Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annabela11 píše:
@pohledzdruhestrany Tam doprovází on mě......![]()
jo uznávám, že tohle je taky úspěšná a zhusta využívaná taktika, maximálně odsemenit, aby nezbyly síly na potenciální konkurenci, ty se holka vyznáš, to smekám ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
jo uznávám, že tohle je taky úspěšná a zhusta využívaná taktika, maximálně odsemenit, aby nezbyly síly na potenciální konkurenci, ty se holka vyznáš, to smekám
Obranný šu*ání
![]()
@Korela chocholatá píše:
Obranný šu*ání![]()
![]()
znáš a používáš ?
ale musí být zároveň i obratný, aby fungovalo ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
znáš a používáš ?ale musí být zároveň i obratný, aby fungovalo
Mám pocit, že dneska bylo použito na mě.
Ale pojmenovala to Samantha ze seriálu Sex ve městě, kdy si to rozdávala 3 hodiny s přítelem, aby neohnul jinou, protože už ji jednou zahnul nebo co… ![]()
@Korela chocholatá píše:
Mám pocit, že dneska bylo použito na mě.![]()
Ale pojmenovala to Samantha ze seriálu Sex ve městě, kdy si to rozdávala 3 hodiny s přítelem, aby neohnul jinou, protože už ji jednou zahnul nebo co…
máš ovulaci a existuje riziko snížených ovládacích schopností ?
vidím, že mám mezery ve vzdělání/terminologii ![]()
@pohledzdruhestrany píše:![]()
máš ovulaci a existuje riziko snížených ovládacích schopností ?vidím, že mám mezery ve vzdělání/terminologii
Nemám ovulaci, ale přítel odjížděl do zahraničí na pár dní a já si dovolila jet na chalupu s přáteli.
Přeji ti hezký prodloužený víkend. ![]()
@Korela chocholatá píše:
Vidíš a já bych mu teda nevyhověla, ale asi by záleželo, kolik by mi bylo let.Máš to podle mě skvěle nastavené, protože máš rodinu, i svůj život a aktivity.
Spousta mých kamarádek nějak splynuly v jednu osobu s jejich protějškem.
My zatím žádné děti nemáme a než budeme ta úplná rodina, tak se snažím se stýkat s přáteli (ne tajně, jen opakuji, že to někdy chápu) a je mi jedno, jestli jsme ve dvou, nebo v pěti, jestli jedeme na chatu nebo jen na kafe, ale ten soukromý život probirame s kamarády, ty občas manžela nechceš s někým zdrbnout nebo pochválit, aby to neslyšel?
Oba dva si můžeme dělat, co chceme, jet kam chceme, „jen“ nezahybat.
Já třeba ne
. Chválím ho před ním, zdrbávat ho nechci, nelíbilo by se mi, kdyby on si na mě stěžoval před jinou ženskou, tak mu to taky nedělám.