Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sagina píše:
si počkej na online volby, to bude teprve prča
@sagina píše:
si počkej na online volby, to bude teprve prča
pozor!! v noci se mění čas
to bude předpokládám pro " státní elektronický systém" tzv rána z milosti, to už nedá
Jinak nevím, školy nemám, ale počkám si na papírové formuláříky, sic nevím kde se dostanou, ale chci je, ráda vyplňuji
bude k tomu i tužka / prej teda /
a nějak se mi nechce zadávat kamkoliv na internet číslo občanky a podobné…
nene, žádný takový, mě se líbí klasika a každých 10 let si to užívám, je nás hodně, o to je to zábavnější… ![]()
@Borrealis píše:
pozor!! v noci se mění často bude předpokládám pro " státní elektronický systém" tzv rána z milosti, to už nedá
jéé, teď jsem si vzpomněla, jak jsme 1.1.2000 očekávali pomalu počítačový konec světa
takový oříšek pro současné státní on-line projekty, to by byla teprve bžunda ![]()
Kybernetický útok na sčítání vyloučen. Odstraňují se nedostatky v aplikaci
27. března 2021, 13:30
Český statistický úřad analyzoval příčiny nedostupnosti aplikace online sčítání. Vše nasvědčuje tomu, že se nejednalo o kybernetický útok. Ke stejnému závěru dospěl provozovatel zabezpečeného prostředí informačního systému sčítání Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. O výsledcích prověření byl informován Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost.
přímo z toho sčítacího webu
no nevím, vzhledem k tomu že mám možnost pozorovat jak funguje registr očkování, ISIN,
občas erecept, někdy eneschopenka…jak mi to občas některé jedince prostě odmítne ztotožnit a ignoruje je to, protože tzv " neexistují"
a co za divný věci to občas vyhazuje…
neeee hezky papír a tužka…žádný takový…
@Kacatko1986 píše:
@Petule030 muzes dohromady, pokud zijete v jedne domacnosti, stacis ty jako vyplnovatel a do toho pridas vsechny cleny domacnosti… Ptala jsem se na tom na jejich infolince.
Děkuji. Vyplnění je snadné (asi pokud vše jede, jak má
), už mám hotovo. Pro mě byla nejzáludnější otázka rozloha bytu, jinak to byla pohoda. ![]()
@Petule030 Popravde, ja ji vyplnila odhadem, protoze ji na presna cisla nevim… Vim, ze mame 42 neco, ale co je za desetinou carkou si nepamatuji a nevim, kde to najit, stara vyuctovani od bytaku jsem kamsi zalozila…
@Borrealis píše:
Jinak nevím, školy nemám, ale počkám si na papírové formuláříky, sic nevím kde se dostanou, ale chci je, ráda vyplňujibude k tomu i tužka / prej teda /
a nějak se mi nechce zadávat kamkoliv na internet číslo občanky a podobné…
nene, žádný takový, mě se líbí klasika a každých 10 let si to užívám, je nás hodně, o to je to zábavnější…
Vzhledem k té propisce a uzavřeným papírnictvím asi vyčkám na formuláře a pak to vyplním elektronicky… Vypsal bych to hned teď, ale to bych se mohl připravit o nedostatkové psací potřeby…
![]()
Lidi, když se mi to přes aplikaci povedlo odeslat, ale neukládala jsem to, tak znamená co?
že to je ok? ![]()
@bse.pedro píše:
Vzhledem k té propisce a uzavřeným papírnictvím asi vyčkám na formuláře a pak to vyplním elektronicky… Vypsal bych to hned teď, ale to bych se mohl připravit o nedostatkové psací potřeby…![]()
to asi nepůjde, papírové formuláře přece budou až po ukočení elektronického vyplňování, ne?
@holka_z_hor píše:
Lidi, když se mi to přes aplikaci povedlo odeslat, ale neukládala jsem to, tak znamená co?![]()
že to je ok?
Pokud ti to po odeslání napsalo to číslo, tak ok.
@sagina píše:
to asi nepůjde, papírové formuláře přece budou až po ukočení elektronického vyplňování, ne?
Tak to je průsr…
Budu si muset propisku ukrást někde v bance nebo na poště…
![]()
@bse.pedro píše:
Tak to je průsr…Budu si muset propisku ukrást někde v bance nebo na poště…
![]()
![]()
u vás je nemaj na šňůrce? ![]()