Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Altavista píše:
No, tak vědí, že bydlím v bytě, kde je kuchyňský kout
Nebylo mi to příjemné, ale nějak příliš moc osobních věcí nechtějí. A majetkové věci už znají odjinud.
tak hlavne aby se nedaly zneuzit citlivé udaje. ted nemyslim kuchyňský kout ale cislo obcanky a rodne cislo treba
@Marki1985 píše:
tak hlavne aby se nedaly zneuzit citlivé udaje. ted nemyslim kuchyňský kout ale cislo obcanky a rodne cislo treba
Vyplňovali přes datovou schránku, pak stačilo jen rodné číslo a s tím teda nevím, co by kdo dělal?
Ale hezky tam funuguje to napojení na RÚIAN, hned to vyhledalo náš dům a v něm jsme jednoduše našli náš byt, v našem paneláku je totiž přes 120 bytů ![]()
Holky, asi jsem úplně blbá - stáhla jsem si aplikaci, vyplnila sebe, údaje o manželovi i dítěti. Tím pádem manžel už vyplňovat nemusí?
@Salorka píše:
Holky, asi jsem úplně blbá - stáhla jsem si aplikaci, vyplnila sebe, údaje o manželovi i dítěti. Tím pádem manžel už vyplňovat nemusí?
podle me ne ![]()
@Salorka píše:
nemusí
@Marki1985 @ivašot. Super, takže jeden člověk výplní celou domácnost a ostatní už nemusí. Díky moc
@Salorka píše:
@Marki1985 @ivašot. Super, takže jeden člověk výplní celou domácnost a ostatní už nemusí. Díky moc
ano bylo by to logicke ![]()
@neumisa vyplnila jsem to poprvé a nepovedlo se mi to odeslat…dobře, tak podruhé, že to uložím, kdyby něco…taky se mi to nepovedlo…napsalo mi to, že sorry
no tak si počkám na ten papírový…na tohle nemám nervy ![]()
Na poprvé jsem vyplnila a chtěla odeslat, tak to spadlo. Teď jsem to vyplnila podruhé a pravidelně ukládala a podařilo se to odeslat.
@Monchichik píše:
@neumisa vyplnila jsem to poprvé a nepovedlo se mi to odeslat…dobře, tak podruhé, že to uložím, kdyby něco…taky se mi to nepovedlo…napsalo mi to, že sorry![]()
no tak si počkám na ten papírový…na tohle nemám nervy
jo, úplně stejně. druhé vyplnění jsem si uložila, odeslat nešlo. tak jsem šla zbuzerovat děti a zkusila to za hodinu a prošlo to.
@Monchichik píše:
@neumisa vyplnila jsem to poprvé a nepovedlo se mi to odeslat…dobře, tak podruhé, že to uložím, kdyby něco…taky se mi to nepovedlo…napsalo mi to, že sorry![]()
no tak si počkám na ten papírový…na tohle nemám nervy
Tak hlavně, že machrujou s online sčítáním.
@Popeladym píše:
Tak hlavně, že machrujou s online sčítáním.
si počkej na online volby, to bude teprve prča ![]()
Mmch sestřenice zmiňovala, že chtěla sečíst i svoji mámu a hádejte co - zdá se, že formulář neumí pracovat s rodnými čísly, které mají za lomítkem tři číslice. to tu ještě nebylo
ba ne, kecám, já si objednávky na očkování ještě pamatuji ![]()
No, tak vědí, že bydlím v bytě, kde je kuchyňský kout
Nebylo mi to příjemné, ale nějak příliš moc osobních věcí nechtějí. A majetkové věci už znají odjinud.