Schůzka s kolegyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
27.9.18 19:29

@pohledzdruhestrany Tam doprovází on mě...... :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.9.18 19:32
@Annabela11 píše:
@pohledzdruhestrany Tam doprovází on mě...... :* :*

jo uznávám, že tohle je taky úspěšná a zhusta využívaná taktika, maximálně odsemenit, aby nezbyly síly na potenciální konkurenci, ty se holka vyznáš, to smekám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.18 19:39
@pohledzdruhestrany píše:
jo uznávám, že tohle je taky úspěšná a zhusta využívaná taktika, maximálně odsemenit, aby nezbyly síly na potenciální konkurenci, ty se holka vyznáš, to smekám :mrgreen:

Obranný šu*ání :lol: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.9.18 19:41
@Korela chocholatá píše:
Obranný šu*ání :lol: :lol: :cert:

znáš a používáš ? :mrgreen: ale musí být zároveň i obratný, aby fungovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.18 19:45
@pohledzdruhestrany píše:
znáš a používáš ? :mrgreen: ale musí být zároveň i obratný, aby fungovalo :mrgreen:

Mám pocit, že dneska bylo použito na mě. :think: :mrgreen: Ale pojmenovala to Samantha ze seriálu Sex ve městě, kdy si to rozdávala 3 hodiny s přítelem, aby neohnul jinou, protože už ji jednou zahnul nebo co… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.9.18 19:53
@Korela chocholatá píše:
Mám pocit, že dneska bylo použito na mě. :think: :mrgreen: Ale pojmenovala to Samantha ze seriálu Sex ve městě, kdy si to rozdávala 3 hodiny s přítelem, aby neohnul jinou, protože už ji jednou zahnul nebo co… :lol:

:mrgreen: :mrgreen: máš ovulaci a existuje riziko snížených ovládacích schopností ?

vidím, že mám mezery ve vzdělání/terminologii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.9.18 10:15

@pohledzdruhestrany Holka, smekej smekej… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.18 12:55
@pohledzdruhestrany píše: :mrgreen: :mrgreen: máš ovulaci a existuje riziko snížených ovládacích schopností ?vidím, že mám mezery ve vzdělání/terminologii :D

Nemám ovulaci, ale přítel odjížděl do zahraničí na pár dní a já si dovolila jet na chalupu s přáteli. :P Přeji ti hezký prodloužený víkend. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
28.9.18 14:05
@Korela chocholatá píše:
Vidíš a já bych mu teda nevyhověla, ale asi by záleželo, kolik by mi bylo let. :nevim: Máš to podle mě skvěle nastavené, protože máš rodinu, i svůj život a aktivity. :kytka: Spousta mých kamarádek nějak splynuly v jednu osobu s jejich protějškem. 8o My zatím žádné děti nemáme a než budeme ta úplná rodina, tak se snažím se stýkat s přáteli (ne tajně, jen opakuji, že to někdy chápu) a je mi jedno, jestli jsme ve dvou, nebo v pěti, jestli jedeme na chatu nebo jen na kafe, ale ten soukromý život probirame s kamarády, ty občas manžela nechceš s někým zdrbnout nebo pochválit, aby to neslyšel? :lol: Oba dva si můžeme dělat, co chceme, jet kam chceme, „jen“ nezahybat. ;)

Já třeba ne :D. Chválím ho před ním, zdrbávat ho nechci, nelíbilo by se mi, kdyby on si na mě stěžoval před jinou ženskou, tak mu to taky nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.9.18 14:22

@ulice Krásně napsané přesně moje řeč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie