Sčítání lidu - elektronický formulář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33442
28.3.21 22:26

Vyplněno ve 12.50 během 5 minut za sebe, manžela a dceru. Odesláno bez problémů. Jména, rodná čísla, adresa, vzdělání, čím se zivime, čím jsme si s druhou a třetí osobou (manžel a dcera),kolik místností má náš dům a čím topime. Nevím co z toho a proč tajit, když až na počet místností jsou všechny informace dávno úředně známé.
5 minut a zítra už ani nebudu vědět, že se něco sčítalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
28.3.21 23:11

Vyplněno před chvíli - za mě, manžela a dvě školní děti, cca 20 minut v pohodovém tempu.

Já jen doufám, že mají mají dobře chráněnou tu bankovní identitu, včera jsem přes ni podávala daně, dneska se sčítala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.3.21 08:10
@Tamtama píše:
Počkej, chceš říct, že kromě papíru máš i kvasnice? Si to možná ještě rozmyslím.. :think: :mrgreen:

Asi jsem něco zaspal… Kvasnice už jsou zase nedostatkový… :nevim: Já s nima kšeftoval před rokem a zásoboval polovinu kraje… Teď jsem to nějak nepostřehl a zaměřil se na jiné komodity - papír, psací potřeby… :nevim: 8)
Ale myslím, že ještě někda mám dva sáčky sušenejch… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.21 11:16

Ahoj, já jsem formulář vyplnila a odeslala.. ale pak jsem se neodhlásila. Psali tam sice, ze údaje jsou odeslané, ale pro lepší zpracování odhlasit. Neudělala jsem to. Myslíte, že se to opravdu odeslalo? 8o

• Citovat
  • Upravit
15097
29.3.21 11:21
@Anonymní píše:
Ahoj, já jsem formulář vyplnila a odeslala.. ale pak jsem se neodhlásila. Psali tam sice, ze údaje jsou odeslané, ale pro lepší zpracování odhlasit. Neudělala jsem to. Myslíte, že se to opravdu odeslalo? 8o

Předpokládám, že pokud jsi tam měla na konci to číslo, tak je to odesláno. Pokud ne, tak at si trhnou nohou. Já si ho zapsala, kdyby náhodou někdy někdo prudil. Měli to nechat jak to bylo, ted jsou lidi z toho zmatený jak lesní včely, někteří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.21 13:52
@boball píše:
Předpokládám, že pokud jsi tam měla na konci to číslo, tak je to odesláno. Pokud ne, tak at si trhnou nohou. Já si ho zapsala, kdyby náhodou někdy někdo prudil. Měli to nechat jak to bylo, ted jsou lidi z toho zmatený jak lesní včely, někteří.

Ježíši tak teď už jsem vůbec zmatená. Vůbec si nemůžu vybavit jestli tam nějaký číslo bylo :lol: asi zkusím zavolat na tu jejich linku a třeba mi k tomu něco řeknou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17472
29.3.21 19:07
@bse.pedro píše:
Asi jsem něco zaspal… Kvasnice už jsou zase nedostatkový… :nevim: Já s nima kšeftoval před rokem a zásoboval polovinu kraje… Teď jsem to nějak nepostřehl a zaměřil se na jiné komodity - papír, psací potřeby… :nevim: 8)
Ale myslím, že ještě někda mám dva sáčky sušenejch… :think: :nevim: 8)

Tak to netuším, kvasnice zas tak často nekupuju.. Ale dostala jsem chuť na pomazánku, tak to asi zítra omrknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.3.21 19:13
@Tamtama píše:
Tak to netuším, kvasnice zas tak často nekupuju.. Ale dostala jsem chuť na pomazánku, tak to asi zítra omrknu..

Myslím, že teď je zásobení kvasnicema OK, nedávno jsem sousedce kupoval dvě kostky po 2,50Kč v Penny, měli tam i sušený, to jen při prvním lockdownu před rokem výrobci nezvládli první nápor, kdy se začalo mnohem víc péct doma… 8) Teď jsou jiný druhy „horkýho“ zboží… :lol: 8)
Kdyby něco, mám doma sadu skoro nepoužitých fixů… Vyměním za zánovní, málo jetej Mercedes nebo max. 5 let starý Ferrari… :andel: :andel: :andel: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17940
29.3.21 19:15
@Tamtama píše:

No před Velikonocema doufám kvasnice jsou… Zatím byly normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
29.3.21 19:15
@bse.pedro píše:
Ale myslím, že ještě někda mám dva sáčky sušenejch… :think: :nevim: 8)

Přihoď tam obálky, u nás zavřeli na poště shop se známkama a obalkama, to mě dožrali :lol:

• Citovat
  • Upravit
1261
29.3.21 19:23
@Altavista píše:
Přihoď tam obálky, u nás zavřeli na poště shop se známkama a obalkama, to mě dožrali :lol:

prihod vytvarne potreby se venuju kresleni a nemam na to pomucky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.3.21 19:24
@Altavista píše:
Přihoď tam obálky, u nás zavřeli na poště shop se známkama a obalkama, to mě dožrali :lol:

Zítra půjdu prohrabat garáž a skládek, mám dojem, že někde nějaké obálky mám, to by mohl být zlatý důl… :pankac: :pankac: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
29.3.21 19:25
@Borrealis píše:
Jinak nevím, školy nemám, ale počkám si na papírové formuláříky, sic nevím kde se dostanou, ale chci je, ráda vyplňuji

bude k tomu i tužka / prej teda /

a nějak se mi nechce zadávat kamkoliv na internet číslo občanky a podobné…

nene, žádný takový, mě se líbí klasika a každých 10 let si to užívám, je nás hodně, o to je to zábavnější… :think:

Taky na něj čekám. Na vyplňování online nemám čas ani odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
29.3.21 19:26
@Marki1985 píše:
prihod vytvarne potreby se venuju kresleni a nemam na to pomucky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jsem si objednala, dělala jsem objednávku za 800 to už mělo smysl, ale obálku??? Za tři kačky?

• Citovat
  • Upravit
1261
29.3.21 19:28
@Altavista píše:
To jsem si objednala, dělala jsem objednávku za 800 to už mělo smysl, ale obálku??? Za tři kačky?

ja taky jenze pak jsem zjistila ze mi par drobností chybí treba bílé gelove pero

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová