Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
17.2.10 20:42

Cappy já se nedívala, ale určitě to už došlo, jsme lempl, ale tak vím, že jsi to poslala, tak to dojde. No já byl ana poště až odpoledne, tak to asi bude až zítra, oni u nás sváží až večer a na centrální poště to asi ještě přes noc leželo. To Indio mám koupený už dlouho, někdy v lednu,a le veze mi ho kamarádka z Německa a jezdí jen občas domů, ona mi ho i vydražila, byla to sranda, měla instrukce kolik je strop a vydražila ho v poslední sekundě :-) Matesovi je teda úplně jedno v čem sedí, takže bych si ráda pak ještě koupila někdy i nějakej jinej šátek, asi tu Zaru a barvu nějakou holčičí právě. Mám modrozelenej a přírodní, tak ještě něco úplně jinýho. Ale nejdřív se uvidí jak s nošením dál, s Matesem to není lehký (myšleno tak i tak :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.2.10 20:44

Nene jen bavlněný Indio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.2.10 20:45

Ale já tu přece nejsem…jak jsem řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.2.10 20:49

Cappy, to bude tim vyvinutejsim hrudnikem, ja jsem taky jinak tintitko, vel.36-38, ale kdyz jsem kojila, tak jsem mela prsa D-E, takze jsem musela brat satek delsi a to ty kati girasol nemaji tak dlouhe ty cipy, ale kdybych mela 4,2m, tak bych vazala na cipech.

Se musim pochlubit, pan mi dokonce slibil, ze jede v sobotu pres Prahu, tak mi ho snad zaveze

http://aukro.cz/…mamaway.html

Jsem desne zvedava, ale vzhledem k tomu, ze je ted Mates jak opicka, kdyz ho vezmu, tak se me hned chnapne, tak jsem urcite neprohloupila, nosit se urcite bude rad i takto. Jen se trochu bojim tech krouzku, nejsou kovove, ale snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.2.10 20:56

Já si teda nepřijdu, že bych byla nějaká prsatice :oops:
Ale mám prostě rozdíl mezi obvodem prsou a obvodem pod prsama 25cm :-?
My to máme v rodině a rozhodně není o co stát, spíš je to na obtíž :twisted:
Jediný, kdo je spokojený, je D. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.2.10 20:58

Na me to taky nebylo nejak videt, mela jsem dost maly obvod pod prsama, mam spis tvar hrudniku „dopredu“ nez do sirky. Tedse prsa svrkly, protoze jsem prestala kojit a mam sotva C, tak jsem spokojena, prijde mi to k memu telu umernejsi. A lip se s tim nosi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.2.10 22:08

No tak já zase prsa velká nemám, ale mám hoodně široký hrudník a v pase jsem taky nějak široká :( No ale to snad půjde dolu a začátkem příštího roku se to tam dofám začne kulatit do správných tvarů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.2.10 22:15

Saxano, budete chcít další dítko tak brzy po Ninušce? Áchjo, já všem, kteří si plánují děti takto po sobě závidím :-(
Sice se ještě na další dítě necítím, ale ani se mi nelíbí, že si další budeme moct dovolit až tak za pět let :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.2.10 09:00
Cappy píše:
To je zajímavý, to jsem taková bachyně, když se Zarou 4,2m nenavážu Kříž s kapsou, abych udělala uzel ještě před začátkem zkosení? :think: :cry:

Cappy, máš přece větší dítko a já teda žádný extra prsa nemám, teď dvojky (paradoxně jsem měla obří prsiska v těhotenství, teď při kojení to splasklo).
http://www.chuanitka.wz.cz/vanoce007.jpg
Prsa sice nejsou vidět, ale nějakou představu si asi uděláte :D

čičinka: Jsem zvědavá na tvou zkušenost s novým šátkem :wink:

Monique: Ještě zkus tu délky Zary prodiskutovat i jinde, ať mi pak nenadáváš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.2.10 09:18

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Už jsem párkrát psala. Musím se pochlubit - dneska mi PPL veze nový Storch. Trochu se bojím, aby nebyl krátký - á 4,1m. Mě ale nahoře nebylo naděleno, tak snad to bude OK, Storchy jsou předsrážené a nemají moc dlouhé cípy. Do eď jsem měla Klubíčko, sice ten pevnější. Docela to s ním šlo, ale jak kluk tloustne, tak začíná řezat a navíc s ním ne a ne uvázat cokoli na záda.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
18.2.10 10:54

Tak Storch už je navázaný. Je to proti Klubíčku hotový zázrak. Já furt čelaka, že přijde deka, když všude píšou, jak jsou nejpevnější z nepevnějších. Ale ten Klubíčko je proti tomu hotový prkno. Váže se raz dva. Dokonce se zadařil batoh a až mi prcek kouká přes rameno, jak vám o tom píšu. Jsem nadšená. Ale oproti zaře tedy přišel hnusně zabalený. :-(

• Citovat
  • Upravit
16247
18.2.10 11:09

Cappy: ano, plánujeme druhé hned po Ninušce, chtěla bych navázat mateřskou. Já jsem měla práci na dobu určitou a tak je to tak asi nejlepší, navíc bude Ninuška zůstat se námi doma déle :) A finančně, no všechno máme nakoupené, tak si myslím, že to nějak problém nebude. Chodím si trochu přivydělávat, tak to snad půjde. A když mě druhé neodradí, tak bude možná rovnou i třetí :)

Chuanitka: fotka hezká :) A co fotka se Zarou? Bude? :)

Neczus: já jsem Storcha taky měla v ruce, ale nějak nemusím ty pruhy no. I když jeden proužkatý taky máme a jaký Storch dorazil? A taky bych prosila fotečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.2.10 11:49

Holky tak opět řeším dilema, ozaly se mi dvě paní, jedna prodává tu Delux za 1000kč a druhé celoročku hnědo zelenou za 600kč a teď zase nevím kterou vzít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 11:51

Saxano, jak už jsem psala, závidím.
Já si po RD hlavně musím najít práci, kde bych chtěla setrvat minimálně rok, abych měla vůbec nárok na mateřskou, taky bychom chtěli lepší bydlení, jsme ve 2+1 v podnájmu a nedovedu si představit, že bychom tu bydleli se 2 dětma.
Já jsem vždycky měla pokojíček společně se starší sestrou, proto bych svým dětem chtěla dopřát soukromí a každému vlastní pokoj.
My právěže máme kulové a přivést další dítě do takovýchto podmínek nechci.
Máťa nebyl plánovaný.. Ale hrozně jsem se na něj těšila :hug:
3 děti? Taky bych chtěla :oops:
A chtěla bych je všechny stihnout do 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 11:52

Katy: já bych vzala tu celoročku :) Za a) 400 dobrý ne? za b)deluxke je nejspíš černá - natom bude všechno vidět za c) v dešti stejnak ven chodit nebudeš a nebo budeš mít deštník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí