Sčítání lidu - elektronický formulář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
27.3.21 20:46
@sagina píše:
si počkej na online volby, to bude teprve prča :mrgreen:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.3.21 21:20
@sagina píše:
si počkej na online volby, to bude teprve prča :mrgreen:

pozor!! v noci se mění čas

to bude předpokládám pro " státní elektronický systém" tzv rána z milosti, to už nedá

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.3.21 21:23

Jinak nevím, školy nemám, ale počkám si na papírové formuláříky, sic nevím kde se dostanou, ale chci je, ráda vyplňuji

bude k tomu i tužka / prej teda /

a nějak se mi nechce zadávat kamkoliv na internet číslo občanky a podobné…

nene, žádný takový, mě se líbí klasika a každých 10 let si to užívám, je nás hodně, o to je to zábavnější… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.3.21 21:42
@Borrealis píše:
pozor!! v noci se mění čas

to bude předpokládám pro " státní elektronický systém" tzv rána z milosti, to už nedá

:lol:

jéé, teď jsem si vzpomněla, jak jsme 1.1.2000 očekávali pomalu počítačový konec světa :mrgreen: takový oříšek pro současné státní on-line projekty, to by byla teprve bžunda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.3.21 21:48
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.3.21 23:10

Kybernetický útok na sčítání vyloučen. Odstraňují se nedostatky v aplikaci
27. března 2021, 13:30

Český statistický úřad analyzoval příčiny nedostupnosti aplikace online sčítání. Vše nasvědčuje tomu, že se nejednalo o kybernetický útok. Ke stejnému závěru dospěl provozovatel zabezpečeného prostředí informačního systému sčítání Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. O výsledcích prověření byl informován Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost.

8o

přímo z toho sčítacího webu

no nevím, vzhledem k tomu že mám možnost pozorovat jak funguje registr očkování, ISIN,
občas erecept, někdy eneschopenka…jak mi to občas některé jedince prostě odmítne ztotožnit a ignoruje je to, protože tzv " neexistují" 8o a co za divný věci to občas vyhazuje…

neeee hezky papír a tužka…žádný takový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.3.21 23:57
@Kacatko1986 píše:
@Petule030 muzes dohromady, pokud zijete v jedne domacnosti, stacis ty jako vyplnovatel a do toho pridas vsechny cleny domacnosti… Ptala jsem se na tom na jejich infolince.

Děkuji. Vyplnění je snadné (asi pokud vše jede, jak má :D ), už mám hotovo. Pro mě byla nejzáludnější otázka rozloha bytu, jinak to byla pohoda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
28.3.21 00:25

@Petule030 Popravde, ja ji vyplnila odhadem, protoze ji na presna cisla nevim… Vim, ze mame 42 neco, ale co je za desetinou carkou si nepamatuji a nevim, kde to najit, stara vyuctovani od bytaku jsem kamsi zalozila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
28.3.21 08:47

@neumisa ale mně se to neuložilo… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
28.3.21 08:54
@Borrealis píše:
Jinak nevím, školy nemám, ale počkám si na papírové formuláříky, sic nevím kde se dostanou, ale chci je, ráda vyplňuji

bude k tomu i tužka / prej teda /

a nějak se mi nechce zadávat kamkoliv na internet číslo občanky a podobné…

nene, žádný takový, mě se líbí klasika a každých 10 let si to užívám, je nás hodně, o to je to zábavnější… :think:

Vzhledem k té propisce a uzavřeným papírnictvím asi vyčkám na formuláře a pak to vyplním elektronicky… Vypsal bych to hned teď, ale to bych se mohl připravit o nedostatkové psací potřeby… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
28.3.21 08:58

Lidi, když se mi to přes aplikaci povedlo odeslat, ale neukládala jsem to, tak znamená co? :mrgreen: :think: že to je ok? :think:

• Citovat
  • Upravit
15814
28.3.21 09:08
@bse.pedro píše:
Vzhledem k té propisce a uzavřeným papírnictvím asi vyčkám na formuláře a pak to vyplním elektronicky… Vypsal bych to hned teď, ale to bych se mohl připravit o nedostatkové psací potřeby… :nevim: 8)

to asi nepůjde, papírové formuláře přece budou až po ukočení elektronického vyplňování, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
28.3.21 09:15
@holka_z_hor píše:
Lidi, když se mi to přes aplikaci povedlo odeslat, ale neukládala jsem to, tak znamená co? :mrgreen: :think: že to je ok? :think:

Pokud ti to po odeslání napsalo to číslo, tak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
28.3.21 09:18
@sagina píše:
to asi nepůjde, papírové formuláře přece budou až po ukočení elektronického vyplňování, ne?

Tak to je průsr… :roll: Budu si muset propisku ukrást někde v bance nebo na poště… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
28.3.21 09:38
@bse.pedro píše:
Tak to je průsr… :roll: Budu si muset propisku ukrást někde v bance nebo na poště… :roll: :nevim: 8)

u vás je nemaj na šňůrce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová