnější a ta tolik nedržela u těla jako MaM
se furt nemůžu rozhoupat co koupit...........a pak místo kapsy zase koupím krásnou plenku a na kapsu zase nezbyde. Jako nosit a látkovat, to je fakt vražedná kombinace. ![]()
Katy: no já jsem fakt ráda, když to slyším, že jenom nosíme, ale i tak to stojí peněz, teď nutně potřebuju přírodní vlnky ve 4ce ![]()
Katy, ja ti nevim, bala bych se velikosti,Eli neni zadny prcek, takze bys ji uz pristi zimu asi neoblekla. A napada me, ze temi „navleky“ jsou nohy vlastne naprosto oddelene od tela, ktere ale hreje. U te mam kapsy sice taky je trochu izolovany od meho tela, ale minimalne, takze jeste stale je mnou „vyhrivany“.
Ale vypada hezky, to jako jo. Zas na druhou stranu, je to levne, ponosis v ni tuto zimu a treba jeste jaro a pristi zimu ji prodas o 100 levneji, takze na tom temer nebudes tratit.
Katy, já bych tu kapsu nevzala už jen z toho důvodu, že paní na svých stránkách nabízí k prodeji jakýsi pás pro těhulky a taky inzeruje rádoby „šátky na nošení“ - mimochodem mi to přijde, že i pás i šátek je ze stejného matroše, který mi spíš připomíná elastické tričko, které mám právě na sobě.
Kapsa na mě nepůsobí tak věrohodně, teple a hlavně obrovsky jako MaM - toť můj názor, já bych ji nebrala.
Chuanitko, tvoje malá musí být asi dost hodná, začala jsem šátkovat, když byly Matymu 4 měsíce a dvojitý kříž jsme nevázali nikdy, protože se mi ten úvaz nezdál dost pevný, Maty je odjakživa divočák ![]()
Katy: taky jsem teď koukala na stánky té paní a už by mě i zarazilo to, že je to kapsa na šátky i klokanky, no nevím, koupila bych MaM z druhé ruky ![]()
Holky: nebudete některá chtít něco z těch sonderpreise? Bychom se mohly šábnout o poštovné
Já budu brát asi ty vlny přírodní…